Kişilik & Karakter konusunda 26,2b cevap paylaştı.
Allah o durumlara düşürmedi neden çünkü ben o kızdan kurtulmayı başardım diyelim ki ben deseydim tamam yap tamam gideriz alttan alsaydım maalesef yalancı olabilirdim ama ona gerek kalmadı çünkü kızın da gerçek yüzü ortaya çıktı ve kuzen olayında bayadır demedim kimseye arkamdan işler çevirerek öğrendiler şahitler de var ama ne oldu annem anladı nasıl olduysa ve teyzeme dedi sonra ben konuşmaları yanlış anlayınca herşeyi demek zorunda kaldım ben olaydan sonra herşeyi hatırladım mucize bu sayede de çok rahat dedim çünkü baya sene geçti aradan yani benim suçum olmadığı için rahattım yani demek istediğim gerek duymadım çünkü gizli yaptığım şeyler yok olsa belki de derdim
Kolay zor meselesi değil yalana mecbur kalma durumlarında bile rahatsız olurum bu konuda hele ki bana Güvendiğinden emin olduğum biriyse yalan bir söz edilse bile hemen itiraf ederek, doğrusunu anlatmak isterim rahatsızlık duyarım. Gerek yok zaten kimseye yalan söyleyecek konumda görmüyorum..
Yalan söylemek benim için aslında oldukça zor içimde hep bir rahatsızlık hissi oluşuyor söylediğim şeyin doğru olmadığını bilmek beni huzursuz ediyor ve bu da ister istemez ses tonuma ve mimiklerime yansıyor...
Yalan söylemek aslında kişiliğine, duygusal zekâna ve o anki niyetine bağlı bir şey. Eğer içten ve dürüst bir yapıya sahipsen, yalan söylemek zor gelecektir ve bu davranışlarını ya da ses tonunu hemen değiştirebilir. 🙂 Bazıları bunu gizlemekte ustayken, bazıları yüz ifadelerinden kolayca ele verilebilir. Kendini yalan söylerken bir garip hissediyorsan, muhtemelen doğal hâline ters bir durum bu. 😊