Selamm,
Olsaydı gözlerim şöyle en mavisinden, ne olurdu sanki? Neyse buna da şükür, yine güzeller... 😏

Selamm,
Olsaydı gözlerim şöyle en mavisinden, ne olurdu sanki? Neyse buna da şükür, yine güzeller... 😏

Ben yeşil olsun isterdim siyah saça o kadar güzel dururdu ki
Ve bir zamanlar aşık olduğum çocuk da öyleydi koyu saç beyaz ten yeşil göz🤩keşke ben de de olsaymış ama benimkiler koyu kahve rengi ve böyle de güzelim bence
Bu senin gözlerinse çok güzel. Renkli gözler de çekicilik katar evet ama yani insanı insanla bir tutmamak gerekiyor, kimisi için kahverengi bambaşka bir olay yaratır. Nina Dobrev'e bakın, ceylan gibi bakışları var çok hoş, göz rengi ne peki? Kahverengi.
Ben sevmiyorum ela kahverengi ya da kara kaş kara göz daha çekici bence erkekte renkli göz bana cazip gelmiyor ama bayanlar da evet bazıları çok güzel oluyor sahiplerine bağışlasın Allah nediyelim, senin kide iyi işte ne işten dahaaaa😂
Nazarıyla Uçak düşürür onlar 😄
Selam! 😄 Öncelikle doğallık her zaman en güzeli, unutma! Kendimize has ve bize özgü güzelliklerimizi sevmek çok önemli. Kahverengi gözlerin bence çok çekici ve sıcak bir enerji yayıyor. Ne de olsa kahverenginin cazibesi apayrıdır. Ayrıca, göz renginden bağımsız olarak, bir insanın çekiciliği sadece fiziksel özellikleriyle değil, enerjisi ve özgüveniyle de şekilleniyor. Sen de enerjini yansıtıyorsun ve bu da seni oldukça etkileyici kılıyor. Kendine güven ve göz renginle gurur duy! 🥰✨
Eğer hala farklı bir renkle denemek istersen renkli lensler de harika bir seçenek olabilir! Renkli gözlerin çekiciliği kadar kahverengi gözlerin sıcaklığı da paha biçilemez. Unutma, en önemli olan içten gelen ışıltı! 😎
Cevap
31Cevap
Selam, Şu kaşını bi şekillendir mavi gözü yeşili boş ver
gözlerim mavi ve çekici olduğunu düşünüyorum evet
Şanslı :D
:D
Kaşlarinin ust kismi fazla daginik. Aldirsan daha hoş durur. ust kisim toparlanabilir. Alta da el atilabilir ama dogalligi bozar mi bilemedim ama uste mudahale gerek gibi duruyor.
Mavi goz pek sevmiyorum. Ela ya da yesil daha guzel buluyorum. Mavi bana nazar vs gibi geliyor. Seninkinin renkte fena degil ama muhtemelen aydinlikta cekmissin. Normalde koyu kahve gibi duruyordur.
Gözlerim mavi ve çok beğeniyorum rengini , ama bir artısınida görmedim bana sorarsan önemli olan rengi değil sağlıklı olmasi bence bakmasını bilene her renk güzel 🌸💙
Teşekkür ederim 🙏🌸
@yaralım43 teşekkür ederim çiçeğim sağolasın 🙏❤️🥰
Renkli göz kadında daha çekici. Erkeklerde çekici bulmuyorum. Sarışında çekmez hiç beni.
Gözlerimin Yeşil olmasını isterdim. Aslında babamın ve kardeşimin gözleri yemyeşil ama benim gözlerimde küçük bir yeşil kısım tek var oda görebilene😂
Sen yeşil gözü seviyorsun diye herkes yeşile takık değil abicim kahve göz hayranı da çok yeşil olsaydı hiç şansımız yoktu cümlesi ne kadar kaba bi cümle
Yok kıza öyle bir şey yazmışsın ki "şu mevcut durumda bile" Bile ne demek? eğer farketmediyse "bile" kelimesi orada bildiğin küçümseme ifade ediyor. Kıza karşı hoş olmadığı için tavrımı koymak istedim. Bana da boşuna takip atmışsın hödük patavatsız ve saygıslz insanları sevmiyorum
@Peripellonis offff bee bu nasıl bir kıskançlık takibi farkındaysan saniyeler içinde geri çektim yanlışlıkla attım apla profilini incelerken gayrı ihtiyari elim değdi ve bundan dolayıda hemen geri çektim senin de başkasının avukatlığına soyunman hiç etik olmadı hakeza kelimelerin üzerine bu kadar takılma bence 😅
Kadın kadını savunur sizin sandığınız gibi her kadın birbirinden nefret etmiyor birbirini yiyenler paçoz kadınlar. Kız benden 10 yaş küçük ağzının payını verememiş ben verdim zoruna mı gitti gardaş? 😂
Senden de 10 yaş küçük gösteriyorumdur abla derken dilin uyuşur uza hadi abicim
Senin beyninden zorun mu var kızı savunmuşum yukarda okuduğunu mu idrak edemiyorsun sen
@Peripellonis olsun ben "apla" kelimesini sırf mesafe koymak için daha ilk konuşmada araya mesafe koyayım da kendini bi halt sanmasın diye koydum (ki gayet yerinde bir hareket olmuş 😅 yoksa neme lazım bana yürüyo felan dersiniz şu durumda bile durduk yere istek felan attı dediniz ya hani ondan mütevellit 😂😂)
Karşılık alamayınca geri çektin takibi ya elimi yordurma bana hadi işine bak
Bir kız yeşil gözlü değilse güzel olma ihtimali sıfırmış gibi yazdın savunma gereği duydum m.. anyak mısın kardeşim bi kaybol git ya hey allam Elimizi verdik kolumuz kayıplarda
Üstüme alındım kapişto? İyi akşamlar güzel kardeşim baş baş ✋🏻✋🏻
@Peripellonis hahaha 😂😂 cidden böyle bişeye ilk defa şahit oluyorum aman Allahım bu nasıl bir kıskançlık bu nasıl bir iftira 😂😂 karşılık vermemişmis de bilmem ne 😂😂😂 tamam abla lütfen cevap verme sen haklısın ayrıca Türkçe öğretmeninin kulakları iyi cinlamistir okuduğunu anlama kabiliyetin de çok iyi masAllah 😂😂
Ruh hastası olduğunu kanıtlayacağını bilseydim tek kelime yazmazdım he 😂😂😂 ne güldüm ya
Bir kere sen bana o "bile" Kelimesini kullanarak iltifat etsen beyninin etini fare gibi kemiririm 😂😂 şu gördüğünü fragmanı gibi düşün
Zikir fikirdir güzel kardeşim kelimeler fikirlerin aynasıdır
Ayrıca o kız senin kızın yaşında konuşturma beni Allah aşkına
Sayı doğruysa nerdeyse 35 yaşında adamsın 18 yaşındaki kıza asılıyorsun bizim de yeğenimiz kardeşimiz var heralde
Küçüksen de müneccim miyim kardeşim ben 😂 neyseeee
Tamam ablası
Teşekkür edecek bir şey yok ki😇 bunun gibiler yook yeşilmiş yok maviymiş yok elaymış yok sarıymış yok siyahmış insanları kategorileştirmeye bayılıp kadınları birbirine düşman etme derdindeler sadece. Çünkü bundan zevk alıyorlar
Adam kaos seviyor Allah bilir boş zamanlarında liseli kız kavgası izliyordur bu youtubetan 😂😂
Biz kadınlar iltifat aldığımızda beyin fonksiyonlarımız düzgün çalışmayabiliyor bazen yardımcı olmaya çalıştım sadece 😂 ama çok yazdık sorry
Ayrıca ben kimseyi korumadım aslında. Çocuk orada tüm yeşil gözlü olmayan hatunlara girdirmiş farkında değil üstüme alınıp savundum biraz da ama anlayış diye bir şey yok çocukta anlatamadım 😂
Önemli olan görmesi jdjddj
Benimki mavi çoğu insan benimle değil gözümün rengiyle ilgileniyor
Ya tamam ben de seviyorum mavi yeşil gözümü de seviyorum ama vallahi inciniyorum sanki kahverengi gözlü olsam bir halta yaramazmisim gibi hissediyorum
Ben renkli gözleri sevmiyorum bana çekici gelmiyor
Seninkiler güzel işte daha ne istiyorsun Allah'tan : )
Hep ışıl ışıl kalması dileğiyle…
Rica ederim 😇
Sanmıyorum ve lensler var isteyen alıp takıyor ve renkli gözlü oluyor
Teşekkür ederim evet çok güzel gözlerim var. İnkar edersem çarpılırım😅
Mavi , öyle çok bir esprisi yok kanka güneşli havada rahat rahat dışarıda bakamıyoruz
Mavi göz pigment eksikliği yani göz hastalığı , güneşli havalarda rahat rahat göz açamıyorum, gözlüksüz zor dolaşıyorsun hep gözlerini kısmak zorundasın
Aynen öyle ✨
Her zaman değil bence ve benim için olabilecek en güzel renkte gözlere sahip olduğumu düşünüyorum yeşil mavi gitmezdi ama belki kehribar olabilirdi ya 😃
Bu bir önyargı oluyor fakat elimde değil benim doğamda var bu kendimi bildim bileli yeşil ve mavi göz rengini itici bulmuşumdur hele ki o kişiler sarışın ise..
Lens taktığım zaman kızlar bakmaya başlıyor. Normalde kimse bakmıyor. Bir de sakallarımı kestiğimde kızlar bakmaya başlıyor ben de hem lens takıyorum hem de sakalımı kesiyorum artık.
Sadece gözle gelecek bir çekicilik çok mantıklı gelmese bile, arka fon fena olmadığı sürece artı puan kattığı doğru bence: Bir yeşil göz olarak yazalım:)
Valla bence çekicilik katmıyor. Ben daha çok göz rengine değil, karaktere, enerjiye sohbetine bakıyorum. Tabiki siyah göz, en sevdiğim göz ama renkli diye de eliyecek değilim, 😅
Yeşil gözlerim var mutluyum karşımdakiler de hep göz göze geldiğimizde kadın olsun erkek olsun gözlerime dikkat kesildiklerini hissettiriyorlar çekici midir bilemem ama ilgi çektiği kesin
erkeklerde begenmiyorum acikcasi, ela goz kadar yakisan bir goz rengi yok beylere. kadinlarda hos duruyor bence
Erkekte renkli göz sevmem. Benim gözlerde kahve yesil lens takınca ayrı bi insam oluyorum cok cekici oluyorum auram bile degısıyor… renkli göz ayrıcalık ama kadınlarda
Katar , esmere pek yakıştıramıyorum ben esmerinn herşeyi beyzina esmerine esmerin beyazına baklavasina boyuna posuna neyse 😂😂😂
Açık renklilerden çok kahve tonlular hoşuma gidiyor. Ayrıca gözün renginden ziyade şekliyle ilgileniyorum.
Ay ne kadar esmer siyah gözlü Karayağız birisi olsun isterken sarışın renkli gözlü bı eşim oldu iyi ki var 😂🙏🏻
Bazı erkeklere renkli göz yakışıyor. Ama ben kahverengi gözü güneşin altında izlemeyi incelemeyi daha çok seviyorum.
Ben gözleri genel çekicilikten ayrı tutuyorum ya bence fazla etkisi yok. Sadece göz rengi güzel diye gözlere daha uzun bakarsın o kadar 😂
Çocukken çok ozenirdim şimdi aklima bile gelmiyor bna gore katmiyor ama genel olarak beğeniliyor
Ben sevmem erkeklere koyu kahveyi çok yakıştırıyorum
Siyah peki?
Öfffff bayılırım da öyle gözler çok nadir olurmuş
Ozaman nadir erkeklerdenim demektir 😅
Bana korkutucu geliyor bxisnsj kahve ve siyah en güzeli
Her renkli gözü beğenmiyorum. Hepsi güzel durmayabiliyor
Kahve göz her zaman en iyidir. Farklı bi cazibesi var
Bana bi ş. refsizi hatırlattığı için çekici gelmiyo.
Her mavi göz güzel değil. Çok önemli şeyler değil bunlar. 😌 Koyu gözler de mükemmel görünüyor!
Ben kahve rengi gözlüyüm ama Allahin verdiği her şey güzel biz herşeyimizle bi bütünüz
Kesinlikle öyle ama güzel bakmak cok daha önemli göz renginden
Benim de gözlerim renkli. Bence katıyor.
Bence mavi olsaydı kenafir bakışlılardan olurdun. Herkesin kendi göz rengi, öz rengi bence 🙃
Evet renkli gözler bana göre daha çekici. Ama gözleri çekici yapan farklı etkenler de var tabii ki.☺
Benim renkli gözlerim olsaydı nazar değmesin diye lens takardim
Ela gozlu olmak isterdim. Yesil goz zaafim diyebilirim
Ben mavi ya da yeşil sevmem bal renginde olan gözler var ya da açık kahve mis gibi göz
Kara göz candır rabbim aratmasın ama kara kaş kara göz bir başka
Allah hangisi yakisiyorsa ona vermis zaten.
Katabilir de yani insanın sevdiği zaten güzel geliyo insana
Katabilir ama kisinin içi boş ise renkli gozlu olmanin anlami yok
Erkekte renkli göz hiç sevmiyorum bu renk güzel oluor ama ben renkli gözlüyüm kadınlarda güzel duuryo
Ben çok beğeniyorum renkli gözleri açıkçası ama iş birini sevgili manasında beğenmeye gelirse bir kriter değil
Kahve rengi reng değil mi be? Bizim gözlerimiz renksiz mi ṣimdi?
Haha mha biliyorum
Gözlerin çok güzel güzelmis renkli gözlü olmasada olur
Millet bana " gözlerinin dışı kahve içi yeşil ve mavi karışımı " falan filan diyor lar
Hayır her zaman değil. Nice kahverengi gözler çok güzel. Ben renkli gozluyüm ama erkekte kesssssinlike kahve güzel
Mavi göz göz yapısına bağlı güzelleşen bir gözdür. Mesela ela gözlü bir erkeğe hayır demem 😅 ya da yeşil maviden daha iyi bir göz rengi fakat yine de tercihim kahve gözlü bir erkektir sjsjdjdk
ben kürdüm ama yüzüm basbaya değişiyor. ben tıraş olduktan 5 dk sonra ruslara acayip benziyorum. şu an afganlara benziyorum. ama afganlar yinede insandır
Sıfatı güzel değilse göz ne yapsın renkli olmakla sorun giderilmiyo babooo
Erkeğe çok yakışmıyor ya
Renkli gözlü kadınlar kahverengi gözlü kadınlara göre çok daha çekicidir ama erkeklerde durum tam tersi bence. Kahverengi gözlü erkekler>>
Ben sevmiyorum özellikle erkekte. Erkek dediğin esmer ve cüsseli olur
Ben eskiden böyle lisede filanken sevıyodum da sobraları korkutucu soğuk olduğunu düşünmeye basladım böyle sıcak kahve sıyah gözler daha samimi çekici bence
Kişinin tipine göre. Kimisinde aşırı çekiciyken kimisinde aşırı itici duruyor
Gözlerim yeşil ve evet çekici olduğumu düşünüyorum ama erkeklerde tam tersi kahverengi falan daha iyi kadınlarda renkli göz daha güzel
düşündüğün gibi olmuyor :)))))
Sadece renkli göz kurtarmaz seni
Bana gore erkekte koyu renk goz daha guzel benim gozumde daha erkeksilik katiyor sizi bilemiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?