Yaşım 28 evlendim aldatıldım boşandım 12 yıldır beraberdik kin e sorsam yeni birini bul çivi çivi yi söker piskolojin rahatlar yoksa bu şekilde bunalikdan çıkamazsın diyor.
Ben yeni birini bulalı 12 sene olmuş şimdi hersey e cok yabancı yım benim zamanimla şimdi ki zaman arasında dunya fark. Kendime uygun birini nasıl bulabilirim ve nasıl iletişim kurup sağlıklı bir ilişki içerisine girebilirim taktik ve onerileriniz nelerdir
Ben yeni birini bulalı 12 sene olmuş şimdi hersey e cok yabancı yım benim zamanimla şimdi ki zaman arasında dunya fark. Kendime uygun birini nasıl bulabilirim ve nasıl iletişim kurup sağlıklı bir ilişki içerisine girebilirim taktik ve onerileriniz nelerdir
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Aldatilan erkekler cok hosuma gidiyo. kriterlerini degistirdin mi yoksa farketmez kafasindamisin. Arayisindaki amac degisti mi. Boyle boyle aldatila aldatila yola geleceksiniz. ohhhhh yarasin
Şist sana bisey soyliyim mi ben seni almam neler yasadigimi bilmiyorsun boş konusuyorsun. Ulen kars kaşari seni 4 yaşında ki çocuğun bırakıp baskasindan hamile kaldi gitti onu doğurdu simdi oğlunu görmüyor bile.
Kriterlerim değişmez benim çoluk cocuk istemem yas kriterim var en az ,26 yaşında olcak ben 28 im cocugumu kabullencek ben insan ayırmam herkesi severim onunda çocukları olsa ayirmam. Arayış nedenim duygusal boşluk senin bulduklarına boşluk doldurtursun en i niyette olsam gitcegim yer belli sana gelirdim.
Aldatilan erkekler hoşuna gider tabi insan yaptığı seyi sever sende ysoiyosun demekki bir dedigini 2 ettiysem 1 kisiye ezdirdiysem ya da yatakda 1 kez bile eksiklik gosterdiysem sen haklisin ama kahve icmeye kus adasına deniz e didim e yemek yemeğe körfez e götürdügum en kotu hediyemin cicek oldugu telefonlar altinlar kolyeler aldığım karımın bana bunu yapmasindan dolayı yıkıldim duygusal boşluğum var sesimi bile yuksektmedim 11 sene iliski 6 sene evlilik hayatimizda ama ne olursa olsun ben seni almam
11 sene iliskiden sonra evlilge ne hacet duydun evlilige gerek varmiydi yasantinizda. Aldatilmak seni degistirmez ama sen ayni eski yasantina devam edersin
Eski yaşantıdan kastiniz ne acaba eskiden dediğim lise çağlarında ki cocuk çocuk sevgili olmak ama evlendikcrn sonra kimseyle bir münasebetim olmadi karim a saygılıydim asla aldatmayi bile düşünmedim evlilige niye ihtiyaç duyduk kiz tarafi dedi ki artık evlenin bizde dedik çocuğumuz olur en azından evlendik ama aldatilmayi hak edecek bi insan degildim simdi kız tarafı kizlariyla görüşmüyor benimle görüşüyor 4 4 luk erkek yoktur bence de yoktur ama en ideal erkek sayılacak biriydim bunu hersekilde herkes e kanitlarim bilip bilmeden insanin acılariyla dalga geciyosunuz
Çok zor ben evlenip boşanmadım ama bulamıyorum baya bi ara vermiştim
12 sene önce son sevgilim olan eski karim la sevgili olmustum lise zamaniydi o zaman gidiyordum birine hoslandigimi soyluyordun 2 3 gun facebook konuşması sonra sevgilim olurmusum ya da benimle cikarmisin diyordum ve oluyordu simdi yaşıtlarım sanmi o donemde yaşamamış gibi dillerini bile zor anliyorum
Sen internetten arama bnce yine normalde bulup görüş
İnternette aramıyorum öyle bir şeyde yazmadim . Sadece internetten yardim almaya çalışıyorum peki siz nasıl buluyorsunuz birini?
Tam aradığım söylenemez öylesine bakınıyorum 👀 bizim yaşıtımız az burada çoğusu küçük
Evet özellik instagram ortami çoluk çocuk farklı kuşak insan i olduğumuz çok belli oluyor. Ve inan hic kafam götürmüyor bu durumu
Sen şimdi bu soruyu sorunca jeton düştü çok haklısın kuşak farkından oluyor bu anlaşılamazlık 😞
Madem kuşaklarimiz yakin biz mi tanissak en azindan zamn gecirebilcegimiz arkadaş oluruz?
Gülxxx nickim eklerseniz görüşürz
Bu bu uygulamadaki linkiniz mi
Evet
Bu uygulamada insan nasl bulunuyor ki benim nick de emir0335 ben bulamadim ama siz bulabilirsemiz ya da tarif ederseniz eklerim
Nickin başına @ bunu ekleyeceksin
Peki de nerde arattircam bu KızlarSoruyor sa oyle bir seçenek yok ku
Neyse boş ver olmazdı zaten 😣
İnstagramdan ekliyeyim olmazda engellersin ben sadece tanisalim diyorum sonrasina zaman karar verir bence olabilirsiniz pes etmemek lazim