"Ne o, siz de mi dünyaya aldırış etmeye başladınız?"

#Kültür&Sanat
"Ne o, siz de mi dünyaya aldırış etmeye başladınız?"

#Kültür&Sanat
Gözlerdeki bakış önemli ama cezbetmekten ziyade onu kendi isteği ile sürdürmesi önemli, yoksa birgün kendime çekeyim, öbür gün ghostlayımla filan olmuyor o işler. Renk olarak koyu kırmızı rengi beni kendine çeker, şu bordoya yakın olandan🍷 karanlık ve bir türlü dışa yansıtamayıp içimi dökemediğim ruhumu yansıtıyor. Aynı zamanda bu rengin içinde umut kırıntıları dolu, ama bu kırıntıların bazıları erimiş, bazıları da bardak dibine yapışmış vaktin gelmesini bekliyor çaydaki bisküvi misali...
Okurken çok şey canlandı zihnimde hepsi dıırırırırırıps olup bir kitabın iki kapağı arasında kapandı duruyor öyle bakalım hayırlısı olsun
Gozlere ve renklere kanacak yaşları geçeli çok oluyor.. Uyuma dengeye.. Delirme noktalarına.. Hayata bakış acısına cezboluyorum ben.. En azından olayım istiyorum :))
Belli bir yaştan sonra hayat kıyıdan ufuğu seyretmek gibi mi yoksa denizin tam ortasında kaybolmuşluk mu oluyor
İkiside değil. '' 'delicesine ve düşünmeden yüzmek... Bogulmadan korkmadan dibe dalabilmek oluyor... Bu sorunu ve bu yazıyı sakla.. 40 yaşından sonra anlayacaksın... Gençliğinde cesaret edemediğin her gün için kendine kızacaksın :)))
şu an öyleyim buraya gelene kadar hep attım kendimi ateşlere denizlere korkmadım sınırda yürümekten ama biraz abarttım sanırım bir süre dinlendikten sonra meydanlara ineceğim 😄
Tamam bu diyaloğu günlüğüme yazacağım🙃
Günlüğüne bir an olmak ne güzel.. Önere oldum :))..
Dınlen Tanrı bile dünyayı 6 gunde yaptı 1 gün dinlendi diyorlar bir kutsal dine inananlar... Bazen kendini dinlemek ve soluklanmak yeni bakış açıları ve kolayliklar sağlayabiliyor :))
Kesinlikle öyle üstadım teşekkür ederim 💐
Gözler.
Aslında vereceğim bu örnek yüzünden renkler sanacaklar ama birini tanımıştım, bildiğin gri gözlü. Hani böyle farklı göz tenli insanlar ilginizi çeker, takılı kalırsınız falan ya, gri gözlü adamın göz şekline bitmiştim. Tarif et deseniz edemem, ama hayatımda öyle güzel bir göz şekli, öyle düzenli kirpikler görmemiştim ben.
Doğal gri göz varmış demek ki, ben lens olarak kullanmıştım 😄
Varmış hem de ne göz!
Bakışlar

Emeğine sağlık güzellik❣️ inci küpeli kııız
Sağol güzelim ❣️
Cevap
18Cevap
Ne gözler ne renkler.
Sadece zeka, özgüven, cesaret ve ilgi sanırım.
Feraset adam gibi adamlık heheheh
Gözler önemlidir. Göz renkleri daha önemlidir :D
Ne verelim abime hangi renk severmiş
Gozler onemli ama. En son sevgilimin gozleri elaydi ve cok hosuma gitti ama ayni zamanda guzel gozleri vardi
Ela artı bela 🫠
😊
İlk başta dış görünüş etkiler elbette, ama için kötü çıkınca biter benim için, istediği kadar dışı etkilesin fark etmez.
Gözler kalbin aynası olduğuna göre gözler diyorum.
Gözlerden de ziyade bakış
Kesinlikle ruhu ele veriyor
Renkler beni cezbediyor...
Bakışların güzel gelmesi cezbeder rengin önemi yok
Gözler cezbeder bakışlar renk önemli değil
Renkler büyüler gözler bağlar
Bakışlar cok etkiler
Gözler tabiki de
Nasılsın jupiter
O kim tanımıyom ama iyi ol be juppi
Gözlerdeki renkler
Kahve de renk mi