Yalan söylemek bu kadar kolay mı?

Ben geçen gün bu hesap dışında başka bir hesap açtım ama doktor birini aramak için açtım. KizlarSoruyor tarafından kapatıldı. Sebebi de bir tanıdık için 10. Sınıf test kitabı önerisi sormuştum 18 yaş altı dedi. Kitabı zaten kendim için sormadım. Her neyse. Dr başak diye bir kadın buldum benim amacım şu benim sevgilim tıp son sınıf ve ben çok kıskancım. Çalışma saatleri dediğine göre çok ağır bunu sorcam doğru mu diye. Kız biraz ters cevap verdi. Ben de başkasını buldum aldım cevabımı. Sonra kız profil resmi koymuş. Koyduğu kişi eşkişehir de kafe işleten evli ve bir çocuk annesi kadın. Ben bu kadını çınarcıktaki yazlıktan tanıyorum. Çok fazla samimiyetim yok ama oğlunu falan severim. Her neyse büyük ihtimalle fake açan o kız değildir başkası onun resmini kullanmıştır. Bu gün de başka biri doktorum demiş uzmanlık okuyormuş benim de bir kaç sorum var sordum o kadar saçma cevap veriyor ki anlatamam o da fake miş. Sitede bu kadar fake hesap olması saçma değil mi? Kişilik bozukluğu var galiba bir çoğunun gidip tedavi olsunlar. Ve gerçekten çok sapık var. Kadın diye yazışıyorum erkek olduğunu birden belli ediyor. Gerçekten saçma
Yalan söylemek bu kadar kolay mı?