Bana karşı ne hissediyor ya da ne düsünüyor *?

beni itiraf etmek icin gittigimde red etti "cok sevdigim biri var "dedi ben ise kabul ederdim ya dedim. aradan 2.5 yil gecti okul lise acildi ben 2. kez gittigimde sevdg kisi red ettigini ogrendim ve arkadas olmak istedigimi soyledim kabul etti. 3. kez gittigimde " ark konusmasi" yapti. " farkli dusunmuyorum dedim. " sevdigi kisiyi sordum konusmak istemedigini soyledi. yuruyorduk ben "senin pesinden cok yurudum benim icin yuruyemez misin" dedim surdan suraya guldu ama yurudu. En son rahatsiz ediyorsam gelmem dedim hayir falan dedi bence kibarliktan. O zmn artik hic gitmedim. tenefusler de bakiyor ( kastim bzn full bakiyor bzn hic bakmiyor yanimdan gecerken aradan yan bakiyor ) hatta ogle molasi ben Arkadaslarimin yanina giderken onun ark grubunu gordum arkasi donuktu 2 adim atar atmaz bana bakmis gidene kdr ve arkadaslari ayni anda bizim tarafa bakti ve bir ara ben yok iken sinifa girmis 6 sn falan etrafa bakmis ve ben sinifta iken geldi ark ile goz goze geldik ve o gitti sonra arkadaslari gitti ( cogunlukla ark bizim sinifta galiba arkadasi birini seviyor hatta bizim siniftan sevgili tam cozemedim o yokkende geliyor bizim sinifin onune onun arkadasi bir kiz ile petegin orada konusuyor.. ) Bu arada o arkadasi icin hayatta tek basina gelip 6 sn falan bizim sinifin icine bakmaz. ( tenefuse bile onlar cagirirsa cikar. ) Galiba ben batirdim cunku bir ara goz goze geldik ben o sira siniftan cikiyordum yuzune kapiyi kapattim iceri girip 10 sn sonra yoktu acinca ve arkadasim ile yururken onun yanina oturalim dedi bende artik red ya da ark konusmasi seyi falan olmasin diye istemedim kolundan cektim galiba seviyorum sandi bi yandan sansin istemiyorum cunku korkuyorum red ya da ark konusmasi yapmasin diye bi yandan istiyorum...
Bana karşı ne hissediyor ya da ne düsünüyor *?