Sevgilim istemeidgim sürece bnaa dokunmucak neyse şey dedi eğer ait olduğun birine hani el tutmak öpmek felan olsun dedi ait olduğunu eğer ki yaşadın ayrıldın genede biriyel evlenirirsin ortada kaldım demene gerek yok dedi neyse sinirimi bozdu bende deidm 7 8 aylık flortum benimle art niyet konuşmadı dedi ciddi düşüyorsa n evlendikden sonra yaşarız yok ciddi dusunmuyorsan evlenen kadar snaa dokunturmam dedim haklimiyim o Urfa ben Antep
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Sıkıntılı bir tip anlaşılan
Bilmiyroum ben istemeidgim sürece benim elimi tutmicak ben emin odlugumda tutucak ama ciddi dusunuyro mu duusnmuyro mu bilmiyroum amaci art niyet geldi bana hani benim elimi tutum sarılırım opum bıraksa bile ben başkasıyla da evlenebilrimisim bende öyle istemiyorum zaten sadcee ciddi isteidgim briiylee elini titarim Nisan olursa olur olmycaksa kendime asla şey yapmam yani ama yaşamasan pismna olursun yaşarsan olmsain diyor ben yaşadım 5 6 yıl once sevgilim istemeidgim şeyi bana zorla yapti taciz ysni öptü dudukalrimi goguslrimi elledi pismanlik seyler hala yasiyroum kendimi ezik saf canım briu olarak goruyorum kaldiramadigim acıyı yaşadığım şeyi zorla iyileştim intihar etemk istedim ölmek istedim birl
O yapacağı şeyler için şimdiden yol yapmaya çalışıyor sana. %80 ciddi değil seninle
İnsallah oyle olur
İns ne olur
Yaş kaç, 13 mü
Aramızda bir yaş var ben 20 o 21
doğrudur... xxx
Hangisi dogru
evet elını öperım
Ee sonra anlamadım ama işitme engelli olduğum icjn snede anlamadın mı soruyu mesela
Sevse sabreder yani
Ya sevdiğini söylüyor aşık olduğunuzda soykuyor ciddi olduğunda söylüyor ben güvenmiyorum nasıl anlatsam olayı şimdi sevhilime dedim ki bulusak dedim hani elimi tutmaya ixin vermesem dokunurmusun dedim yok istemeidgin sürece dokunsmm dedi duyguların emin olsun hani istersen elini tutarım fakat sevhili olduğumuzda hani benimle opusme sarılma elini titma olmasada hiç bir xaman zevk alamasn dedi yani kendine ait hissettiğin biriyle yani yasa dedi oyel ilişki demedi yani ayrılsak bile yok evlnemem yok kimse beni almaz deme dedi bende sinir oldum gittim eski flörtü bahsettim oda ona sınır oldu iste karmakarışık oldu konuşmalarımız
Bilmiyorum o zaman
Ben dedim ben zor biryiyim kolay kolya biriyle buluşan biri değilim dedim herkesle sevişen biri değilim dedim neyse bir defa yandım ergenlik zmasnimda svegilim ilk olan geldi taciz etti dokundu öptü her yerimi çünkü burada buluşacak bir yer yok evleirnde otururken üstüme de çöktü her şey yapti tabi ilişkiye girmedik neyse öbür boyu bir erkkele bulusmamys karar verdim asla dedim inanmam güvenmem ciddiyim dese de buna da izin veremem dedim neyse kaç tane sevgilim odlu ama sveemeudm bu sefer ciddi dusnuyroum ama karsidmakini bilmiyroum böyle dediyse yani ciddi düşünsende boyel demezdi neyse sinriim bozuldu ya
Ona söylemek isteidgim şey var ama anlamiyor galiba
Neymiş ki
Bilmiyroum baya baya
Yazdım bakalım ne diyicek istiyrosan
Kopyalayın sana godnsrim
Konusalimmi bi
Hayatım dün gece konuşmadan dolayı içim rahat etmedi ta sinriim bozudlu Hani nasıl desem ben sana elimi vermedigim sürece sen gidersin Bunu çok iyi bilirim çünkü erkek kaçar yani bu kiz vermiyor diye Neyse onu geçtim ben ciddi düşünen biriyim tabi zamnla konsuruz Ama yani istemeidgim şey saf bu duygularını oynayım elini tutum ondna sonra birkatim ne yaparsa yapsın umrumda değil ya da ne bilim bir şekilde evlenri deme Benim güven problemim var Sevsemde O kişiyi svegilkin birsye yasmamak istemem sadcee Kendimi eşime saklamak isterim Sen ciddi düşünene kadar Nisanlana kadar Elimi tutirmam Ondna sonra sana kalmış ah gidersen sen bilirsin ah gitmesen yine sne bilirisj Ufff sevgili bana göre dgeul Bikiyroum Sıkıntı aldığım şey Yani İçim rahat etmiyor Hani benimle ciddi duusnuyorsan benimle yola devam et eğer duusnmuyorsan bı saniye düşünme bende daha küçük kız bul cnku evlilik hemen istememez düşünmez y Ben evlilik duusnuyroum Yaşım 20 2 gün sonra Doğum günüm yaşım doluyro Hani ben lalaolm svegili svemiyroum Diyelim 4 ay konsutuk sana derim gel beni iste ailemle tanis derim
Bennne diyommsen. ne nabarsan yap
Açık açık da soyelyim yani
Derim ama yok olmaz
Söyle böyle diyiceksen
Hic sevgili oalrak bulasmayalim Evlenmeden zina yapmak biriyr bir şey yaşamak hos degil Ben çok zor bir kızım Bı defa güvenimi kaybettim Öğünden beri kismeye güvenim olmadı Herkes sahtemis yalanciymis Gibi geliyor O yüzden beni anladıysam Açık açık konuş benimle olur mu kırılmak darilmak yok Normal yani boylr konuşmamız o yüzden yani Açık ve net konus yani
Tamam yav
Birsye dmwwidm say