Borderline bir kadınım. Yeni sevgilim hiç bir şey bilmiyorum ve problemlerimiz çok arttı. Yardım eder misiniz?

23 yaşında kendi halinde çalışan bir kızım. Son zamanlarda alkol tüketimim hat safhaya ulaşınca doktora gitmiştim. Bir sürü test terapi derken psikiyatrik olarak bayağı sıkıntıli olduğumu öğrendim. Dikkat dağınıklığı hiperaktivite bozukluğu anksiyete post travmatik stres bozukluğu ve de en önemli borderline. 16 yaşında sevgilim tarafından tecavüze uğramıştım baskıcı bir ailem olduğu için kimseye bir şey söyleyemedim. Doktorum tüm bu psikiyatrik sıkıntıların tabani olarak bu travmayı görüyor. Saçma bir hayatım yogunca alkol tüketimim ve riskli davranışlarım vardı. Ta ki şu an ki hayatım da olan adamla tanışana kadar. Bir aydır sevgiliyiz güzel bir hayatımız var seviyoruz birbirimizi hissediyorum bunu iki kere de birlikte olduk. B*kireliğe takılır diye düşünmüştüm ama bana hiç bir şey demedi. Dün bir konuşma geçti aramız da Buna bi tık canım sıkılmıyor değil sana belli etmemeye çalışıyorum ama bazen belki istemeden belli ediyorum kim olsa yerimde canı sıkılır ama neyse şimdi bunu konuşmanın zamanı değil dedi seni seviyorum dedi. Bende dedim ki bende seni seviyorum ama bu konuşmak istediğim bir konu değil üzgünüm dedim ne şimdi ne de sonra konuşacağız dedim. O varken bir aydır alkol almiyordum dün yine kendimi alkol masasında buldum. Birden uzaklaşmak istedim ondan hiç bir şeyi anlatacak cesaretim yoktu ne yapacağım ben böyle? Çok seviyorum ama neyden korktuğumu bilmeden korkuyorum cesaret edemiyorum onunla konuşmaya
Borderline bir kadınım. Yeni sevgilim hiç bir şey bilmiyorum ve problemlerimiz çok arttı. Yardım eder misiniz?