Arkadaşlar eski sevgilimde gözlemlediğim narsistle benzer özellikler ;
- Sürekli kendini haklı görme, onun suçu olduğu bir konuyu dile getirdiğimde “ sende şöyle yaptın” diyerek konuyu bana getirme ve asla özür dilememe.
- Duygusal ihtiyaçlarımı dile getirmeme rağmen bilerek aynı şeyleri tekrarlama ve ihtiyaçlarımı görmezden gelmesi.
- Takıntılı kıskançlık; evde, dışarıda kızlarla olsam veyahut uyuyakaldıgımda bile başkasının yanında olduğumu düşünme. Hakaret etme.
- Ona hayır dediğimde, istediği konuda baskı gösterme, emir kipi kullanma veya küfür ile saldırma.
- Başarılarımı küçük görme, fazla bir şey yaptığımda “ nerden geliyor bu para?” Gibi çirkin ithamlarla aşağılama.
- Kendi Maddi durumu yerinde ve olmayan insanlara üstten bakma, kibirlenme.
- İstediği zaman Ghostlama ve geri geldiğinde beni bulacağından emin olma.
- Ayrıldığımız zamanlarda sözler verme, beni geri elde edene kadar çabalama sonrasında birden herşeyin aynı olması, değişmemesi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Evet eski sevgili umursama zaten. engelle
Senin böyle adamla sevgili olmana ne demeli? Yazık!
Çok şükür ki bitti
İyi olmuş. bu adamdan ve bunun gibilerden uzak dur
Öyleyse bizene. Değilse bizene. Sen otur namusuna bak
Arkadaşım, seni ilgilendiren bir konu yok ki “ sana ne “ olsun. Fikrin varsa yazarsın yoksa yazmasın soruyu es geçer gidersin. Ayrıca bunun namusla ne alakası var pardon? 18 yaşındaymışsın muhtemelen aile baskısı ve her olayda seni namussuz ilan eden bir aile yapısında büyüdün ki, saçma sapan konuları bile namusa getirmişsin. Yazık üzüldüm ablacım.
Fikrim var yok sanane istediğim yorumu yaparım sen oturup. okursun
Namusun niye alakası olmasın yaotigin her hareketin namusla alakası var
AHAHAHAHHAHA “ Narsist “ kelimesini namusla alakalı bir terim sandım herhalde ablacım. Biraz daha genel kültür kazan, sonra tekrar yorum yaparsın. Ayrıca “ sana ne istediğim yorumu yaparım” demişsin. Bir önceki cümlende de “ bana ne?” Demiştin. Anlıyorum ki kelime hazinen sadece bu kelimelerden ibaret. Ayrıca soru benim sorumsa, sorum hakkında yorum yapabilmen için var bu platform öyle kafana göre yazıp çıkma görgü kurallarına aykırı. Neyse birsz daha büyüyünce anlarsın.
Yooo öyle sanmadim ben sana namusuna bak dedim
Sen istediğin gibi sorabiliyorsan bende istediğim gibi cevap veririm kelime hazinem geniş ama senin anlayacağın dillde konusuyorum
Hayırdır? Benim namusumun bekçiliğini sen mi yapacaksın? Biz kadınlar birbirimize böylesi düşmanlık yayarken erkeklerin bize bir şey yapmasına gerek yok, zihin olarak onlardan çok daha gericiyiz belli ki.. üzücü. Anladığım kadarıyla yukarıda ki özelliklerden sende de var bir doktora görün istersen :)
Narsist diyorum namus diyor.. AHAHAHAHHA AYYY YA SABAH SABAH İYİ GELDİ BU BANA BİZİM KIZLARLA BİR DALGA KONUSU OLDU, 2 GÜNDE BUNA GÜLELİM DE VAKİT GEÇSİN AHAHAHHA
Yok bekçiliğini sen yap ben niye yapim
Narsist namusa nasıl baglardin senm
Ben de sana bunu soruyorum hayatım işte, sevgilim narsist olabilir mi diyorum namusuna bak sen diyorsun. Bu soruyu namusa nasıl bağladın sen bende onu sorguluyorum sabahtan beri
Namusla ne alakası var sorunun da namusuna bak sen diye bir cevap verdin, onu merak ediyorum
Sevgilin namusun olmuyor mu hoş bu saatten sonra olsa ne olur olmazsa ne olur
Ne öneni kaldı eskide kalmış işte
Yeni dank etti acaba yıllarca bir narsist ile birlikte miydim? Diye
Narsistlik bir kişilik bozukluğu eğer gerçek bir narsistle birlikte olsaydın yıllarca olamazdın emin ol
Biz nereden bilelim sahsi tanimiyoruz bile
Az çok yazdım özelliklerini. Olabilir mi diye düşünmeye başladım, yeni Dank etti :)
Ben birinin ozelliklerini anlatinca anlamiyorum ya sory
Olabilir ve insanlara bu kadar taviz vermemelisin
bizene. öyleyse ayrıl, adam gibi birini bul
eskiyse neden soruyosun bide o var🤷♂️
Soru sordum, ya evet ya da hayır cevabı. Seni ilgilendiren bir şey sormadım ki sana ne olsun.. Ayrıca okuduğunu anlamakta problem yaşıyorsun sanırım “ ESKİ sevgilim “ diye belirttim. İlkokula baştan başla bence.
başliim. olur. destan gibi yazmışsın. kim okur senin eski sevgilinin hallerni. sen kendine bak bi
Okuma geç kardeşim o zaman. Okumaya vakit ayıracaklar için yazdım vaktin yoksa fikrini de belirtme. İlla yorum yazacaksın diye bir şey yok sonuçta
bak. narsist sensin. adam kurtulmuş senden. hadi ikile şimdi
Bir 22 yaşında ki kadının üslubuna bak bir de 45 yaşının üstünde olan adamın üslubuna bak. Yazık sana dayı. Sağa sola sallayacağına 45 sene boyunca kendini geliştirmeye, iletişim bozukluğunun önüne geçmeye çalışsaydın da en azından insanlar seni payımsarlardı. Üzücü bu yaşa gelipte, böyle konuşmak çok üzücü:)
fena vurdun beni, napiim şimdi.. üzüldüm. yaşım 25 te olabilir,30 da 40da.45 te ,60 ta. ama ortada bir gerçek var, narsist olan sensin.22 yaşında kadınmış. tdk da payımsamak diye bir kelime yok. farklı yazıcam diye mabadından kelime uydurup gülünç olma
soru sordunmu? hoşuna gider gitmez, tüm cevapları sindiricen. kşmse senşn istediğin cevabbı yazmak zorunda değil. git marko paşaya yaz ozaman sorunu, derdini ne varsa
Abicim cevap verme gereği bile duymadım daha fazla, neden bu kadar hırs yapıp ikinci yanıtı paylaştın ki. Benim istediğim cevap değil, bilen birisi varsa konuyla ilgili yardımcı olsun diye yazdım. Senin “ Bana ne “ cevabın için değil. Amaç bu platformda birbirimizin sorularını yanıtlamak ve yardımcı olmak ya hani. Bende sana diyorum ki fikrin yoksa eğer yorum da yapma o zaman. Bu kadar basit. Fikir almak istiyorum sadece
bak cvp veren herkes gömmüş seni, herkese aynı şekilde saldırıyosun. çek git buradan mlletin canını sıkma. ayıp. adammi kurtuşmuş senin gibi bi şrrtren.
AYYYYNNEEEEN DAYI AYYYYNEEEN BAK İŞİNE HADİ, ÇAKILI KALMA BURAYA. Ahahahahha
saldırgansın bikere. en son yazdığını başta yazsaydın cevabım daha yapıcı olurdu
Başta güzel iletişim yolu seçerek tane tane konuştum, üslubunu bozdun. Sonda daha argo konuştum yapıcı olurdum dedin. Senin anlayacağın dil sanırım en sonda yazdığım gibiymiş. ARGO. keşke baştan anlayacağın dilden konuşsaymışım.
hadi sağdan uza sen. herkesin işi gücü var.. çoluk çocuk eğlendirmeyelim
çocuk.. hadi yanla😀 22 yaşında kadınmış🤣
Bak yine tane tane anlatmaya başlayınca bozdu kendini. AHAHAHAH ALLAHIM SABAH SABAH GÜLDÜRDÜN BENİ ABİ
Allah’ta seni güldürsün.. Hadi cici bak kendine
dayıdan abiye mi evrildik. eh buda bi gelişme. hadi sana mutlu bir gün dilerim tatlım
son not : tdk ya yaz. mabadımdan paylaşmak, önemsenecek, dikkate alınacak vb. yerine kullanılabilicek bir kelime uydurdum. payımsamak. lütfen dikkate alın falan diye 🤣🤣çok oturgaçlı götürgeç. hahahahaha
HALA TAKILI KALDIN burada, GEÇTİ BİTTİ TARTIŞMA. İnsanlar fikir ayrılıklarına düşer tartışır ama biter. Sonsuza kadar sürmez. Ne hırsmış bu arkadaş? Belli bir yaştan sonra takılıp kalınıyor herhalde anlamadım ki ya.
hahahha... şşş.. hadi, kırdıysam kızdırdıysam, özür. bilerek yaptım kız diye.. evet adam narsistmiş, ve saygısız. iyi kurtulmuşsun. ama artık düşünme..😀sana mutlu bir gün dilerim
Payımsamak halk arasında türemiş bir kelimedir. Mecazi anlamda pay etmek ya da pay vermekten gelir. ( MECAZİ ANLAM ). Varsın eksiğim halk arasında yaygınlaşmış bir kelime kullanmak olsun, ya senin gibi jargon bir ağzım olsaydı.. İletişim sorunum olsaydı ve her cevap veremediğimde “ ikile, uza” gibi 13 yaşındaki ergenlerin kullandığı kelimeleri dilime dolasaydım. Daha utanç verici olurdu. Çok şükür ki payımsamak kelimesini kullanmışım.
Daha da cevap vermeyeceğim DAYI ya da ABI sen hangisini almak istersen onu al, iyi günler dilerim.. saygılarımla
Çıldırttın beni be 😂 Ben de sana güzel günler dilerim..
tamam , taktın sende. özür dledim.🤷♂️çok tatlısın. umarım seni hakeden ve en az senin kadar zeki biri çıkar karşına.. bi kötü huyun çıktı ortaya, bu gerçek bak takıntılısın
Sonda yazdığını görmedim sonradan gördüm, Ben bitirdim sen hala devam ettirdin ta ki son yazdığını görene kadar.
2 madde okudum ve bunu sorman hata.
Kesin narsist
Olabilir