Aşık olduğum kızı bir başkasıyla görmek?

Kimsenin cevap vermiyeceğini biliyorum ama yinede içimi dökmek istedim. 20 yaşındayım 3 senelik bi ilişkimiz vardı ayrılalı 2 sene oldu ama ayrıldığımız gün her kavga ettiğimiz zaman bile hala aklımda. Sevgilisiyle fotoğraflarını gördüğümden berli ellerim titriyor, kalbim, yüreğim yanıyor kendimi sanki bi hiçliğin ortasındaymışım gibi hissediyorum. Allah kimseye böyle bi dert vermesin hayatta daha büyük acılar ve dertler var yine şükrediyorum. ama günden güne sanki eriyomuşum gibi, tükenmişim gibi hissediyorum. Ben onu hala seviyoken bir günümün 1 saati bile onu düşünmeden yapamıyorken, o nasıl birisinin ellerini tutabiliyo? Nasıl o şerefsizin gözlerinin içine bakarak gülebiliyor? Ama sonra ona yine kıyamıyorum şu an ki sevgilisinin gözlerinin içine bakıp gülerken bile mutlu oluyorum, kendimi ona bakarken hayal ediyorum. ama bu hayalimin hiçbir zaman gerçekleşemeyebileceğinide biliyorum bu durum beni ölüme dahada sürüklüyor. tekrardan hiçbirşeyin eskisi gibi olmiyacağını biliyorum barışmak gibi bi şansım yok ama onu kimsenin üzmesini istemiyorum. bu durumdan kurtulmak istiyorum her çırpınışımda dahada dibe batıyorum.
Aşık olduğum kızı bir başkasıyla görmek?