Sevgiliye kandil mesajı nasıl çekilir değişik ve güzel?

Sevgiliye kandil mesajı nasıl çekilir, değisik ve güzel var mı bilen? 😳😳😳😳
Birçok şey yazabilirsin ama en beğendiklerimi sıralayayım ben size.
Bu tarz çok özel olmayan ama çok kalpten bir mesaj atmak en güzeli bana göre. Kandil mesajı sevgiliye bence bu tarz yazılabilir.
sevgiliiim iyi kandilleeer 😂😂 dırıırm dırırım dırıırm dedim ben😂😂 boşluğu doldurun sjsjjsjs
😂😂😂😂😂😂
şu mübarek gecede tüm saflıgımla senin için ikimiz için dua edecegim gbi bişey saf ve temiz aşkını paylaş onunla
Minareden atlarim kandilini kutlarim anaokuldan beri kullanirim
😂😂😂😂😂😂😂
:)))
Cevap
10Cevap
Merhaba, bu muhtemelen ödüllü soru yani yarışma sorusu ama ondan bağımsız yazmak istiyorum. Güzel bir şekilde yani içinizden gelen en samimi duygularla kandilin mübarek olsun sevgilim. Birlikte yaşlanıncaya kadar Allah bize hep seninle beraber kandil kutlamayı bana nasip etsin, bu tarz anlamlı ve güzel şeyler hep seninle olsun istiyorum demeniz bence çok samimi ve öz bir mesaj olacaktır. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
sevgiliye kandil mesajı :)
neden değişik bir şeyler yapıyon ki klasik yaz bir şeyler
*|* Gün vardır, bin yıldan uzun gelir bize, yıl vardır bir günden kısa gelir bize. Bire bin yazılan bu gecede duam seninle canım sevgilim. Allah bütün günahlarımızı affetsin. Çocuklarımızla birlikte mutluluğumuz hiç bozulmasın. Kandilin mübarek olsun.. döktürmüş benim hatun 😁
Yakışır abime
Kandilin mübarek olsun derim de demem çünkü sevgilim yok
Tarlaya ektim tutunu tavsan yedi kokunu niye kandilimi kutlamadin esek miksin zütünü
kandıl yahu bu sevgılılıkte dın e ters
o yuzden sade bır mesaj ıcten ıyıdır
bu akşam kandil şekerin olayım mı desen bitti işte XD
Hahaha türkiyenin son hali :D :D
😂😂😂😂😂😂
dalgamı geçiyosn ya kandil mesajı bu
Yooo nasil bir dille gönlünü fethedicek. sekilde yazilabilir ne var bunda
ya yürü git
klasık bır sekılde.
Tovbe yarabbi ya
En İyi Cevap