Lütfen bakar mısınız, ne yapmalıyım?

1 aydır konuştuğum bir kız var, bana karşı çok iyi davranıyordu. Benim yaptığım çoğu işe çok iltifat edip kıskandığını belirtiyordu. Aynı şehirlerde yaşamıyoruz, İzmir 'e üni okumaya gelmemi istedi... Çoğu sevdiğimiz şeylerin aynı olduğunu fark ettik. Ben 21 yaşıma kadar ilk defa bir kızdan hoşlandım, daha önce bir kızla flört edecek kadar istek yoktu içimde... ilk günden beri tek sıkıntı, kız mesajlara geç cevap veriyor 2-3 saat sonra dönüyordu. Ama şu an oruç tuttuğunu söyleyip mesajlarıma çok geç dönüyor ben mesaj atıyorum akşam cevap veriyor, akşam attığım mesaja sabah cevap veriyor... Bundan önce bir kaç defa bir sorun var mı diye sorduğumdan şimdi aynı şeyi tekrar sormaktan çekiniyorum. Yani genel olarak konuyu ilerleten benim, hep ben bir şeyler yazarak onu mesaj atmaya çekiyorum, ama ilk bana yazan kişi de oydu... Deli gibi bana mesaj atmasını istiyorum, 1 aydır hiç görüldü de bırakmadım, her seferinde cevap verdim. Ama şimdi konu tıkandı, ona sorduğum soruya direkt cevap verdiği için ve aslında onun bana yazıp yazmayacağını merak ettiğim için onu görüldü de bıraktım... Sizce ne yapmalıyım, ben kızı çok beğendim dış görünüş olarak algılamayın bu beğenişimi, bana yaklaşım biçimiyle, düşünceleriyle ona tutuldum resmen. Ne yapmalıyım bilmiyorum, dediğim gibi ilk defa hoşlanıyorum birisinden ve onu da hemen kaybetmek istemiyorum.
Lütfen bakar mısınız, ne yapmalıyım?