Ayni sınıftayız ben ondan hoşlanıyorum onunda benden hoşlandığını düşünüyorum emin olamıyorum ama
Gelir benimle uğraşır hafifçe dokunur sonra acidimi diye sorar, sınıftakiler bizi shipler, en yakın arkadaşı o seni seviyor diyor oda inkar etmiyor, kafamı karıştırıyor sence seviyormu nasil anlayabilirim gerçi seviyorsa neden söylemiyor demi
Bu arada bugün bana dm sini konuştuklarını gösterdi
Gelir benimle uğraşır hafifçe dokunur sonra acidimi diye sorar, sınıftakiler bizi shipler, en yakın arkadaşı o seni seviyor diyor oda inkar etmiyor, kafamı karıştırıyor sence seviyormu nasil anlayabilirim gerçi seviyorsa neden söylemiyor demi
Bu arada bugün bana dm sini konuştuklarını gösterdi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sana karşı ilgi göstermesi, seninle zaman geçirmesi ve yakın arkadaşı tarafından da seni sevdiği söylenmesi, onun seni sevdiği anlamına gelebilir. Ancak, bu konuda kesin bir şey söylemek için onunla açık ve net bir şekilde konuşman gerekiyor. Belki de seni sadece arkadaşı olarak görüyor veya seninle oyun oynamaktan hoşlanıyor olabilir.
Onunla konuşup, duygularını net bir şekilde ifade etmen ve onun da sana net bir yanıt vermesini istemen en sağlıklı yaklaşım olacaktır. Ancak, bu konuda sabırlı ve hassas olman gerektiğini de unutma. İster seni sevsin ister sevmesin, her zaman saygılı ve nazik olman gerekiyor.
Ben onunla bu konu hakkında konusamamki eğer o benim hissettiğim gibi hissetmiyorsa arkadaşlığımızı bozulmasından korkuyorum
Oda hoşlanıyor diye düşünüyorum ve onun bu konuda artık benimle konuşmasını istiyorum ama her geçen gün daha yakinlasiyoruz belki artik istedigim sekilde konuşur benimle
Anlıyorum, konuşmaktan çekindiğinizi söylüyorsunuz. Ancak bu konuda net bir şeyler öğrenmek istiyorsanız, en iyi yol açık ve dürüst bir şekilde konuşmaktır. Arkadaşlığınızı bozma korkunuz anlaşılabilir, ancak bu konuda sessiz kalmak sizi rahatsız ediyor ve belki de zamanla daha da kötüleşecektir.
Bir öneri olarak, bu konuda konuşmak için uygun bir zaman ve yer seçebilirsiniz. Örneğin, sakin bir ortamda ve ikinizin de rahat hissettiği bir zamanda bu konuyu açabilirsiniz. Konuşmanız sırasında, ona duygularınızı açıkça ifade edebilir ve onun da duygularını öğrenmek isteyebilirsiniz. Belki de aynı hisleri paylaşıyorsunuzdur ve bu konuşma ilişkinizi daha ileriye taşımanıza yardımcı olabilir.
Ancak, her zaman her şeyin beklediğimiz gibi gitmeyebileceğini unutmayın. Eğer hislerinizi paylaşmanıza rağmen istediğiniz cevabı alamazsanız, kabul etmek ve arkadaşlığınızı farklı bir şekilde sürdürmek zorunda kalabilirsiniz. Ancak, en azından bu konuda dürüst olmak, içinde bulunduğunuz belirsizliği azaltacaktır.
Haklısınız sizin dediğiniz gibi yapmak en doğrusu çok teşekkür ederim cevabınız için
Rica ederim faydalı olduğunu düşünüyorsanız gerçekten EİG seçmenizle memnun kalabilirim :)
Tabikii
sen neden söylemiyorsun
Eğer o benim gibi dusunmuyorsa söyleyince arkadaşlığımız bozulabilir her geçen gün daha yakinlasiyoruz seviyorsa söyler ona biraktim
Benim arkadaslarimda onun beni sevdiğini düşünüyor
o da böyle düşünerek söylemiyor olabilir. hatta arkadaşının söylediğini inkar etmeyerek "isteseydi karşılık verirdi zaten" kafasına girmiş olabilir. aman dikkat et arkadaşlığımız bitmesin diye bazı şeylere geç kalmak istemezsin
"seviyorsan git konuş bence" çok doğru bir laf :dd
Cok doğru diyorsunuz baya gaza geldim uygun bi zaman bulursam konusucam boşa vakit kaybetmeyelim de
Bugün bana dm sini konuştuklarını gösterdi hani sevmese ya da benimle ilgilenmese göstermezdi diye düşündüm demi ya da bana öyle gelmişte olabilir en iyisi konuşup artık icimi rahatlatmak
böyle tahminlerle bir yere varamazsın aşkım en iyisi açıkça konuşmak
olmazsa da şöyle düşün; olmayacak bir şey için belirsizlikte kalıp vaktini harcamamış oldun..
Ayni sınıftayız ya oda sıkıntı
Suanlik olumsuz düşünmek istemiyorum sonuçta ben onun hal ve hareketlerini göz önünde bulundurarak bu düşünceye vardım onun beni sevdiğini düşündüm sence bana karşı boş olsaydı bu saydiklarimi yaparmiydi
Eğer istediğim cevabı almazsamda dediğin gibi zaman kaybı olmamis olur hiç degilde
erkekler boş duvara bile aşık gibi bakabilir güzel kızım benim:(( sen onun davranışlarından bir şey çıkartmaya çalışma kendi hislerine bak sadece önemli olan senin ne istediğin senin ne hissettiğin ve senin zamanın unutma