Misal şey derler,
- Erkekler üzüldüğü gece otobana çıkar, son ses müzikle gazlar.
Bu tarz cevaplarınızı erkek/kadın özelinde varsa alalım :)

Misal şey derler,
Bu tarz cevaplarınızı erkek/kadın özelinde varsa alalım :)

Kendim için konuşursam ben üzüldüğüm zaman genelde sigara içerim direk.. yanında da bazen kahve ve kola. eskiden viski içerdim ama o da pahalı diye alamıyorum pek. kısaca kafa dağıtırım. şarkı açarım gece sessizliğinde biraz düşünürüm hayal falan kurarım. bazen de ağlamak iyi geliyor.. içime attığım şeyleri dışa bu şekilde yansıtıyorum. yoksa sürekli ata ata insanı üzüyor bir yerden sonra
ama kadınlar içinse değişir kimisi alışveriş kimisi arkadaşları ile dedikodu kimisi de dışarıda sahil kenarında bir şey içerek şarkı dinler keyif yapar üzüntüsünü acısını bu şekilde yaşarlar.. tabi önemli olan toparlanabilmek ne olursa olsun.
Herkes kendince bastırmaya yönetmeye yönlendirmeye çalışır kendine göre yöntemleri illaki vardır, sessizleşip dinmesini bekliyorum ben bazen hiç dinmeyecek gibi geliyor o zaman onu dinlemiyorum karanlıkta takıyorum kulaklığı ve oynak bi parça açıyorum bu her zaman işe yaramayıp bazenleri durumu daha da kötüleştirebiliyor o zaman arabeske bağlıyorum yaşayıp tüketebildiğim kadarını tüketiyorum üstüne ağlayabilirsem ne ala ama bu her zaman mümkün olmuyor bazen acı da olsa beynimi uyuşturmak durumunda kalabiliyorum (alkol de bir uyuşturucudur) Allah affetsin. En basitinden bu şekilde
Kadına saçlarını kestiren erkek varsa ona geçmiş olsun.. Daha * sene onu bulamaz 😅
Bizim erkeklerde de... İlk küsme aşaması genelde alınganlık olur bir sonraki level sözlerle laf sokma ondada derdini anlatamıyorsa.. Sessizleşir erkek
Erkek sustuğunda kalem kırılır..
Kişiden kişiye verilen tepki değişir ama ben genelde yalnız kalıp bir şeyler izlemeyi ya da resim çizmeyi tercih ediyorum. Duygularımı aktarıp empati kurabilecek şeylere odaklanıyorum. Biraz da müzik dinler ağlamaya çalışırım. Duygularımı bastırınca her şey daha kötü oluyor.
Cevap
21Cevap
Allahım ben üzülünce ne yapıyorum ya :D beni üzen şeyin ne olduğuna bağlı sanırım. Çok çabuk çıkıyorum ben o moddan.
ALLAH vergisi daha da mutlu lo takmadikca oluyorsun zaten
Amin amiiiin sjdj
Sen benim takıklarımdan birini tanıyosun sanırın instada. Bi ara bakmıştım
@DeaconnFrost ben mi? Ben ne seni tanırım ne taktığını ağabey ne diyon?
Ağlar sessizlesirim, sonra uzaklasırım herşeyden.
Ben üzülünce sessizliği tercih ederim
Bu konuda kadınlar için iki farklı şey söyleyeceğim. (Alışverişi saymayacagim.🤭) Bazı kadınlar üzülmelerine rağmen maskelerini takıp mutlu kadını oynarlar. 2. İse yalnız kalıp bir kahve, sessizliği dinler.
Erkekler ise genelde bir çay kahve eşliğinde bir sigara yakar. Dediğin gibi müziği açıp gazı köklerler.
Çok sinirli olurum ve asla rahatsız edilmek istemem. Beni üzen konuya çare aramaya çalışırım. Eğer elimden gelmeyen bir şeyse bunu sindirmeye çalışırım, sonra toparlarım. Genelde çok nadir şeyler beni üzer.
Konu gönül işleriyse çok daha fazla üzülürüm.. ağlarım.. içime kapanırım.. uyurum ve yine çok sinirli olurum.
Başkaların bir üzüntü karşısında nasıl duygusal tepkiler verdikleri ile ilgili bir fikrim yok.
Çünkü, üzüntüyü yaşayış şekli herkeste aynı olmayabilir ve farklılık gösterebilir.
Benim üzüntüyü yaşayış şeklim genelde şöyledir.
"Beni üzeni, üzerim" açık ve net.
Ben de kendimi şarkılara vuruyorum ama otobanda değil.. Çekilirim evdeki köşeme, sigara eşliğinde demlenirim.. Yalnızsam, belki biraz rakıyla süslerim masayı..
Bu konuda bence iki çeşit kadın var biri mutsuzluğunu gizleyip deliler gibi eğlenen ama yüreğinde fırtınalar olan kadın bir diğeri de evine yanlızlığına kitap ve kahvesine sığınan kadın..
Mesela ben üzüldüğüm zaman buna değecek biriyse benim için elimde olmadan ağlıyorum kendimi oyalamam gerektiğini anlayıp hemen dışarı çıkıyorum hızlı hızlı yürüyüş yapıyorum.
Kendimi deniz kenarına atarım. Ufuk çizgisine bakarak derin düşüncelere dalarım. Kulaklık takıp müzik eşliğinde yürürüm biraz. Sevdiğim yiyecekleri alırım moral bulmak için. Çok yakın olduğum kişilerle derdimi paylaşırım fikir alışverişinde bulunurum
Misal şu an üzgünüm, müzik dinliyorum, köşeme çekilip sessizce ağlıyorum.
Topluluk içinde üzgünsem sessizleşirim sadece
Tam tersine , konsantrasyonumu değiştirecek arkadaşlarımla görüşür, kahkahalar atarım. Üzen konuya ne kadar az konsantre olursan o kadar çabuk unutursun. Meseleyi de kimseye açmam, kimseyle de konuşmam ki konu daha da derinleşmesin.
Ben üzülünce çerçeveleri indiririm veya birine bela olurum ya da avazım çıktığı kadar bağırırım çok rahatlatıyor
kadınlar dışarda gezer, erkekler şarkı dinler bence
Ben üzülünce odama geçip, yatağa uzanıp ağlıyorum. Bazen ağlayarak uyuya dalıyorum. Bunun içim müsait Bi ortam yoksa da duşa girip orada hüngür hüngür ağlıyorum sonra geçiyor
@feyman00 bu aralar maalesef sık oluyor. Ama bazen de hiç olmuyor.
@feyman00 kötü şeyler işte bak şimdi bile gözlerim doldu
@feyman00 canım yandı
@feyman00 denerim teşekkürler 👍
@feyman00 büyük kısmı onunla ilgili Bi kısmı da benle
@feyman00 ayrıldım...
Erkekler üzülünce müslüm gürses açıp sigara bira yapar bunu yapmıyorsa pes atar.
Kadınlar üzülünce ağlayıp depresyona girdiğini zannedip kendini tatlıya vurur
Eğer göle gidebilecek bir yerdeysem yürüyerek göle giderim. Gölü izlerim rahatlarım. Yoksa kulaklığımı takıp müzik dinlerim.
Üzgün olduğumda günlük yazıyorum, müzik dinliyorum, dışarıyı seyrediyorum, gökyüzüne bakıyorum. Dışarı çıkmam daha kötü olur
Ben uyurum genelde, düşüncelerden uzak kalmak için. Nazende şarkı dinlerim ve samimi arkadaşımla uzun uzun dertleştirim.
Kadın üzülünce teselli için biraz kafayı çeker. Veya yorgan altı ağlar.
🎧 Kulaklıkta 🎵 muzik dinler. Yürüyüşe çıkar.
Üzülünce sahilde oturuyorum ya da kaplaranlık bir yerde gök yüzünü izliyorum.
Dip köşe temizlik yapar kadınlar. Bazıları da hiçbir şeye elini sürmez salar kendini.
Diğer erkekleri bilmem ama ben şükür namazı kılarım
Kadının ortası yoktur pek. Bazısı ölüm sessizliğine bürünür, bazısı öyle hırçınlaşır ki olduğu yere sığmaz. Bu ikisinin arası hiç görmedim desem yeridir.
Erkek alkol alıyor 1 - 2 gün kadar. Kadın ise hemen kuaföre gider. Saç rengi değişimi ve bakım. 👍🏻 Bir de boşanan kadınlar spora başlar hemen. Saç bakımı ve renk değişimi. 😅👍🏻
Ben üzgün olduğumda dışarı çıkıp tek başıma mesela Şişli den levent tarafına, oradan akatlar tarafına ve aşağıya yürüyüp gelirim. :D Genelde bir yerlere gidiyorum.
Ben üzülünce kendimi müziğe bağlarım, küçük bir antrenman yaparım, oyun oynarım genellikle bu üçlünün birini yaparım
Erkekler duygusuzdur onlarda tuz. biber olur uzuntuye
Erkekler arkadaşlarıyla, kadınlar arkadaşıyla konuşarak atlatır.
Saçlarımızıı kestirir ya da boyatırız tarzımızı değiştiririz velhasıl acımızın ağırlığına göre
Ben üzülünce derdimi anlatacak birisini ararım
Üzüldüğümde kardeşim genelde sporla kendime gelirim ilaç gibidir
Susar kendimi dinlerim bazen insanın en yakın arkadaşı kendisi olabiliyor.
Ben üzülünce sesizleşiyorum ve uzaklaşmak istiyorum
Araba sürmeyi seviyorsa müziği açıp sürmek gezmek gazlamak ve çoğu erkek gibi spor yapmak
Kadınlar ağlar erkekler içine atar
Ben tavana bakarak ağlarım ağlamam en fazla 5 dk surer sonra çikolatayla kendime gelirim
Ben üzülünce genellikle müzik dinlerim ya ama melankolik türden değil, kafa dağıtmak için eğlenceli şeyler dinlerim ya da 30dk-1saat YouTube ta gezinirim. Yani bana iyi geliyo
Ağlarım şarkı dinlerim telefonla oynarım kafamı dağıtmaya çalışırım zaten anskiyete bozukluğum var direk panik oluyorum üzücü bir şey olduğu zaman
Onun bu üzüntüsüne ortak olurum elimden geldiğince üzüntüsü bitene kadar hiç ayrılmam bu girdaptan çıkıncaya kadar onun için herşeyi yaparım
Rammstein - ohne dich..
Uzanıp müzik dinlerim yemek ve ya çikolata yerim
Uykuya veriyorum kendimi kaçıyorum
hemen saçlarımı değiştiriyorum evet deliyim hshsh
Mutlu olur
Bi kaç saniye ağlarım sonra unuturum
Bizde üzüldük ama sabah kalkıp işe geldik admin.
Gozyasi, dua ve geceye ihtiyac duyuyorum.
O bi kedi alır ben de annemi çağrırım🤡
Kadın üzülünce saçlarında değişiklik yapar
huysuz ve sessiz
köşeme çekilirim
Hiçbir şey
Üzülmüş olur
Ağlarım
Ülkemizdeki emniyeti de yorumlardan anlamış olduk
Üzülürüm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?