Hiç sevgilim olmadı o çocuğun benden hoşlanıp hoşlanmadığını anlamak istiyorum
Seninle göz göze gelmesinden
Sana ara sıra bakış atmasından
Seni Voleybol oynarken toplardan korumasından
Voleybolda topu sana atmasından veya sana atmaya çalışmasından
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sorarım. Güzelim sen baya mı yürüyorsun dıye :)
Bunların hepsi varsa hepsinden anlaşılır bence
Evet hepsi var ama sizin yorumunuzu da merak ettim
Yani en çok ilk olarak korumacı olmasından, sonra gözleri hep seni arıyorsa yani merak ediyorsa, sık sık göz göze gelirse ve de senin yazdığın şeylerin çoğu buna çıkıyor zaten. Bence hoşlanıyordur 😊
Yaaaa teşekkür ederim
İnşallah üzülmem ve beni ister istemez üzmez
Seviyorsa üzmez ama emin olmadan da sende fazla yakın durma
Yani Voleybol oynarken ben kurtaracağım topu kurtarıyorum oda sonradan onu kurtarmaya çalışıyor benim üzerime düşüyordu nerdeyse belinin incitmisti
Erkekler elde edemediği zor kızların peşinden daha çok koşuyor. Kolay kız olma yani bir şey varsa anladıysan hafif sende yaklaş ama bazı şeyleri ona bırak. Eğer arkadaş olarak yakınlığınız varsa ordan yüreyebilirsin. Ne demek sana bol şans 😇
Ya o zaman kesin bir şeyler vardır erkekler herkese fedakar olmaz bu kadar ancak sevdiği kıza olur
Ortak arkadaşım var ama çok yakın değilim onunlada bahsettiğim kişi ilede Voleybol oynarken denk geliyoruz bide dün ben sahaya gittim Voleybol oynamak için o da ayak tenisi oynuyordu ben sahaya gidiyorum dedi Voleybol oynayacağım dedi arkamdan arkadaşlarına
Heyecanlandım
Ne güzel işte sana yakın durmaya çalışıyor sende fazla soğuk yapma fazla da sıcak olma yani sende belli et ilgini ayarla yani belki gelir bi adım atar 🤗
İnşallah yanılmayız benden inşallah hoslaniyordur o birinden hoşlanıyor demiştim ya o kişi inşallah benimdir ilk sevgilisi var diye duyduğumda üzülmüştüm ondan sonra ona rağmen sevdiği başka birisi daha varmış bian sevindim ama tereddüt ediyorum
İlk adımı o atsın zaten bi zahmet
Ama arkadaşlarım beni ona vermek istemiyor ona güvenmiyorlar
Hep göz göze gelmek istiyorum yemekhanede onu arıyor gözlerim dışarıda da aynı
Ama korkuyorum
Ama genelde de küfürlü konuşuyor
Ben bi kere arkadaşının üzerine kahve döktüm küfürlu konuşuyor yanımda küfürlü konuşuyor yani
Arkadaşlarının bildiği bir şey var o zaman eğer tanıyorlarsa nasıl biri olduğunu biliyorlarsa onlardan fikir almanda fayda var bence
Yani ama adım beklerken şuna da dikkat etmen lazım eğer karşındaki insan çekingen biri değilse adım atar ama eğer çekingense o da bekler bi adım senden sende beklersin sonra ikinizde bi adım atmazsınız biter bu iş. Yaşandı ve denendi yani bende böyle olmuştu canım
Yani sadece bakmayla bakışmayla olmuyor bu işler
Ya göz göze gel eğer hoşlanıyosan ondan yana bi sıkıntı yok ama ikinizden birinin daha belli edip birinizden biri tanışmak için adım atmanız gerekiyor
Hımm yanında küfürlü konuşuyorsa bu sıkıntıdır normalde bi erkek eğer bi kızdan hoşlanıyorsa ondan çekinmesi lazım yani kendini ayarlaması lazım ama tam bilmiyorum belki de rahat bi insandır yani onu senin anlaman lazım canım
Bugünde onların futbol turnuvası vardı öğle arası antrenman yaptılar ben arkadaşlarımla dolaşıyordum top bana geldi o da bana şey dedi topu atabilir misin ben attım ben topu zaten genelde de yamuk atarım ama bu ara bot ile düz giderdi top yamuk gitti ama bişey de demedi ben şey demiştim "ayyy özür dilerim yamuk attım"
Bugün okulda konser vardı hep beraber okulca şarkı söylüyorduk ben sonra çıktım sesim gitmişti yani bağırmaktan camın önüne oturmuştum
hep önümden geçip durdu bi sağ bi sol
Onlar önce birbirlerinin üzerine binmişler boyunlarına konseri daha iyi izlemek için indirdikten sonra hep belini tutuyordu üzüldüm en son benim yüzümden belini sakatlamisti yani incinmişti o zaman 2 hafta önce falan voleybol oynarken benim kurtardığım topu arkamdan gelmiş topu kurtaracam derken hem benim üzerime düşüyordu hemde belini sakatlıyordu oynarken yoktu o sahaya yeni girmiş ben onu bile görmedim