Sizce çocuğun bana karşı bir ilgisi var mı üşenmeden okuyun lütfen?

şimdi iki ay önce falan bizim siteye yeni taşınan bir çocuk vardı benimle yaşıt 18 yaşında. neyse işte annemle kaç aydır tanışıyorlar ve her birbirlerini gördüğünde sohbet ediyorlar falan. ilk annemle tanıştıklarında annem kızım var diyince o da beni tarif edip abla o kız senin kızın mı falan demiş. annem de kimi tarif ettigini bilmediği için bilmiyorum demiş falan işte. ondan sonra ben bu çocuğu takıntı yaptım ama cok kısa bir sürekligine. ismini falan ögrendim baya ugrastım fake hesaptan istek attım. kabul etmeyince yazdım baya sacmaladım. o da engelledi ve profiline n harfi koydu ve sevgilisi oldugunu anladım. İstanbul’da geçen ay deprem oldu ya. O zaman gördüm yine çocuğu ve ilk defa yüzünü net bi şekilde gördüm ve kolunda toka vardı. sevgilisi oldugu kesinleşti. sonra daha takmadım unuttum onu başkasını takıntı yaptım. geçen hafta baktım çocuğun hesabına profilindeki harfi kaldırmış yani sevgilisinden ayrılmış ama hiç umursamadım. bugün arkadaşımla sitede çardakta oturduk baya 3 saat falan. sonra diğer çardağa bi baktık annem arkadasımın ablası bi de o çocuk ve arkadaşı oturup sohbet ediyorlar. Anahtarı alıcaktım annemden sonra annem dedi otur biraz. bende tamam dedim. öyle şaka yaptım arada çocukta güldü falan işte. bi ara eve çıktık su içmeye. çocukta markete gitti arkadaşıyla. biz geri geldigimizde onlar yer değiştirmişti. çocukla arkadası çardağın iki ucunda oturmuş. karsı karsıya olur ya iki bank. onlarda karsı karsıya oturmuşlardı. sonra biz geldik çocuk kaydı gelip otururuz diye ama oturmadım ben. gittim bankın öbür ucuna komşumuza dedim abla kayar mısın. yanına oturdum öyle sonra çocuk biraz bozuldu gibi sanki yani ben olsam bozulurdum. bi de annem çocuklar markete gittikten sonra şaka yaptı bize diyo cocuklar da hep size bakıyordu diye. arkadasım da dedi cocuk sana bakıyordu hep. 10 gün içinde taşınıcaz bu arada çocukta biliyor annem söyledi

Sizce çocuğun bana karşı bir ilgisi var mı üşenmeden okuyun lütfen?