Reddeden bir erkek niye bu kadar çirkinleşir?

20 yaşındaykem birine aşık olmuştum kendisi de benden 10 yaş büyüktü. 5 sebe kadar sevdim hem de sevilmeden. Ben öyle flört eden zırt pırt birinden hoşlanan biri olmadığım için ve gerçekten de aşık olduğum için sürekli mesaj atıyordum içimden geldiği gibi davranıyordum. Bir süre sonra hakaretlere küfürlere maruz kaldım “sen kimsin benden hoşlanacak muhatap olacağım biri değilsin işe bile almam seni asgari maaş vermem karım mı olacaksın canım sen benim işimde sekreter olamazsın kalifiyen yok, paran yok işin gücün yok alt taraflı maaşlı çalışansın fakir bir zavallısın, özelliksiz, kimsen yok ölsen cenazene gelen olmaz, kaybedenler kulübü başkanı git camdan atla” vs sürekli böyle şeyler.

İşin gerçeği saydıkları beni soğutmak için falan değildi çünkü gerçekten saydıklarında doğru şeyler vardı. Yani gerçek düşünceleriydi

Ama bütün bunlar bende travma oldu çünkü ben hayatımda kimseyle sevgili olmadım, bütün umutlarım da o insanı sevmemle bitti tükendi, yaşamadığım şeylerden bile soğudum her şeyden soğudum ben. Hayatta hiçbir şey için kendimi yeterli görmüyorum napıcamı bilmiyorum
Reddeden bir erkek niye bu kadar çirkinleşir?