AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
15Cevap
ya göz ya da güzellik uzmanına danış kanka en iyisi sen ve biz nedenini bulamayız, tip değiştiren bukelemun buda desene😅
Sakalsizlik ve yakına gelince kusurlarin daha net gozukmesi bence
Hımm anladım veee boşa demiyorlar sakal erkeğin makyajidir diye ve çoğumuz sevmiyoruz azda olsa kirli sakal en iyisi
Öyle bir erkekmi varmış hem çirkin hem yakışıklı yakışıklıysa yakışıklısın çirkin insan bana gore yoktur
Yani ne bileyim öyle gözüküyor uzaktan bakınca bütün olarak yakışıklı geliyor yakından bakınca çirkin gözüküyor cilt problemi mi var acaba kırışıklık vb.
😂 sesli güldüm miyopmusun kız sen cildinde ne var mı çocuğun
Yani sakalsız kötü gözükebilir mi peki
Sakalsız görmedinmi sen bu çocuğu hiç bence sen ne istedini bilmiyosun
Gordum de zaten çirkin ve ya yakışıklı olması değilde daha çok duruşu ağır olması felan etkilemistj
Sen ne istiyon şimdi onu anlamadim
Hiç sadece sordum böyle insanlar var mı diye
var mı oldundan yani senle alakası yok iyimis
Giyinmeyi bilmiyor olabilir ya da traşı iyi değildir her zaman
Giyinmeyi biliyor sakalları için bence
Sakallar? 😳
Sakalı kesince kötü gozukuyordur. Ama ilginç bir sekilde göze yakışıklı gözüküyor
Sen sıyırmışsın 😂
Bana sakal yakışıyor mu
Oyun kartlarındaki vale gibi bir taraftan bakıyorsun çirkin tepesi üstü çeviriyorsun yakışıklı oluyor
çıkarların olduğu için yakışıklı, daha iyisine atlayabileceğini düşündüğün zaman çirkin görünür.
Hipergami 101
Çok doğru
Çıkarım yoktu davranislari iyi geliyordu
cevabını bir daha oku.
Erkek yakisiklidir ama parasizdir
Erkek çirkindir ama parasi vardir
Erkek yakışıklıdır ama ozguvensizdir
Erkek çirkindir ama ozguvenlidir
Liste çogaltilabilir.
Bir bayan bana bunu demişti. Fena kıl olmuştum. Benden hoşlandığı için söylemişti.
Ne demişti peki
Buna benzer işte karıştırma
Alınacak bir şey yok sonuçta yakışıklı olduğun anlar da var zaten bence birinin yüzüne karşı sen cirkinsin kilolusun vb soylenmez
Kız beğendiği için söyledi taktik yapıyormuş kendimi kötü hissetmemi istemiş. Ben kendimi biliyorum çirkin diyebilir.
İy tam uzak durmalik insanlar
Ona sorsan o 4x4 işte.
İğrenç insanlar
Öyleler valla
Bunla alakali atasozu var uzaktan betule yakindan g... benziyor diye
Doğru mudur peki
Dogrudur o yuzden yakindan bakmak en iyisi
Yakından çirkin geliyor diye sevdiğimiz insanı birakacak miyiz 😅
Sevdiysen yakisikli gelir gozune kargaya yavrusu sahin gorunurmus😂
Haklısın
peki bir şey sorabilir miyim. Bana karşı çocuksu ve ergensi tavırlar heyecanlar icindeydi, ama duyduğuma göre bir konuştuğu biri olmuş yani hatta kız anladigima göre barışmak istiyormuş bana karşı neden tecrübesiz gibi duruyor
Ya rol yapiyor ya da gercekten oyle biri
Ama o kız onunla barışmak istiyordu demek ki talep edilen biri diye düşündüm ya da şöyle bir şey olabllir, insanları peşinde koşturmayi seven egolu biri olduğu için kızın barışmak için birilerini araya koyması felan hoşuna gidiyordur
Vallahi hersey olabilir ama donerse sanada doner
Ben şeyden şüphelendim hani sanki birileri peşinden koşsun istiyor
Kosmasinlar duzelir zamanla ama devir cok degisti kizlar kosuyor bana tuhaf geliyor
Ya sırf bir kız peşinden koşsun diye sevgilim var felan der mi bir erkek hani sevgilinden ayrıl ben seni seviyorum vb. anlaminda
Vallahi sorularin muthis 2 bira icsem kendime oyle gelirim simdiki erkeler ayni benim gibi derler 😂
Ahhahah ne alaka ya 🤷🏻♀️😅
Serefsiz iste erkek milleti. ufak ilgi gordumu dotu kalkar 😂
Harbiden öyle oldu ama peşinde koşmadim şimdi o peşimde dolanıyor hemde berbat halde dndnd
Dolansin itin yap onu 😂
Göz iki açıdan bakıyor galiba
Yok yani bir kere gelmişti yer gosterecektim, gözüme cok çirkin geldi bir an sakalsız olduğu için galiba sonra dedim saçmalama yani cirkin geldi diye çocuğa yer mi göstermeyecen sonra da yakışıklı geliyor. Çirkin veya yakisikli olmasından değil de, daha çok karakteri duruşu hoşuma gitmisti
Birazda dış olarak dengelesin istiyorusun galibs
Yok ya sorun yapmıyorum, sadece bu farklılığın nedenini merak ettim.
Belkide Alışma süreci falan alışirsin sindirmen gerekiyordur
Tipi yakından tuhafıma gidiyorsa sence sevmiyormuyum
Evet sevmiyorsun ama değişebilir bu
Ama ondan başka da gözüm kimseyi görmüyor peki bir şey sorabilir miyim. Bana karşı çocuksu ve ergensi tavırlar heyecanlar icindeydi, ama duyduğuma göre bir konuştuğu biri olmuş yani hatta kız anladigima göre barışmak istiyormuş bana karşı neden tecrübesiz gibi duruyor
Belkide diğerlerine karşı da öyledir izle bak fark edersin bunu
Diğerlerine derken
Konuştuklari bu ayrıntı fark edersin
Görmedim ki sadece biriyle konuşurken birini kafada bitirdiğini söylüyordu galiba kız barışmak istiyordu demek ki ilişkide kız sevmiş ki barismak istemiş diye düşündüm
karakteri pij :d tipi iyi
Eh işte diyorlar bu kelimeden ne anliyorsun
Bi ön kameradan bide arka kameradan çekiliyordur
Bakışına bağlı olabilir mi
Yok normal bakıyorum davranışları ve giyimi daha çok hoşuma gidiyor
Hoşuna gitmeyen ne
Çocuksu tavırlara giriyor bana karşı ergenlik felan normalmidir? Mesela galiba sevgilisi konustugu birileri olmuş ama bana niye böyle?
Buda ister istemez seni ondan koparıyor
Ben heyecandan diyip bir şey demiyorum ama şimdi duyduğuma göre bir konuştuğu olmuş peki neden bana karşı böyle davranışlarda tecrübesiz değil demek ki çünkü duyduğuma göre kız barışmak bile istiyormuş
Sadece yatmak istiyorsundur
Bazilari oyledir
Nasıl yani