karşı cins bana ilgi göstermesine rağmen beni spotifydan takip etmeyi bıraktı sizce bu çocuk ne yapmak istiyor?
(arkadaşın üstünde ilgi gösteriyordu nereye gitceğime falan karışıyordu, reelde konuşuyorduk ama sanaldan konuşmuyorduk ben yazmıyordum o da yazmıyordu )
(arkadaşın üstünde ilgi gösteriyordu nereye gitceğime falan karışıyordu, reelde konuşuyorduk ama sanaldan konuşmuyorduk ben yazmıyordum o da yazmıyordu )
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Kendisine sorsana. Niye bize soruyon. Cevabı yanlış yerde arıyorsun. Muhatabınla iletişim en iyi çözüm yoludur
Cesaretim yoktur belki de
diğer sosyal medya platformalrinda takip ediyormu
Evet
ozmn sorun yapma belki başka Problem vardır kendisine sor
Daha 2 gün önce tam ben otobüsten incekken önümü kesti ve bi sonraki duraktan beraber gidelim mi dedi yolumuzu uzattı üstüne üstlük seni binerken görünce bende bindim dedi. Sonra ki gün birbirimizi hiç görmedik sonra takşpten çıkmış işte spotifydan bir de bugün trip atıyordu.
tamamda bu spotify 🤦♂️sanarsinki instadan wpden engelledi
Tamam da insan yine de hoşlandığı kişiyi nerden olursa olsun takip etmek ister neden böyle bir şey yapmış olabilir bir de üstüne bugün tripli yani.
kendisine sor neyin var diye
Ama cesaretim yok işte ve mesela hoşlanmıyor vs falan ortada kalcam o yüzden yazamam. Ama ya o da bunu istiyorsa?
Belki de yalnızca zevksizsindir 🥺
Yok zevklerimiz aynı
Belki de bazı insanlar senin hakkında sorular sorsun istememiştir...
Daha 2 gün önce tam ben otobüsten incekken önümü kesti ve bi sonraki duraktan beraber gidelim mi dedi yolumuzu uzattı üstüne üstlük seni binerken görünce bende bindim dedi. Sonra ki gün birbirimizi hiç görmedik sonra takşpten çıkmış işte spotifydan bir de bugün trip atıyordu.
Söylemek istediğim şey hayatındaki herhangi bir insan çocuğun peşine düşecek kadar takıntılı olamaz bu nedenle çocuk normal hayatında rahat davranıyor olabilir. Fakat sosyal medya hesaplarında her şey herkes tarafından görülebiliyor bildiğin üzere. Seninle arasında yaşanan şey her neyse herkes tarafından bilinmesini istemiyor anlaşılan. Bana kalırsa SENDEN ÇOK VAR
Spotifydan takip etmeyen erkekte ne bileyim.
Spotifyda takipleşiliyor mu kanka
Dikkat çekmeye
Olabilir mi ki? Bugün de bana karşı tripliydi ben hiçbir şey yapmama rağmen.
O ne
asik knka sana