Herşeyin cezası var dimi arkadaşlar? Bir şeyler söyleyin kafayı yiyorum. Nasıl bu kadar iki yüzlü olabilir insan?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılGercekten üzüldüm , sabırlar diliyorum. Canı yananın ahı kesinlikle yerde kalmaz. Yalnız beddua etmemeni tavsiye ederim. Bu hepinizi olumsuz etkileyen sonuçların meydana gelmesine sebep olabilir. Kocan için dısardaki kadın sevgili değildir. Sevgili demek icin icinde sevgi olmalı insanın ve kocanın sevgisi sanadır. Disardaki insan ise sadece materyal bir unsurdur. Kocanın duyguları sendedir. Ona karsi sarfettigi ask cümlelerinin içi dolu degildir. Engel olamıyorsan eğer sabret onun kalbi sen yuvası sensin , dıştaki bitecektir çünkü onun esası ve yoldaşı sensin. Emin ol senin üzülmeni bile istemez ama maalesef erkekler olarak çok zayıf irade içindeyiz. 😔😔
04 Yorumla- +1 yıl
@Kurtkitap merhaba , eleştiri için teşekkür ederim. Diyelim ki kızdık bağırdık, hakaretler ettik , ağladık , mesafe koyduk dövündük elimize ne geçer? Zararımız kime olur kendimize ve ailemize. Bir sey kazanamadığımız gibi bir çok şeyi kaybedebilirizde. Oysa sakin düşünüp sonrasında sakinlik içinde oturup konuşabilirsek kazanımlarımız olur. Rahat olurdum. Kendisini rahatça ifade edebileceği hissaniyetine onu ulaştırarak sakinlikle dinlerdim. Benimle ilgili sorunları varsa veya beklentileri varsa çözüm odaklı hareket ederdim. Bunun gercekten bir hata oldugunu , evliliğin devam etmesini isterse ve bu samimiyeti olusturması halinde devam ederdim. Eğer ki , evliliğin devam etmesini istemiyorsa , şayet bu konuda ona yardimci olarak , ayrilik surecine girerdik. Tabiki bunun öncesinde evliliği ayakta tutmak adına gayret eder konuşurdum. En sonunda baktım ki , onun dönüşü bana değil. İstemesi halinde son nokta ayrılık olurdu. Mesele ön yargılarla , kendimizi harap etmek ile çözümsüzlük içinde harap bitap yaşamak olmamalı.
- +1 yıl
@Kurtkitap sen hiç evlenip boşandın mı?
En İyi Cevaplar
Şu an panik halinde olduğunu düşünüyorum.
Bir kaç sorum olacak;
Senin öğrendiğini kocan biliyor mu?
Biliyor ise tepkisi ne oldu?
Bilmiyor ise bunu ona söylemek istiyor musun?
Söylediğinde beklediğin tepki nedir?
İçini rahatlatacak olan durum nedir?
Çocuğun var mı?
Kaç senelik evlisin?
Kadını tanıyor musun?
Kadınla nereden tanıştığını biliyor musun?
Kadınla ne kadar süredir görüştüğünü biliyor musun?
Şu olsun isterim ama olursa da çok üzülürüm dediğin seçenekleri elemelisin.00 Yorumla
+1 yılhayır maalesef onlar hep mutlu kalacak aldatan insanlar şanslıdır bana göre, çünkü kimse artık gerçek sevgi aramıyor bırakın bu işleri ah tutma gibi fizik ötesi şeylere inanmayın aldattılar seni mal yerine koydular işte kabul et bunu, kullanıldın ve cepte tutuldun ezik gördüler seni, senin de yapacağın tek şey arkana bakmadan devam etmek yoluna basit
03 Yorumla- +1 yıl
Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle bi varlık için kendini üzme sen yanlış bir şey yapmadın iki yüzlü karektersiz olmasını bilemezdin sen merak etme bu yaptığı yanına kalmaz yol ver gitsin hayatından bidaha sana iletişim kurmasına müsade etme
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
44
Cevap
64Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Her şeyi iyi araştırın. Ahınız kalmaz merak etmeyin. Acınızı anlıyorum dünya başına yıkıldı gibi hisseder insan hatta evli ya bekar farksız ihanet acısı aynı şekilde yaşanır. Maalesef 2 yüzlü çok. Bundan sonra ne yapacağınıza odaklanın öc almaya değil.
30 Yorumla
+1 yılYazık çok üzücü cidden.. Bundan sonra ne yapacağınıza karar verin.. Her şeyin bir bedeli var kesinlikle.. Gerek maddi gerek manevi tazminat davası açıp boşayabilirsiniz.. Hakkınızda hayırlısı olur umarım..
10 Yorumla
+1 yılEşe, dosta ihanet basit görülüyor toplumumuzda. Başka şeyleri güzel büyütürler ama ihanet deyince ah yapmissin bir hata kiyamam canım diyerek meşrulaştırırlar. 😆 yolu böyle açıyorlar tabi abazalar
12 Yorumla
Soran+1 yılErkeklerin abazalığı meşhur peki kızlara ne oluyor? Evli adamlarla takılan da hemcinslerimiz değil mi? Neymiş efendim ben boşandım demişmiş. İkisinin de hatası affedilmez.
- +1 yıl
erkekler kadınları yoldan çıkarır genelde. Bak soruda bile kızlar hep lanetlemiş ayiplamis ama çoğu erkek hafife almış hatta direk durumu normalleştirenler var. Türk erkeğinin beyin yapisi bozuk kim ne derse desin
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir psikolog anlatıyordu erkekler bu durumlarda en cok rezil olmaktan itibarının zedelenmesinden korkarmis. Bu durumu yay herkese rezil olsun insan içine çıkacak hal kalmasın. Birazda ağla sizla tamam işte.. sonra git bosan akıllı ol al nafakani al çocuklarını hayatını zindan et. Unutma bir gün it gibi sana geri gelecek;) ama şu an bunu yapmazsan aldatmaya devam edecek
23 Yorumla- +1 yıl
o zaman çıplak fotolarını yaysın
Cevap sahibi+1 yılİse yaramayan ne?
Aşk İlişkileri konusunda 716 cevap paylaştı. Oyle bilmeden ayril sunu yap bunu yap demek haddime degil icini sogutmaya calisma ya da intikam almaya ama bunu yanina kalmaz deyip yaradana da havale etme once mantikli dusun kafani topla ve kararlarini ona gore ver saglam adimlar at bunun acisini ceken bilir tecrubeyle sabit
00 Yorumla
+1 yılİnsanlar o kadar güzel saklıyorlar ki gerçek yüzlerini, tüküresin bile gelmiyor.
Ben boşadım benimkini kurtuldum.. darısı başına!
hakkını ara. maddi olarak canını çıkart. delil topla avukatınla konuşarak. bazen kalıyor o ahlar inan.10 YorumlaKalmaz merak etme. Sen dünyada hiçbir şekilde onlara zarar verme ve tek kötü söz söyleme. Onların seviyesine düşmene değmez. Allah ahiret günü helallik için karşına çıkartacak. Bilirsin bir kalbi kırmak kabeyi yıkmaktan daha kötüdür. 😊🌸
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka bir gün hak ettiğini bulur hanımefendi üzülmeyin
12 Yorumla
Soran+1 yıl🙏
- +1 yıl
💐🌸💮🌺🥀🌷🌹
Dabbe filmi aklıma geldi.. r beddua ettikten sonra adamın dünyası başına yıkılıyordu.
Şu an bunu söylemek istedim. Keşke dünyası başına yıkılsa.. !10 Yorumlaİnşallah misli ile öder ahını. Merak etme Allah ahını yerde bırakmaz. Bırak şimdilik mutlu olsunlar. Günün birinde sürünecek, pişmanlıklar içinde senden af dileyecek. İşte o zaman sakın affetme
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 857 cevap paylaştı.
+1 yılHer Insan Kendi karakterine yakışan şekilde davranışlarda bulunurmuş. Kocanın karakteride bozukmus. Seni haketmeyen birisinin yanindada daha fazla durmamalı tavsiye ediyorum.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılNediyelim bacım tüm kocalar aldatıyor yakalnmıyolar aradaki fark bazılarıda bilip susuyo üzülme boşa gitsin tazminat al
20 Yorumla
+1 yılÖfkeyle hareket etme ve sakın intikam alayım bende onu aldatayim canı yansın diye düşünme... herkes kendine yakışanı yapar.. ilahi adalet var
21 Yorumla
+1 yılYoo hiç bişeyin cezası yok herkesin yaptığı yanına kalıyo
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSiz den özür diledi mi yoksa pişkin pişkin olayı mı savunuyor
12 Yorumla
Soran+1 yılBeni suçluyor
Cevap sahibi+1 yılKızım boşa gitsin. Kendini öyle yenileki bakımınla duruşunla sana teleskopla baksın. Sakın üzülme ağlama değmez sana yazık
+1 yılHiç bir şey senden daha değerli olamaz bu hayatta emin ol bir kere yapan bir daha yapar ispatla hakkını al çık onun hayatından
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 561 cevap paylaştı. Allahdan bulsun pislik. Ama sen daha iyi bir hayata layik sin. Dogru yoldan sasma.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBoşan hala nasıl kocam diyebiliyorsun artık evli olup erkeklerden aldatmayan nadir var şaşırmıyorum. Bu arada belki kız adamın evli olduğunu bilmiyordu böyle kandıran çok insan var.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılAllah ından bulsun pislik herif ben olsam onların dünyasını başlarına yıkardım
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela nasıl yıkacan çok merak ettim
+1 yılHmm canını yakmak istiyorsan intikam almaya çalışma derim.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErkek milleti hepsi böyle. Menfaatçi ve doyumsuz. Hiç birine güvenmeyeceksin bu zamanda. Hele ki bu devirde doymak bilmiyorlar. Donuna kadar al. Donuna.
18 Yorumla- +1 yıl
Erkek de kendi kendiyle mi aldatıyor karşıdakı kim acaba (?) biraz mantık lütfen.
Cevap sahibi+1 yıl@nazım-hikmet-ran ben bir ilişkide durumdan bahsediyorum. Aldattığı kadın suçsuz demiyorum. Aldatan kişinin düşünmesi gerekir bazı şeyleri.
- +1 yıl
Bütün sorumluluğu erkeğe yüklemeni anlamıyorum, karşıdaki yanlış işie ortak olan kişi de birilerini aldatmıyormu? Aldatmak cinsiyet meselesi değil karakterle, haysiyetle ilgilidir.
Cevap sahibi+1 yıl@nazım-hikmet-ran bir ilişkinin içinde kim aldatıyorsa o suçludur. Kadınsa kadın erkekse erkek. Kimle aldattığı önemli değil. Aldatmamayı seçmek insanin kendi elinde. Üçüncü kişileri araya sokan aldatan kişi. Şimdi bu konuda elbette erkeği suçlayacağım normal mi sence? Adamın yaptığı. Üçüncü kişileri araya sokan o. Siz de savunduğunuz kişiyi iyi seçin bence.
- +1 yıl
Sadece bu olayda böyle diğer bütün erkekleri bu şekilde yargılayamazsın. Kişilik meselesi...
Cevap sahibi+1 yıl@nazım-hikmet-ran peki doğru çoğu diyelim o zaman.
- +1 yıl
Günümüz insanları genel olarak doyumsuz ve ahlak kualarına önem vermiyor. Cinsiyet farkı olmaksızın.
Cevap sahibi+1 yıl@nazım-hikmet-ran evet öyle.
+1 yılKimsenin ahı kimsede kalmaz. Allah kimsenin başına vermesin rabbim herşeyi görüyor. Bende 1 buçuk hafta önce sevgiliyken, nişanlıyken, nikahtan sonra hep aldatıldığımı öğrendim daha 2 aylık evliyim 😔😔
20 Yorumla
+1 yılbütün âleme rezil et onu ayağını sakatla hatta evden çıkamaz hale getir iletişim yollarını kes kimseye haber vermesin eğer vermeye çalışırsa onu öldürceğini söyle
09 Yorumla- +1 yıl
az bile kalır
- +1 yıl
hapis yatmaya değmez ama ben olsam öldürürüm
- +1 yıl
cesareti varsa yapsın 😉
- +1 yıl
nişanlıyım
Gizli Üye(30-35)+1 yılBelki aldatmıyordur nerden biliyorsun sadece öyle konuşuyorlar da olabilir ayrıca bu sadakatizliğe girer aldatmaya girmez. Sende kocanı Çek kendine.
10 YorumlaKimsenin ahı kimsede kalmaz. Ayrılmalısın, kanıtlarını hakime sunup yüklü miktar nafakayı kendine bağlarsın. Aldatmak nedir hayvan herif
00 Yorumla
+1 yılŞimdi bayanlar yorumda başlar erkekler hepsi böyle vs. Yahu böyleleri yüzünden bizim suçumuz ne ben bekar olduğum halde bile kimseye asilmiyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ahım kalmaz neye. Elinden bir şey gelmeyen insanın kullandığı kelimeler. Allah’a havale ettim. Ahım tutar. Bune ya
00 Yorumla
+1 yılAvını korkutma yavaş yavaş bildir edilmeye başladı sonra bir anda pat diye karşısına çık delillerle beraber ve boşanma davası aç
10 Yorumla
+1 yılErkek milleti işte doyumsuz, sen sakın aldatma yanlışa yanlışla cevap verilmez. Al karşına konuş sakin bir şekilde, nedenini sor sende bulamayıp onda bulduğu neymiş ve çocuğunuz varsa bir şans daha verebilirsin.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılKızım sen hiç dizi izlemiyor musun ikisini de rezil etsene
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYapılan hiçbir kötülük karşılıksız kalmaz emin ol. Bunu kendi gözlerimle gördüm ben
10 Yorumla
+1 yılKalmaz tabiki ahın…karma onları da bulur elbet sen güçlü olmaya bakacaksın ama ruhen zarar veremiyorsan maddi şekilde vereceksin karşısına geçip ağlayıp bağırıp çağırma hiçbir şey kazandırmaz aşkım
10 Yorumla
+1 yılHukuki yollardan cezalandırmaya çalış, kendi seviyeni koru.
00 Yorumla
+1 yılÖnce Allah'a sığın sonra da delilleri bul somut delillerle eşini Al karşına konuş
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 666 cevap paylaştı. Boşanmak en güzel ceza olur. Adamın altından donunu da alırsın. Adama en büyük ceza bu olur.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 360 cevap paylaştı. Boswer intikam seytan isidir. Seni kaybettigi bi gun anlayip cani yanacaktir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılKocan kusura bakma ama karaktersizmis ayrica hem cinsleriniz bes fazla karaktersiz
00 Yorumla Karakter meselesi. İki yüzlü insanlar çok. Bukalemunlar çok
00 Yorumla
+1 yılSen Üzme tatlı canını kıymetini bil yeter takma kafana herşeyi konuşmak istermisin toparla kendini
00 Yorumla
+1 yılispatlayabilirsen boşanma davası aç nafaka al boş ver gitsin
00 Yorumla
+1 yılispatlayabiliyorsan mahkemede bunu sun ve tazminatını alıp çatır çatır ye
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılCanlarını yakmakla uğraşma direkt boşanıp kurtul
11 Yorumla
Soran+1 yılEn mantıklısı bu
+1 yılBuynuzlandınîz çok geçmiş olsun, bana kalırsa sakin olup intikam alırdım çok aceleci olmayın plan kurun. Yok ben beceremem diyorsan ozaman göz göze diş dişe yap ya da ispat toplayıp boşanıp nafaka alman da güzel olur 👍
00 Yorumla
+1 yılAyrıl ve hayatını yaşa izleyince yansın karaktersiz beyfendi.
10 Yorumla
+1 yılBoşa hiç uğraşma senden uzak olsun sende yoluna devam et
10 Yorumla
+1 yılSeni aldattıysa direk ayrıl bunu görüp susarsan nasıl olsa elimin avucunda diyip daha çok yapar
10 Yorumla
+1 yılCezasını görür. Gönlünü rahat tut. Tanrının rahmetine kalmasın.
10 Yorumla
+1 yılZaman öyle bir hal aldiki aldatmalara gülüyoruz ve espiri olarak anlatıyoruz. Afet yine ama affetsen bile yine yapacak aynısını. Canını yakmak istiyorsan ciddi şekilde bosanacaksin ve surundereceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen bir tık üstünü yaşadım hala anlatamıyorum. İnşallah çabuk atlatırsın.. zor bir durum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılOoo adam 2 kutuyu idare ediyor ….
Kes aletini kurtul…00 Yorumla
+1 yılErkek bir kadını aldatıyosa 2 sebep vardır.
Ya adam tam bir oc.
ya da kadın erkeğin isteklerine karşılık vermiyordur.00 YorumlaKimsenin ahı kimsede kalmaz... Allah adildir..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı. Bu dünyada da çekerler cezasını merak etme.
10 Yorumla
+1 yılallahindan bulur inşallah
10 Yorumla
+1 yılKalmaz. Bence boşanın
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 379 cevap paylaştı.
+1 yılKalmaz, Allah öyle erkekleri bildiği gibi yapsın
10 Yorumla evli erkeklerin % 90 ı öyle senin yine haberin var çoğu kadının ruhu duymuyor :D
04 YorumlaNe yaparsan yap onun yaptığı ahlaksızlığı sen yapma.
00 Yorumla
+1 yılHic kimse için değmez, intikam falan hiç ugraşma ayrıl yeni hayatına başla istiyorsan :/
00 Yorumla
+1 yılSen kendine yakışır şekilde davran gaza gelme. Gözünüde aç, uyumaya devem etme!
00 Yorumla- Devamını Gör (48)
Devamını Gör(93)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > İçim yanıyor resmen. Kocamın sevgilisi olduğunu öğrendim. Onların da canı yansın istiyorum. Ahım kalmaz değil mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım