Hoşlandığım bir çocuk var, lütfen sonuna kadar okuyun?

Şimdi bizim üniversite ilk sene online bu sürede herkesi sadece WhatsApp tanıyorum. Aradan zaman geçince bana bir çocuk yazdı sınıftan ve durup dururken neyse konuşmaya başladık kaç kardeş olduğumu, hangi şarkıları dinlediğimi falan, bazen yazmıyordu bazen yazıyordu sonra Twitter takipleşiyorduk bir gün orada doğum günüm diye durum attım o da WhatsApp kutladı ama önceden ona doğum günümü söylemiştim bu namaz kılan biriydi. Sonra bir gün bir durum attım wp sigara paketi vardı bana sen sigara mı içiyorsun dedi bende arada dedim ondan sonra hiç yazmadı konuşmadık ben de üzüldüm neyse sonra okul açıldı bunun bir 4 kişilik arkadaş grubu var ordan bir çocukla sadece arkadaş niyetine konuştuk ama sonra benden hoşlanır givi oldu burası baya karışık. Sonra bunun arkadaşı yanımıza geldi sigara istemiştik yanımıza geldi sonra hoşlandığım çocuk mesaj attı işte o çocuk yanınız da mı dedi bende evet dedim söyle ona telefona baksın canım sonuna da gülücük işareti koymuş bende tamam dedim sonra arkadaşım söyle ona yanımıza gelsin dedi o da kim var dedi Benşm adımı dedi ve gelmedi. Sonra arkadaşıma dedim sana o mesajda senin sohbeti devam ettirmeni bekliyormuş dedi sonra ben hoşlandığım çocuğun arkadaşından laf ararkrn hoşlandığım çocuğun sevgilisinden yeni ayrıldığını duydum. Bugünde bizim onun grubundan diğer arkadaşı ile konuşurken bana arkası dönük bakmasan ona bir şey dedi arkadaşı umursamadı ve çıkıp tek başına Dışsrı dikildi bende hoşlandığım çocuğun arkadaşları ile sigrar içmeye gittim ve canım edip hoşlandığım biri var deyip yalan söyledim belki ona sohbet arasında söylerler diye. Şunu unuttum bu çocuk beni durup duruken Twitter dan arkadaşlıktan çıkmış.
Hoşlandığım bir çocuk var, lütfen sonuna kadar okuyun?