Başkasına aşık olan bir kızı kendime aşık edebilir miyim?

Bir kız var aklımda, beni hayata bağlayan ama aynı zamanda beni hayattan soğutan. Aklıma her geldiğinde bana yaptıklarıyla hüzne boğan bir kız var. Azalmıyor bu kıza olan sevgim azalmıyor. Başkasına aşıkken çıktı benimle. Belki de beni kullanmıştır. Bilemiyorum… Tek bildiğim ona deliler gibi aşık olduğum. Ben sadece onu sevdim. O hep beni üzdü sağolsun. 18 yaşımda hayattan soğuttu. YGS-LYS çalışamaz oldum, aklımdan onu çıkaramaz oldum. Hala başkasına aşık. Ben istiyorum ki benim onu sevdiğim kadar o da beni sevsin. Ağlatmasın beni 6 aydır ağlattığı yeter artık üzmesin. Çok mu şey istiyorum be dostlar? Yardım edin bana yalvarırırm size. Çok daraldım. Bazen intihar edecek gibi oluyorum. O da biliyor kimsenin benim kadar sevemeyeceğini. Aşık olduğu kişiyle imkansız olduğunu da biliyor. Ama unutamıyor. Nasıl unutturabilirim aşık olduğu çocuğu? Ona karşı nasıl bir tavır sergilemeliyim? Belki saçma gelecek size ama.

İlk aşk ölmez, gerçek aşk ise onu diri diri gömer. Cümlesine inananlardanım.

Lütfen bana yardım edin. İyi veya kötü lütfen bir yorum bırakın. Tek kelime bile olsa yazın bir şeyler. Teşekkür ederim şimdiden. Allah hepinizden razı olsun. :(
Güncellemeler
+1 yıl
Yardım edenlerden Allah razı olsun.
Güncellemeler
+1 yıl
Sorumu vitrine koyan yöneticilere teşekkür ederim.
Başkasına aşık olan bir kızı kendime aşık edebilir miyim?