Eski kocamı galiba hâla seviyorum , tekrar nasıl baslayabilirim bilmiyorum bana bi akil verir misiniz?

Merhabalar ,29 yasindayim bi kızım var 9 aylık, eşimle bosandik ama onu seviyor muyum hâla bilmiyorum. Ben Eskisehirde ailemle yasiyordum ama ayrı eve cıktim 1 ay önce kizim benimle, gunduzleride annem bakiyor ben calisiyorum, eski esim İstanbul 'da hafta sonlari geliyor kizimı görmeye.
Son zamanlarda kendimi cok yalniz hissediyorum eski esimi özlüyorum bir olay durum olunca hemen arayip ona anlatmak istiyorum yanimda olsun istiyorum.
En sonda 1 hafta önce kizim hastalanmisti, biraz ates ve dokuntusu vardi. Bende onu aradim birazda bahane ettim o gunde arkadasinin dugunu vardi gitsin istemiyordum kizimi bahane edip getirtdim onu istanbuldan Eskisehire.
2 gece bende kaldi annemlerde ögrendi kıyameti kopardilar orasi ayrida. Nasil olacak boyle bilmiyorum cok ozluyorum hic gitsin istemiyorum yanimda napıcam bilmiyorum kafam cok karisik.😒
Eski kocamı galiba hâla seviyorum , tekrar nasıl baslayabilirim bilmiyorum bana bi akil verir misiniz?