İnsandan insana değişiyor bu ki o yüzden sormak istedim. Görüşünüzü merak ettim 🙂
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Itici durani da var çekici durani da. Ben seviyorum özellikle yeşil gözlü kisilerin bakışları çok güzel oluyor.
Evet katılıyorum. Ayrıca yeşil gözlüler için dediğin yorum için teşekkür ederim 🙂
Sen de mi yeşil gözlüsün?
Evet bende yeşil gözlüyüm 🙂
Peki sen ne renk göz begeniyorsun kadında? Genelde renkli gözlü erkekler kahverengi gözlü kızlarla beraber gördüğüm kadarıyla
Yani ben aslında nasıl diyeyim aşırı göz ayrımı yapmam. Yani bir kadını ya da gözü şu renk diye sevmem ama mavi gözlü kadınlar genelde daha bir hoş oluyor sanki genelde yani ama aşırı da ayrım yapmam dediğim gibi. Kahverengi de olur. Ben zaten gerçekten sevmişsem zaten o kişiyi göz rengi ne olursa olsun onun o güzel gözlerinin içinde kaybolurum adeta 🙂
Anladım
Öyle yani 🙂
Göz renginden çok, göz yapısı şekli önemli. Yine de şahsi fikrim renkli göz güzeldir
Yapısı diyorsunuz ya bak onu gerçekten anlamıyorum işte
Nasıl anlatsam şöyle ki, bir yemek düşün çok güzel hazırlanmış tadı tuzuda yerinde ama güzel bir tabakta sunum yapılsa o yemek görsel olarak daha çok dikkat çeker. Göz de böyle. Rengi tonları güzel ama onu gösteren yapısı güçlü değilse anlam bütünlüğünü bozuyor bana göre. Küçük çipil çipil gözleri olan birinin göz rengi yeşil olsa ne mavi olsa ne. İri iri gözleri olan anlamlı bakışlara sahip birinin kahverengi gözlü de olsa yüz hatlarını bir an da değiştirdiği aşikar..
Yani bu dediklerine katılıyorum diyebilirim ama yinede aşırı da katılmıyorum. Bence kişi isterse renkli gözü varsa gayet güzel taşır onu
Elbette fikirlerimizi paylaşıyoruz sonuçta
Benim gözlerin turkuaz gibi bi renk erkek de de yeşil mavi severim dikkat çekici oluyor
Profile koydum
Yani ne diyeceğimi bilemedim ama gözleriniz gerçekten çok güzel
Öyle mi teşekkür ederim zaten bir ortamda girdiğimde hep ilgi odagim gözlerim😊
Ne demek rica ederim. Gerçekten çok güzeller yani onların değerini bil derim. Bende anlıyorum seni. Yeşil gözlüyüm bende ve ister istemez dikkat çekiyor işte
Aynen biliyorum çok şanslıyım gerçekten ya sende öylesin renkli gözlüler olarak havamız baya var
Evet yaa haklısın. Yani renkli gözlü olduğum için bende mutluyum şahsen. Bizde renkli gözlü çok şahsen ama olsun ben özellikle kendi göz rengimi çok seviyorum
Senide bir görseydim
Bana itici geliyor ben daha cok kara göz hastasiyım
Olabilir tabi normal 🙂
ben bazı mavi gözlülerden korkuyorum ya, sanki beni içine çekiyor😅 (bu arada ben de mavi gözlüyüm)
Mavi göz bak Erkekte bende tırsıyorum ama mavi gözlü kızlar nasıl diyeyim %98 bence çok güzel oluyor. O yüzden sende öylesindir büyük ihtimalle. Ben yeşil gözlüyüm ve rengini seviyorum ama napalım zaten böyle doğmuşuz 😂
yeşil göz rengi çok iyi😌 yaşadığım olayı anlatmasam olmaz😅 bir gün metroda ayakta gidiyorum, ineceğim durağa geldim, normalde yere bakıyordum, metro durunca inmek için kapıya yöneldim, tam o an bir adam da kafasını kaldırdı ve mavi gözlüydü, o kadar korktum ki😂 sanki film sahnesiymiş de inince beni takip edecekmiş gibi hissettim
Hey Allahım yaa 😂 kız mavi gözlü diye sana zarar mı vereceğini sandın 😂. Öyle olsaydı ohoo dünyanın %11 i sorunlu olurdu ama çok şükür değil. Neyse ama gerçekten komikmiş de yeşil iyidir iyi. Ayrıca mavi gözlüsün neden maviden korkuyorsun 😂
yok zarar vereceğinden değil de filmler de hep kotu adamlar mavi gözlü olur ya sanırım onun etkisinde kaldım😅😅 ben gece kendi gözüme de bakamıyorum ki bazen
Yaa niye be 😂. Bak benim kadında en sevdiğim göz mavidir. Gerçekten çekici buluyorum mavi gözü. Yani ayrı bir havası var. Ki genelde düşüyorum mavi gözlü kadınlara da neyse bu ayrı konu 😂. Ayrıca bak deli kız bak korkma miss gibi gözün var. Bakan bir daha bakıyor sende bak ne güzel
bir ortama girince çoğu kişiden iltifat alıyorum zaten, iyi hissettiriyor😌
Ooo bak sen. Demekki güzeliz de ayrıca dediğim gibi prenses. Neyse ama tabi direkt dikkat çeker. İyi biliyorum bende gözler senin üzerinde olur
ego kasıyormuşum gibi olduysa kusura bakma😅
Yok be prenses sorun değil. Bence sen aslında mütevazi bir kızsın da hissettim yani. Sorun değil o yüzden. Ayrıca amann varda mavi göz kasıyorsun işte. Bende yeşil gözlüyüm napalım işte 😂 güzel mi güzel
sohbetin çok iyi 😅 kaç yaşındasın, gerçekten böyle bir yakın arkadaşım olsun isterdim
Kesin benden büyüksün ama neyse 😂. Ayrıca teşekkür ederim böyle düşündüğün için. Yaşım 19 aslında. Ben zaten nasıl diyeyim ger türlü insanla anlaşabiliyorum. Hiç sorun çekmem ve insanları anlamak aşırı hoşuma gidiyor
ben de 19😅 çok sevindim senin adına, bir tık bana da bulaştır bu huyundan
Aaa gerçekten mi ne güzel. Tabikide isterim yani. Kötü biri değilsin gibi sende hissettiğim kadarıyla gayet iyi hoş bir kızsın. Neden olmasın yani istemen yeter be 😄
ahahah😂 bu arada senden biraz mösyö taha havası alıyorum, tanımıyorsan instagramdan bakmalısıınn
İyi bir şey dedin herhalde 😂. Yani biliyorum ama aşırı tanımıyorum kendisini şahsen ama samimi biriyimdir ve neysem oyum yani 😂
arkadaşlarına söyle kıymetini bilsinler
Yani yok bee çok bilmeyen oldu kız inan bana. Ben birde insanlara bilmiyorum çok değer veriyorum sanki ve karşılığını da bekliyorum ama hep de olmaz işte. Mesela zamanında bu siteye üye olma nedenim de insanlara yardım etmek falandı ve gerçekten hoşuma gidiyordu bu ama bu beni çok yordu. Gerçekten evet yardım etmek güzel falan ama insanlar karşı taraftan da iyi güzel şeyler duymak istiyor en azından
evet insan karşılık almak ister, ben de ilk başlarda bu niyetle açmıştım ama sonra senede bir kaç defa bakmaya başladım, başka ne diyeyim inşallah bundan sonra karşımıza kıymet bilen insanlar çıkar🥺🥺
Yaa senin de mi değerini bilmediler. Kıyamam be. Gerçekten değmez öyle kişiler için. Bak dediğim gibi istersem her türlü insanla anlaşabiliyorum ama istemiyorum her insanı gerçekten değer veren insanlar yanımda olsun yeter
değmiyor zaten hepsini saldım gitti😂
Helal be sana kız 😂 dimi yaa bak ne güzel ne hoş hanım hanımcık bir kızsın. Bırak onlar olmasın yanında dimi. Sen zaten tek başına bile mükemmelsin bunu asla unutma
ay nasıl güzel geldi seninle konuşmak, bunun için teşekkür ederim😌 ama artık çıkmam gerek🥺 iyi geceleerr
Yaa ne demek rica ederim prenses. Sana iyi geldiysem ne mutlu bana 😄. İyi bakalım hadi iyi geceler iyi uykular tatlı rüyalar sana ayrıca yeniden konuşmak istersen seve seve konuşurum 😊
bu teklifi kabul etmezsem çarpılırım😂
Hahaha kız yazık olur sana çarpılma 😂ben bir centilmenim senin yerine ben çarpılırım hadi 😂
Ben yeşil gözlü olduğum için kahve göz severim erkekye
Yaa bende yeşil gözlüyüm ama üzdün niye kahve ki 😂
Renkli gözden korkuyorum demiş ya biri ondan ama bende renkli gözlüyüm dcjjc
Kız niye aaa yeşil gözlüsün sen yapma bari 😂. Ayrıca o mavi için demiş
İksi içinde
Yav tamam sen onu boş ver satma beni aaa 😂
Yakışan var yakışmayan var şimdi
Yani o kısım öyle tabi ama genel olarak diyorum
Genel olarak güzeldir tabii ki kahverengi de bir renktir ama 😂 maviler çok güzel ya
Hahaha 😂 mavi kadında aşırı güzel be 😂 erkekte yeşil derim benden demesi
Yok be ya yeşil mavi ikisi de her iki cinsiyette guzeller keşke benim de olaydı
Yani katılıyorum aslında yalan yok. Bende yeşil gözlüyüm ve göz rengimi aşırı seviyorum şahsen ve mavi olsun da istemezdim. Çünkü genel olarak mavilerden güzel bence ama bir tek kardeşimin göz rengi bir mavi ama öyle böyle değil o aşırı hoş belki onunki gibi olsun isterdim ama yinede mutluyum be böyle. Sende üzme ama be kendini amann boş ver
Ne güzel sağlam genetik kıymetini bilin 😁 yok be ne üzülmesi benimkiler de her yerde farklı bir renk olur 😑
Yani teşekkür ederim. Evet bizde biraz öyle. Rus falan diyen de çok oluyor ama neyse 😂. Ayrıca amann bak mesela ben sevdiğimin göz rengine takılmam. Ben zaten onu sevdiysem o benim için en bu dünyadaki en değerli ve en güzel gözlere sahip kadınıdır. Onun gözlerine bakmaya doyamam. Sende tamamen benim gibi düşün derim 🙂
çekici kesinlikle bana göre
Bende sizin gibi düşünüyorum hanımefendi 🙂
Etkisiz
Peki ebru hanım 🙂
Cekici
Kara göz hastasıyım
Oda güzeldir 🙂
çekici