İnsanın kışı yürek soğuyunca mı başlar?

Kendimi anlatamıyorum anlamıyorlar boğuluyorum artık aynı evin içinde beni görmeyen görmek istemeyen Bi kocam var haftalardır hastayım ve bu onun umrunda bile değil... Yaptığı tek şey açık saçık videolar izlemek öyle yoruldum öylw bıktım ki evi tek başıma çevirmekten Bi tane bebeğim var eşime sinirlenince ister istemez oda etkileniyor çocuğum la o kadarlgisiz ki en ufak ağlamasında sen yaptın çocuğa bakmadın etmedin gibi şeyler diş çıkarırken çok ateşliydi senin yüzünden oldu gibi şeyler söylüyor evin içinde değerim yok sürekli kahvede ev umrunda bile değil gün içinde nereye gidiyo ne yapıyo hiç bilmiyorum bildiğim tek şey artık ondan soğudum Bi tane köpeği var ne zaman hasta olsa tüyü dökülse kapı kapı veteriner gezer Bi sürü hap ilaç getirir ama ben gözünün önünde kaç gündür kıvranıyorum umrunda değil bıktım usandım dediğim zamanda ses kaydımı alıp arkadaşına atmakla tehdit ediyo arkadaşının elinde bana ait ses kaydı varmış insan evinin özelini arkadaşına atar mı ya bu nasıl erkeklik...
İnsanın kışı yürek soğuyunca mı başlar?