Arkadaşlar selamlar. Sevgilim benden 2 ay önce ayrıldı. Ben onu tanımadan önce giriştiği her işte en iyisi olan son derecede özgüvenli bir insandım. Çok ayrıntıya girmeyceğim ama ayrıldığı günden beri hatta ilişkinin son zamanlarından beri kendimi bir çöp gibi hissediyorum. Kendimi anormal ve kimsenin kabul etmeyeceği bir insan olarak görüyorum. Kimse tarafından bir daha sevilmeyecek gibi hissediyorum. Yavaş yavaş zaman geçtikçe farkediyorumki acaba eski sevgilim bir narsist miydi? Şimdi ilişki sırasında bana karşı kurduğu cümlelerden bazılarını sizlerle paylaşacağım. Fikirlerinizi söyleyebilirseniz çok sevinirim.
Sen normal değilsin.
Sen takıntılısın.
Allah sana akıl versin.
Senin aklın yerinde mi?
Senin fikirlerine akıl sır ermiyor.
Yine başladın kavga şovlarına.
Sen istedin diye şunu şunu ( burası değişiyor ) yapamam.
Sen iyice delirdin.
Her şeyi çok kafana takıyorsun. Kafanda kuruyorsun.
Bu gece hapı çok kaçırmışsın.
Ben kendimde herhangi bir konuda en ufak bir değişiklik yapmayacağım.
Benim bu kadar arkadaşım varken senin istediğin gibi birisi olamam.
(Herhangi bir fedakarlığı) yapmasaydın. Ben istemedimki. Sen de yapma ben de yapmayayım. Birbirimiz için özel bir şey yapmayalım.
Bunlar yalnızca ufak bir kısmı.
+ Asla özür dilemez. Asla haksız olmaz.
Fikirlerinizi bekliyorum
Sen normal değilsin.
Sen takıntılısın.
Allah sana akıl versin.
Senin aklın yerinde mi?
Senin fikirlerine akıl sır ermiyor.
Yine başladın kavga şovlarına.
Sen istedin diye şunu şunu ( burası değişiyor ) yapamam.
Sen iyice delirdin.
Her şeyi çok kafana takıyorsun. Kafanda kuruyorsun.
Bu gece hapı çok kaçırmışsın.
Ben kendimde herhangi bir konuda en ufak bir değişiklik yapmayacağım.
Benim bu kadar arkadaşım varken senin istediğin gibi birisi olamam.
(Herhangi bir fedakarlığı) yapmasaydın. Ben istemedimki. Sen de yapma ben de yapmayayım. Birbirimiz için özel bir şey yapmayalım.
Bunlar yalnızca ufak bir kısmı.
+ Asla özür dilemez. Asla haksız olmaz.
Fikirlerinizi bekliyorum
Güncellemeler
+1 yıl
güncel
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Ne alakası var narsistlikle MK. ? Hayatınız da narsist tanimadiniz. Galiba
Narsist değil eski sevgilin tam aksine ezik. Muhtemelen babası da öyle davranıyor bunlara
Seni baya darma duman etmiş ilerki yıllarında toparlaman dileği ile umarım durumun daha kötü olmas
Evet kesinlikle narsist
peki ya ben gerçekten onun bana empoze ettiği gibi birisiysem?
Değilsin benimde narsist bir erkek arkadaşım vardı senin erkek arkadaşından daha kötü şeyler söyler ve yapardı ayrıldıktan sonra kendime geldiğimde onun yalanlarıyla gözümü nasıl boyadığını aslında söylediği şeylerin ona ait olduğunu benle alakası olmadığını fark ettim normal bir erkek asla sevgilisine bunları söylemez sevip sevmemesi mesele değil bunu söyleyen insanlar kötüdür ve psikolojik sıkıntıları vardır kurtulduğun için sevinmelisin yalnız narsistler geri dönme eğilimi gösterir seni tekrar kullanmak için iyi biri gibi davranır seninle tekrar barışırsa eskiden yaşattıklarının daha beterini yaşatır
evet geri dönme eğilimi gösteriyor zaten. o kadar haklısınız ki. Ben ayrıldığımız günden beri her şeyde her noktada kendimi suçluyordum ancak geçen gün düşünürken ve arkadaşlarımın söyledikleri sayesinde farkına vardım ki bu çocuk galiba gerçekten de narsist. Soruda yazdıklarımı söylerken benden ayrılmak istediğinden söylemiyordu. Bir gün sonra buluşuruz her şey normaldir ama en ufak bir anlaşmazlıkta bana kendimi şizofren gibi hissetiriyordu ve ben ayrıldıktan sonra bundan emindim. Normal olmadığımdan, ondan aşırı şeyler istediğimden, takıntılı, obsesif, baskıcı, huzur düşmanı bir insan olduğumdan kesinlikle emindim. Biz beraber olmadan önce aylarca peşimden koştu. Onun için o kadar ulaşılmazdımki beni ulaşılması zor ama ulaşılması gereken bir madde gibi görüyormuş şuanda bunu farkediyorum. Beni kendisine bağımlı hale getirdi ben de zaten buna meyilliydim. Onun için çok kolay olmuştur muhtemelen... Ya siz nasıl kurtuldunuz narsist insanın bıraktığı bu etkiden?
İnternette araştırma yaptım videolar izledim kendimi bilgilendirdim duygusallıktan sıyrılıp mantıksal hareket ettim iyi ki narsistle karşılaşma yaşadım çünkü onun sayesinde dünya ve insanlara dair yeni şeyler keşfettim bir nevi büyüdüm olgunlaştım zekileştim yani ya kaybedersin ya kazanırsın bu iş sonucu ben kazanmayı tercih ettim o benim için bir araç oldu gerçek hayatı görmek için insanların ne kadar kötü ve bencil olacağını görmek için bir fırsat gibi düşün ve bunun dez avantajı şu an kendimi öyle korumaya aldım ki gerçekten insanların birbirini sevip çıkarları olmadan onunla beraber olabileceği inancımı yitirdim
@BabyLone yanlış videoları izlemissin
@Naflaus neden
açıkçası bizim ilişkimizle ilgili şöyle bir olay vardı. o en çok bu düşücem için beni yargılardı ve ben en çok bu düşüncem için kendimi suçladım. sevgilimin çok yakın olduğu bir kız arkadaşı vardı. ben ilişkimiz başlamadan önce ona bu durumu kabul edemeyeceğimi, arkadaşının olabileceğini ancak çok yakın arkadaşının olmasının bana uygun bir durum olmadığını söyledim. Bunu söyleyince evet tamam soğukluk koyacağım mesafeli olacağım dedi ve biz o şekilde ilişkiye başladık. Bir zaman geçince ben öğrendimki baştan sona bana söylediği hiçbir şeyi yapmamış ve o kızla hiçbir soğukluk koymamış. Bu kız yüzünden beni kaç kere ağlattı ve tek bir özür dilemedi. Sırf sen istedin diye ben o insanla arama soğukluk koyamam, o kız şöyle böyle, sevgilisine dahi anlatmadığı şeyleri gelip bana anlatıyor diyordu. Acaba ben bu isteğim yüzünden normal değil miyim ve bu istediğim onun bana söylediklerini meşru kılar mı?
Bana arkadaşım dediği kızlarla videolarını gördüm yeterli mi arkadaşım
Narsistler hep böyledir hep sen hiç suçlu değilsin senin tek suçun onu insan yerine koyup sevmek oldu
@BabyLone , çünkü narsistlik bu ağlak kızın anlattığı gibi bir şey değil.
@Naflaus emin ol kızın anlattığının aynısı bende yaşadım hatta narsistlik çeşitleri var bu kızın karşılaştığı narsist muhtemelen az zararlı ama benim karşılaşma yaşadığım narsist psikopat masterpiece biriydi
@BabyLone , canım benim bak şimdi narsistlik öyle bir şey değil, bu insanlar ezik insanlar , ve sizi ezmisler.
Narsistler Bir kere asla kendilerini küçük düşürecek birşeyi yapmazlar. Seni aldatmazlar. Toplum ahlakının üstünde dururlar.
@Naflaus uzmanlar narsistlerin aldatma eğilimi yüksek diyor
diğer arkadaşı dikkate almıyorum ama peki sizce benim isteklerim çok mu aşırıymış?
Hayır sen bence erkeklerin arayıp bulamadığı çok iyi dengeli anlayışlı huzur veren birine benziyosun o senin bu özelliklerinş çarpıtıp seni suçlamış sanki o normal sen anormalmişsin gibi ilişkilerdeki normal olan istekleri yapamayacak biri olduğu için seni suçlamış
çok teşekkür ederim desteğiniz için. aynı durumlardan geçmiş insanlarla konuşmak çok iyi geliyor. umarım böyle iğrenç psikolojik bir şiddete maruz kalmış insanlar olarak eskisinden çok daha iyi oluruz. :(
Ben iyiysem ben atlattıysam sende atlatırsın ben eskiden duygusaldım ama şimdi değilim sende öyle olmalısın
ben ondan önce de zaten oldukça duygusal birisiydim. üzerine onun gibi bir insanla bir ilişki yaşadım yani sanki onun en çok zarar verebileceği karakterdeki insan benim karakterimdeki bir insanmış gibi hissediyorum. birbirimizi bulmuşuz resmen..
Öyle olur zaten senin gibi insanları kullanır benim gibi insanları kullanır diğerlerini nasıl kullansın hiç mantığı ile hareket eden insan böyle bir insanı olduğu gibi sever mi
asla sevmez. işin içine duygu girmeden önce ben de istemiyordum. üstelik kendisi çocukluk aşkımdı ve bendeki sevgiyi oluşturmak için aylarca uğraştı. en sonunda ben gerçekten sevmeye başladım. o zaman ipler elimden kaydı gitti. her yaptığını her söylediğini affetmeye başladım. arkadaşlarım sen slk mısın bununla uğraşmaya bile değmez diyorlardı ama ben hep ilk günleri beni kazanmak için çaba sarfettiği günleri hatırlayıp susuyordum, alttan alıyordum. resmen bağımlı olmuştum uzun lafın kısası
@Babylone özelden yazdım bak istersen sana neden olmadığını anlatayım. Türkiye'de tanılar medyatik konduğu için öyle. tıbbi olarak narsist kişilik bozukluğunun oluşması için toplumda parmakla gösterilen insan olarak buyumen lazım öyle yoldan geçen skko insanlar narsist olmuyorlar. Çok iyi bir ailede mi buyumusler , ahlak degerleri çok mu usteymis, çok yakışıklı ve çok mu zenginmiymişler sizin eski sevgilileriniz?
İnternette narsistle mücadele sayfasını oku ve orada bizim gibi insanların yaşadıkları hikayeli oku ve sonra kurtulduğuna şükret bu kişiyle cinsellik yaşadın mı
hayır çok şükür ki henüz yaşamamıştık. ileri gitmiştik yalnızca. bu arada ayrıldığımızdan beri beni hiçbir yerden silmemişti ben onu sildim daha sonra. bir kere nasılsın yazdı daha sonra ben soğuk bi cevap verdim görüldü atıp bıraktı. cevap vermeyeceği mesajı neden atarsın dimi? halen de numaramı silmemiş, muhtemeldir ki tekrar yazaca. hala cepte tutma çabalarına devam ediyor...
Sana garanti ederim şu an başka kızlarla şansını deniyor henüz senin gibisini bulmadı senin gibisini bulduğu zaman kurtuldun demektir
sizinki de geri dönme çabalarına girmiş miydi?
Evet bende kullanmıştım bana para lazım dedim parasını aldım gene ayrıldık dönmeye çalıştı telefon aldırdım gene aldattı bilgisayar aldırdım barıştım sonrada o benden kaçtı
süpersiniz
başka birisi yok ama bu dediğim yakın arkadaşıyla bir şeyler yaşayacaklarını düşünüyorum
Yakın arkadaşı zekiyse kendini ona kaptırmaz ama eğer bizim gibiyse kurtuluş biletin o kız
ya ben buna ilişkimiz sırasında bu kızı snapchatten silmesini istemiştim. sonuçta instagram ya da başka bir platformdan ziyade snapchat yalnızca fotoğraf alıp atmak için kullanılan bir uygulama. hep tamam dedi hiç yapmadı kızı silmek yerine snapchati sildi. en sonunda ben sert çıkıp lafı ayrılmaya getirince sildim ben zaten onu bilmem ne dedi. ben geçen gün snapchati tekrardan yükleyip baktım ki snap puanı artmaya devam ediyor ve hızlı ekle kısmında bu dediğim kız hala önerilerde çıkıyor yani ne kızı silmiş ne de snapchati. bu kıza karşı hissettikleri olduğunu düşünüyorum.
kız ailesinden özellikle babasından hiç ilgi görmemiş bir kız ve kızın sevgilisi şehir dışında yani onlardan göremediği ilgi alakayı benimkinde buluyordu
Benim narsist erkek arkadaşım kızlarla görüntülü seks yapıyordu aynı böyle kızlarla havadan sudan konuşmuyorlar
Al gülüm ver gülüm meselesi onlar yesin birbirini sen aradan çekil
bunlar her akşam discorda giriyorlardı bir de... discordun nasıl bir ortamı olduğunu anlatmama gerek yok sanırım
Sen pırlantaysan o bir pislik lütfen onu unut ve kendini yenile ve hayatını yaşa
Böyle erkek sevip
Sonra burada agliyorsunuz
İyi bir sevgili değilmiş. Mutlu eden başkasını bul
düşme ta