KIZLAR CANLARIM BACILARIM BAKIN ERKEKLERIN PESINDEN KOSMAYIN BIRAKIN ONLAR SULUK GIBI DOLANSINLAR PESIMIZDEN YA BIRAKIN , uzulmeyin su degmeyecekler icin birakin onlar kossun pesinizden hiiic ugrasmayin bir erkek sizin iicn ugrasmiyorsa niyetide amacida bellidir sevmiyordur ya da ziker atar anlayalm bunu kizlar devir degistiyse geri eski haline sokalim lutfennnn yapariizzzz bizzz💪🏼💪🏼❤️
Galiba seni biri iyi zikmis ki erkeklere düşman olmuşsun kızım herkez birmi bıçok kadın erkek avında erkek kadın avında yalnızlık allaha mahsus tur unutma sevmek kadın olsun erkek olsun her kişinin değil er kişinin hakkıdır sabahlara kadar elinde etek altı muhabbet le zaten er kişiyi bulamazsın
E zamanında kadınlar hep ağırdan aldı bulunmaz hint kumaşı havası na girdiniz erkeklerde Bunaldi tabi arkanızdan kosmaktan unursamiyorlar kadınları kızları siz kendiniz yaptınız öyle bişey varsa tabi sen kendin itici değilsen
Sana bir tiyo vereyim iyimser ol alttan al anlayışla dinle kişiyi yıkıcı değil yapıcı ol kırıcı olma arayan değil aranılan ol bak gorki insanlara ilaç gibi gelirsin sesini nefesini varlığını duyup hissetmeden duramazlar 😉😉
Oyle olmasi gerekiyor erkekler artik bu beni terk etse ne yazar baska kiz pesimden kosar diye cekip gidiyor hersey basitlesti , uzucu bir durum benim icin erkeklerin isine geliyordur belki ama kotu bir durum benim gozumde bunlar
Ben zaten olmasi gerektigi gibi davraniyorum, burda okadzr sey okuyorumki azonce yazmis biri sevgilim kizlarla konusuyor benimle ilgilenmiyor , madem kizlarla konustgnu biliyosan ayril git daha ne, bu durumlar sinirlerimi bozuyor
Ya bir saniye. Erkeklerin öyle düşündüğünü düşünmüyorum. Bir insan kabul etmelidir e tabi kadınlar değişmeyi seçerse belki ama bu çok farklı bir konu. Bir erkeğin bir kızın peşinden koşması için ne giyimin ne de güzelliğin önemi vardır. Sevgi varsa eğer o zaman her şey oluruna bırakılır. Yanlış düşünüyorsun.
10 gün önce ev tasarımı yaptık baştan aşağı perdeden parkesine stononpiyerine kadar cizimi giydirmeyi kendim yaptım bitek yatak odası perdesi kaldı bir bayan oturttu onuda inanin ki bütün çizim altüst oldu ben zevkime gayet iyi güveniyorum çevremde bilir ve guvenir onun için bu konuda iddalasirim ama ten senin kıyafet senin banane nasıl istiyosan öyle yap ben sadece daha iyi olabilir diye tiyo vermek istedim sana
Sevmek ayrı konu ayrı seven adam bakmaz ki ne giymiş diye üşüme sin diye bakar soğukta islanmasin yorulmasin uzulmesin diye düşünür önemli olan etkileyene kadar gerisi tereyağı bal zaten
Boyu 1.50 olsa ne olur? Sevgilisi olma ihtimali çok mu düşük oluyo? Seviyorsa seviyordur sevginin içinde boyun ne önemi var? Hey allahım ya şaka gibi sizin gibiler yüzünden strese giriyorum ya ben
Hehehe çok komikmiş, bakkala sigara almaya falan mı gönderiyor?:)) Bardağı taşıran son damlaya gelince ikonik bişey yapmalısın ayrılmadan önce , tabi bu senin hikayense:))
Bir de çıkarken kapayı kapatmayı unutma:)) Bu konudan aklıma geldi, bir yöneticim vardı kadın odasına çağırıp birşey soruyordu , cevap verdikten sonra da “çekilebilirsin” derdi, biz de geri ger çıkardık.
Bu tür soruları çok görüyorum burada, yazmazsın olur biter, siz kadınsınız ağır olunmalı, bread pitt değiller ki? klasik türk erkeği için üzülüp büzülüp olmayın. Eskiden erkekler kızların peşinden koşardı devir değişti. sil gitsin.
En İyi Cevaplar