Ölmek istiyorum aslında yaşım çok genç hissettiğim içinde ki duyguları öldürmek sanırım ama bilmiyorum?

Ailemle gün geçtikçe daha da kötü oluyorum nerdeyse aileme şu kadar sevgim kalmadı evde sürekli bir kavga kıyamet herkes bağırarak konuşuyor bi kişinin adam akıllı konuştuğunu hiç görmedim. Hayatım da beni gerçekten çok seven kişinin erkek arkadaşım olduğunu düşünüyorum oysa benden kilometrelerce uzakta üniversiteyi kazanıp yanına gitmek istiyorum mezuna bıraktım bu sene 2 yıllık güzel bir ilişkimiz var ama bir gün o da beni bırakırsa diye çok büyük bir korkum var. Hayatımda bana ailem bile değer vermezken bi yabancı beni gerçekten sonsuza kadar sever mi bilmiyorum. Ölmek istiyorum ama uzun bir süre daha dayanmak istiyorum tek seven gerçekten sonsuza kadar yanımda o olsun istiyorum ben bütün hayatımı ona adarım ama o olmazsa bu sefer kesin ölürüm gerçekten ne yapacağım hiç bilmiyorum. Ölmek istiyorum ama yaşım o kadar gençki öldürmek istediğimin duygularım olduğunu farkediyorum bazen. Birinin beni sonsuz sevmesine ihtiyacım var artık hayatımda ki herkesin bir gün gideceğine korkar oldum erkek arkadaşıma bile böyle yaklaşıyorum ne yapmam lazım
Ölmek istiyorum aslında yaşım çok genç hissettiğim içinde ki duyguları öldürmek sanırım ama bilmiyorum?