Hal hareketleri konuşmaları ve bakışları kendini ele verir. Gereğinden fazla ilgili olması ve her an olup olmadık zamanlarda görüşmek istemesi araması ilgilenip merak etmesinden anlarım ve gereken mesafeyi koyarım.
Uzun bakısları, yanımdayken sesini kısarak konusması, espri yaptıktan sonra ilk bana bakması, arkadaslarıyla konusurken bile ayakları ve bedeninin benim oldugum tarafa donük olması ve onlarla sıkıcı bi konu hakkında konusuyorken bana istemsizce gulumsemesi, surekli cevremde dolanması, beni gordugunde kaslarını kaldırması, bakarken gozlerinin icinin parlaması, konuşurken öne dogru egilmesi, vücusunu kabarık yani kendini guclu gostermeye calısması vs.
Söylemesi lazım. Anlayacak halde değilim. Kesin benden hoşlanıyor yanılgısı kadar kötü birsey yok. Sen öyle sanarsın o öyle olmaz. Ben gözümle görmek ya da duymak isterim. Onun haricinde de analiz etmem bıraktım o işleri.
Ben hoşlandığımı anlarım ama benden hoşlanıldığını anlayamam. Kendisi söylemesi lazım ne olur ne olmaz sıcak sıcak davranıp sonra oh nov biz dostuz senle diyebilir.
Anlayamam, ne yazık ki insanlar daldan dala konma çabasında. Kimin ne istediği belli değil. İsin sonunda ordan oraya zipladiklari dallar ellerinde kalıyor.
Nedense hiçbir erkek arkadaşımla doğru düzgün bir ilişkim olmadı kankim dediğim insan bile benden hoşlanıyordu. Anlıyorum hoşlandıklarını çok belli ederlerdi.
Bence biri gerçekten hoşlandığı zaman bunu açıkça gösterir anlarsın zaten nasıl anlayacağını araştırmazsın çnkü ilgilenenen soru işareti bırakmaz
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Yaaa şöyle bir şey var cevremde bu tarz durumları yaşayan arkadaslarımdan hoşlandıklarını anlayabiliyorum ama kendi başıma geldiğinde anlayamıyorum bende sorun var sanırım