Ailem sözlümü bı türlü sevemedi ne yapmalıyım?

Biz doğuluyuz bizimkiler hemen evlenmemi istiyor daha 23 yaşındayım senelerdir evlen artık diye tutturuyorlar kız kardeşlerime bile görücü çıkıyor. Bir de akrabayla evlenmemi istiyorlar ama ben akrabalarımın huylarını sevmiyorum eşlerine ve gelinlerine karşı çok baskıcılar bu yüzden istemiyorum ama baskı kuruyorlar. okulum bitince ciddi ilişkim vardı sevgilimi annemle tanıştırdım sürekli dış görünüşüyle alay etti çirkin zayıf falan dedi sonra beni istemeye geldiler her şey sorun oldu 6 ay içinde evlenelim istiyorlar ama biz borçla evlenmek istemiyoruz nişanlılığı da iyice yaşamak istiyorum sadece bu da değil sözlüm istemeye geldiğinde küçük bir bohça ve ince bir bilezik getirdikleri için cimri dediler ve asker olduğu içinde kabullenmiyorlar hatta isteme de türk Kürt meselesi bile yaptılar benim için çok zor bı gündü 6 ay geçti üzerinden ama hâlâ ailem ve akrabalarım sözlümü de ailesini de sevmiyor sürekli bana kötülemeye çalışıyorlar çıkmazdayım sanki iyiliğim için mi söylüyorlar yoksa Türkleri sevmedikleri için mi karar veremedim bir türlü lütfen yardım edin?
Ailem sözlümü bı türlü sevemedi ne yapmalıyım?