Neden kadınlar erkegi anlamaz. Tamam her kadin bir degil ama hic birisi neden anlamadi veya ben neden anlatamadim. Erkek duygarindan nasil kurtulur nasil devre disi birakir. Hormonlara laf söyleminin zaten alami yok. Universitede herkes abi diyor iste ayni ve hic birisi anlamak mi istemiyor yoksa ben mi anlatamıyorum derdimi? Zor olan sey nedir mi? Hayat dedigin nedir ki dalda bir kuru yaprak, sonunuz kara topram degil mi? Sizce hormonlardan kurtulsam duygular tamamen biter mi? Hormon alsam rahatlar miyim ki?
Güncellemeler
+1 yıl
Teşekkürler arkadaşlar goz yasima az da olsa ortak kldunu sağolun ağladım rahatladim
Bir erkek kadin bulamassa duygulari ile nasıl başa çıkmali sizce? Yas geçiyor birisini istesse olmuyor çözümü nedir?
@Turkuaz88 kimi kız iyi vucudu olandan hoşlanır kimi kız ağır abi sever kimi kız enteldir çok kitap okuyan sever kimi kız yönlendirme yapabildiği erkek sever kimi pıç sever kimi efendi sever herkesin alfası başka sende bunların ne kadarı varsa kız konusunda seçenek o kadar çok olur
Eski avcı toplumlarda çağlarda alfa erkek avcılıkta usta cesur av yapan iri uzun boylu stratejik zekası yüksek kadına güven veren lider vasfını kullabilen erkeğe denirdi bu durum günümüzde bu yine devam eder sürekli ezik sürekli hayattan şikayet eden kendini geliştirmek istemeyen mesela bir işe girmeyen çalışmayan çalışsa bile şikayet eden eğlenceli olamayan asosyal olan giyimine traşına dikkat etmeyen erkek kadını irite eder bu da beta erkektir birinde testesteron bolluğu birinde öströjen bolluğu kadın hangisine gider sen düşün
@Turkuaz88 birader kısaca anlattım sana onları bende biliyorum saygısızlık yapma hiç sevmediğim şeyi yapıyosun şuanda adam gibi konuş delikanlı adam ol
Valla ben de bilmiyorum ben çok fenayım bir kaç kişiyle daha konuştum benim gibi olan ne kadar var bilmiyorum ama olanı da çok fazla oluyor bir ayarı yok herhalde
Keske hic bir sey hissetmessem diyorum bazen keske olum alsa gitse diyorum 33 senedir birisi olmamasj beni yipratiyor. Bir kadin görünce sessizce acaba anlar mi ki diyorum ama konusunca hemen kacoyoe.
Bir tek hani o anlamda da değil. Ben sevilmekte isterdim onu da görmedim bilmiyorum her anlamda kötüyüm. İki anlamda da aşırı istekliyim. Kurtulsam bu hislerden umrumda olmasa keşke.
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Bir erkek kadin bulamassa duygulari ile nasıl başa çıkmali sizce? Yas geçiyor birisini istesse olmuyor çözümü nedir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Alfa olacaksın hayatta alfa olmadın mı beta olursun alfa olmak her anlamda maddi ve manevi giyim sohbet sosyallik bunlar olmazsa bi kız sana gelmez
sen alfa mısın :D
@Turkuaz88 kızdan kıza göre değişir tam alfalık diye bir sınır yoktur eylem yapmak önemli kime denk gelirse sen kendine ne kadar katarsan o kadar iyi
olur mu öyle alfa her yerde alfadır
@Turkuaz88 kimi kız iyi vucudu olandan hoşlanır kimi kız ağır abi sever kimi kız enteldir çok kitap okuyan sever kimi kız yönlendirme yapabildiği erkek sever kimi pıç sever kimi efendi sever herkesin alfası başka sende bunların ne kadarı varsa kız konusunda seçenek o kadar çok olur
@kqkqaslqn alfa erkeğin tam olarak tanımı ne
Eski avcı toplumlarda çağlarda alfa erkek avcılıkta usta cesur av yapan iri uzun boylu stratejik zekası yüksek kadına güven veren lider vasfını kullabilen erkeğe denirdi bu durum günümüzde bu yine devam eder sürekli ezik sürekli hayattan şikayet eden kendini geliştirmek istemeyen mesela bir işe girmeyen çalışmayan çalışsa bile şikayet eden eğlenceli olamayan asosyal olan giyimine traşına dikkat etmeyen erkek kadını irite eder bu da beta erkektir birinde testesteron bolluğu birinde öströjen bolluğu kadın hangisine gider sen düşün
beta o değil beta alfanın hafif arkasında kalan erkektir. Daha sigma erkek var gamma erkek var beta o kadar kötü değildir git bir araştırda öğren
@Turkuaz88 birader kısaca anlattım sana onları bende biliyorum saygısızlık yapma hiç sevmediğim şeyi yapıyosun şuanda adam gibi konuş delikanlı adam ol
Beta kötü değildirmiş ezik olduğun burdan belli hadi yallah
karı milleti cıkcık kimseyi düşünmezler herkesin de kendisini düşünmesini bekler. Fazla kafayı takma
Beklemek kısmeti vardır mutlaka çıkacaktır karşısına
Ben de senle aynı durumdayım artik hormonlarımı azaltıp tamamen isteği de azaltırsam kurtulucam inşallah
Ilac kullaniyor musun? Ben depo provera kadinlik hornonu alacağım igne.
Hayır. Çok ama çok istekliyim delireceğim artik.
Bilemiyorum. Senin gibi hic kadin denk gelmedi bana. kadinlar nasil desen pasif gibiler hic cani kani yok gibi geliyor bana
Valla ben de bilmiyorum ben çok fenayım bir kaç kişiyle daha konuştum benim gibi olan ne kadar var bilmiyorum ama olanı da çok fazla oluyor bir ayarı yok herhalde
Keske hic bir sey hissetmessem diyorum bazen keske olum alsa gitse diyorum 33 senedir birisi olmamasj beni yipratiyor. Bir kadin görünce sessizce acaba anlar mi ki diyorum ama konusunca hemen kacoyoe.
Bir tek hani o anlamda da değil. Ben sevilmekte isterdim onu da görmedim bilmiyorum her anlamda kötüyüm. İki anlamda da aşırı istekliyim. Kurtulsam bu hislerden umrumda olmasa keşke.
Ah keske anlasaydi kadinin kadinin birisi
Ben 21 yaşındayım ve yaşımdan büyüklerden hoşlanıyorum 30 üstü abi diyenler canım ahsnshsh
Hahha amca dayı 😁
Senden büyüklerin daha istekli olduugunu bildiğin icin
@YaralıSevda01 daha istekli ve tecrübeliler hem seks anlamında hem kadına davranış anlamında sevmeyi bilirler
Akıllı kız 😏
Evet ağzının tadını biliyorsun
@Egekarayılan tabiki😚
😘
Ozaman elizabet birader 😁
Sabret cikar biri illa
Yas 30 ustu... eee erkeklik bile kalmıyor. Sabir tahtası oldun
Tipin nasıl ki?
Oyuzden mi uzaklar acaba
Normal cok iyi de regil kotu de.
Abi bekle ya biraz daha. Annenler bulsa bi tane
Kadın dırdırı cekilcek çile de deg biliyor musun?
*sana hatun bulamıyorsak soğutmak gerek onlardan seni 😅
Kadinsimi hisediyorsn
Alakasi yok gunluk boşalıyorum
Ee sorun ne ozaman
Kabul ettiremiyorun duygusal olarak mi yetmiyorum bilemiyorum. Ama kadinlik hormonuna yarin baslayacagim depo provera
Hii annadm biraz başka şeylerle uras hm penisinde rahatlar okşama bi kacgun