eve gider gitmezde mesaj atıp deniz yldızının resmini yolladı.
Sizce bana karşı ne hissediyor? Çok merak ediyorum?
eve gider gitmezde mesaj atıp deniz yldızının resmini yolladı.
Ahh bu hemcinslerim ! Kuzum erkeklerin vakit kaybetme korkusu vardir. Vakit onlar icin herseydir. Sen hoslandigin icin onun tavirlarini kendince iyiye yorumluyosun. Gelir soyler erkek hoslaniyosa bunu bil istedim.
Çok suskun bir çocuk hiç konuşmuyor sadece yoklama alınırken burada diyor o kadar.
Benimle konuşurken gözlerini kaçırıyor. Ben insanların gözüne bakarak konuşurum fakat o kaçırıyor. Onda kansızlık hastaligi varmış bende de var dile getirdi bende zorluklarından bahsettim aynen katılıyorum çok ortak yönümuz var vs gibi şeyler söyledi. Numaramı aldı ve radyo sinema tv okuyacağımız için bende Prof kamera var istersen deniz kenarı vb yerde sana fotoğraf cekmeyi öğretirim dedi sınıfta tek konuştuğu kız benim
Valla bilmiyorum sürekli izmire gel ben orda okuyacagim diyor :) öyle yaparım Teşekkürler
Buraya dökeceğine ona sorsan? Birileri çıkıp "Çocuk kesin sana iş" dese napcan?
-Oleyyy.., ks'a sordum herkes seviyor dediii. Biliyordum, biliyordum.. olucak bu iş, olucak"
Yo hayır erkekler kızlara nasıl hissettirir bunu ogrenmek ıstıyorum ben ondan hoslanmıyorum kı suanda sadece tavırları bana karşı değişik
Hoşlanmadığın birisi için mi bu kadar destan yazdın? :) Hoşlanmadığın için mi meraktan ölücem nolurr diye yazıyorsun? Sus istersen, daha fazla ezmeyeyim seni.
Egoist olmaktan vazgeç gerizekalı sadece gerçekten çok çok çok merak ediyorum o kadar iyi giyinen biri neden benimle ilgileniyor diye. Beyinsiz olma bu kadar aptal herif susta daha fazla hakaret etmeyyim sana
Nasılda havlıyor kuyruğuna basılınca.
Nasilda çekemiyorsun. Havlasaydim kesin anlardiin beni demek ki ben insanca konusuyorum anlamadigina göre havayan sensin. Noldu kuyruk acin mi var beyinsiz
"istersen bir yere gideriz sana fotoğraf eğitimi veririm dedi, eve gider gitmezde mesaj atıp deniz yldızının resmini yolladı" eleman bunu eve atmadan önce altyapı'yı yapmış. Çocuğu takdir ettim. Gerçi bunun için bu bile fazla. İki simit, bir çay, bize gidelim desen tav olur bu.
Malsin sence kabul ettim mi? Yok ya şimdilik ihtiyacım yok dedim. Onyargilarindan seni göremiyorum soyutlan oyle gel. ya da başka yerde sov yap..
Okusaydin yorum yapmak için yorum yapmasaydin anlardin anlık bişey oldu. bir anda dönüp sordu
Cevap
2Cevap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar