Anlamışsınızdır umarım fazla detay veremiyorum ama mesaj ile uzak mesafe ilişkisi olduğundan. Teşekkürler şimdiden
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Karsi tarafın ilgi alanlarından bir konu aç veya cinsel bir şeyler yazarsan uzun bir sohbete dönüşebilir 😄
Cinsel olarak ne yazabilirim mesela. Çokta belli etmek istemiyorum aslında ama anlasında istiyorum😂
İliskinizde cinsel hayatınız aktif mi? Değilse o konuya girmeyin
Bir iki kere sexting. 3-4 kere de görüntülü yaptık. 3 senedir beraberiz yarım senedirde cinsellik girdi
Tamam cinsel konuya da direk dalın. İlgisini çeker direk
Yani arada durduk yere resimler atsam hoşuna gider mi? Resim video hariç nasıl konuya girebilirim başka
Şimdi olay sadece cinsellik gibi oldu da böyle konuşunca. Cinsel konuşmamın yanında başka. konular da konuş sadece cinsellik olmasın. Resim atman çok gerekli de değil mesaj yeterli olur.
Yok normal konuşuyoruz zaten her gün 3 senedir sevgiliyiz zaten iyi anlaşıyoruz. Ayda 1-2 kere anca max 1-2 saatlik cinsellik konuşuyoruz. Sadece benim libidom biraz yüksek bazı dönemlerde daha çok oluyor o günler içinde birza taktik lazım
Aslında ilginç. Ben çocuğun yerinde olsam iliski uzaktan olduğu için benim libidom baya yüksek olurdu. İki günde bir cinsel muhabbet yapardım heralde 😃
Anlamıyorum ya benimki biraz değişik. Evli olsak seninle her gün yatarım hiç ayrılmam yanından diyor ama şu an evlene kadar işlerimde ilerleyip rahat olucam diyor. Akşamları bazen alttan alttan belli ediyorum ama bazen fark etmiyormuş gibi yapıyor bende üstelemiyorum artık bir kaç haftadır
Tuhaf bir durum var ortada sanki. Sadakati nasıl sana karşı
Normal. Yalan söyleyen biri değil. Gizli saklı bişey yapmak yerine bana söylüyor kızcağımı bilsemde.
Yani cinsel açlığını nasıl doyuruyor o zaman bu kadar ilgisizse. Ya da size karşı cinsel hisleri ölmüş olabilir mi
Cinsel açlığı yok galiba ya. Benden soğumuş olsa hala arada sapıkca şakalar yapıp evlenmeyi düşünmez heralde
Belki de durum öyledir. Bu meseleyi ona bir aç istersen
Sen hafif ümit versen erkek bodoslama girer zaken konuya:))
Saf rolü yapıyor bazen. Bende direk söylemek istemiyorum o biraz bana cilve yapsın istiyorum
Kadınlar cin yeminle korkulur. Sende safa yat utanıyorum bir daha konuşmayalım böyle şeyler de. O zaman nasıl açar konuyu bak gör
Sevdiğin kişinin seni beğenmesi istemesi bence çok güzel bir his. Başkalarını izlemek yerine beni izlesin ve beraber yapmak çok güzel oluyor uzakta olsakta bi yakinlik vdriyor
Çok güvendiğin biriyse seksi bi foto at,
Yaparkene yolluyorumda normal durduk yere göndermiyorum. Yorgunum dediği bir gün resim yolladım beni ters tepti hep öyle olmaz ve senden beklemiyordum dedi
O nasıl erkekmiş öyle hiç sana göre değil bence:)))
Ters tepkisi bilene çok seksi bi şekildeydi naz yapıyor sandım biraz fazla üstüne geldim o gün ama biraz çekinir oldum benim hakkımda kötü düşünmesin diye
Sanki bu işte bir terslik var ya:)
Hahahaha biraz öyle gibi 😂 cok yoğun çalışıyor benim sevgilim. Akşam geç gelince erkenden uyuyor yorgunum diyor. Bende fazla yorulmuyorum iş ten sonra onu düşünüyorum birazda libidom yüksek. Her gün cinsellik istese bilene sıkılmam heralde. Onun içinde arada bir olsa yeter. Her ayda bir iki kere yapıyoruz. Kendi kendine yapıyor mu bilmiyorum ama başkalarına bakıp yapıcağına benimle yapsın benim resimlerime baksın beni düşünsün istiyorum. Hem benimde hoşuma gidiyor onunla yapmak beni istediğini görmek ilerde evlenmeyi düşünüyoruz zaten biraz şimdiden tadımlık olur
Hahaha tadımlık güzel deyim.. bir araya geldiğinizde daha çok cezbetmen gerekiyor o zaman tadı damağında kalsın
karşındaki kişiyi tanımadan bu konuya yorum yapmak zor
Biraz egolu kendine güvenen biri
Müsait olmaya çalış de
Özledim diyorum anlamıyorum aslanım bi seni göreyim diyorum yine saf rolü yapıyor direk demektende çekiniyorum. Yanlış anlamaya şekilde ama masum olmalı
Bebeğim seni özledim mğsaçt olunca teke tek görüşelim de çiçekler polen açtı arısını bekliyor de bal toplamak için de
Süpermiş bu. Böyle sözleri googleden nasıl bulabilirim. Aklıma gelmiyor hiç öyle şeyler. Benimki arada kahveyi sützsüz seni üstsüz gibi sözler söylüyor benim aklıma bişey gelmiyor kalıyorum öyle😂
Neler var neler ağzın açık izlersin valla, everest olsan eritmesini bilirdik
Haahah nerden buluyorsun bu sözleri özel sayfa var mı ya nasıl bulurum
Sözler benim ya
Tüh ya ama sözler çok iyi
Sende iyi ol
Onun izlediği yaz seni hissetme istiyorum yaz
Gel biz girelim o konuya
Sence biz bu durum yüzünden ayrılmışmıyızdır.
Aaa nedenn
Aaa niye ya
Neden işte
Beyfendi ben konu açmıyorum diye kızıyordu oysa açıyordum beğenmiyordu kendi dahice açtığı konularda hep cinsellikten yanaydı ayrılmak en doğrusuydu ikimiz içinde zaten uzaktık
O zaman haklıymıssın sinirli kız
Haklı olmak umrumda değil aslında seviyordum da çok yanlış kişiye gönül vermişim onun siniri var biraz
Üzüldüm ya :( umarım seni gerçekten mutlu eden birini bulursun
Amin cümlemizin inşallah ama uzak mesafe çok zor ya eğer altından kalkmayacağını düşünüyorsan başından girme derim
Her zaman dogru insan olmuyo ne yazıkkı
Gönülden inanmıştım doğru insanın o olduğuna ama işte karakter uyuşmamazlığı bu inanmışlığı kaybettirdi
Yıpranmış sın biraz galiba
Yıpranmışlık demiyelim de yoruldum artık şimdi ne yaşadında yoruldun diyeceksin öyle hayatıma tonlarca erkek girmedi 2-3 tane elim ellerine bile değmedi çok şükür
Sinirli kız hep mutlu ol
Eyvallah
Bir kizi en cok neresinden opmek istersin de 🙂
O bana sorsa ne demeliyim. ya da Şu an keşke şurandan öpsem desem en çok neresi onu yükseltir
Mesela noyun dudak kenari ve kulak memesi benim.
Ozellikle boyun tetik noktasi bence
Sevgilimin Omuz ve göğüs bölgesine aşırı beğeniyorum üstsüz resim veya gömleğini açık olduğunu görünce fena oluyorum.
Hmm
Istersen burdan fzla konusmayak silerler yorumlari 🙂
Omuz gogus bolgesine dokun zamn zamn saril
Hoşuna gider mi acaba ya. Kadınların o bölümleri baya bi etkili erkeklerde öyle mi bilmiyorum. Daha çok hoşuna gidecek yerler var mı ki bide egolu biri nasıl ne konuşsam etkili olur. Ben baya çekiniyorum onunla konuşunca yanlış bişey söylemekten o baya böyle hayal kuruyor ben sadece öperim şöyle yaparım diyorum🤦🏻♀️
Anliyom sohbet ede ede acilirsin
Yok özelden konuşmak istemiyorum genel olarak hiç kimseyle
Anladimm sen bilin
şu an yanımda olsannn sana
Yıldız tilbe 😍😍
Arzuluyorum seni demen yeterli
Ya daha masum bi şekilde belli etmek istiyorum hafifce. Aslında kendisi başlatsın istiyorum ama benim istemediğimi düşünüyor galiba çekiniyor gibi
Burdanmı yazayım 😅