Lütfen bakar mısınız, ne yapmalıyım?

Merhaba, ben 3 yıldır evliyim. Eşimin ve benim şu zamana kadar çocuk yapmak gibi bir düşüncemiz olmadı. Ama kaynanamlar sürekli çocuk yapın diyor. Az önce onlardaydık, baya geç saate kadar oturduk görümcelerim falan da vardı diye. Yine konu bizim çocuk yapmamamıza geldi. İşte bir sorunun falan mı var çocuk olmuyor dedi bana. Eğer sorun olsa oğlunda da sorun olabilir, niye sadece bana sorunun mu var dedi diye sinirlendim. Ki zaten korunuyoruz, çocuk istemiyoruz. Çok sinirlendim ve evden çıktığımızda eşime bunu söyledim. Zaten o da annesine söyledi anne biz istemiyoruz falan diye. Ve eşim dışarda tekrar dile getirdiğimde bozulup haklı dedi. Haklıysa neden bu zamana kadar söylemedin de şimdi surat asıyorsun dedim, tartışmaya başladık. Kaynanam bunu daha önce çok kez dile getirdi, bir kızı hamile kalmıştı diye bana "Sen kalamadın bir, beceriksiz" dediği bile oldu. Ne yapacağım bilmiyorum, eşim de tutarsız davranıyor, istemiyorum deyip trip atıyor. Evdeyiz şu an ve baya saçma sapan trip yapıyor. Kucağına oturdum noldu falan diye sordum cilve yapayım dedim yorgunum deyip uyuyacağını söyledi. Ne yapacağım cidden ya?
Lütfen bakar mısınız, ne yapmalıyım?