Sevgilimin 100 bin TL borcu var bu borcundan dolayı bunalımda ve bana çok kötü davranıyor, para istemedi ama vermemi ima etti bundan da sorun çıktı ben vermeyince en son düzelsin diye 2000 TL verdim başta iyi davrandı 1 hafta sonra yine bunalımda icralık olucam bilmem ne diyo. Bana aşkım falan demiyo ilgisiz, sevdiğini bile söylemiyo ısrar etmeme rağmen. Arıyorum meşgule atıyo ısrar edince ne var ya bilmem ne diye açıyo ben sadece kayıtsız bi adamla iletişim kurmaya çalışıyorum kavga etmezken de 5 dakika konuşup kapatıyo beni kendimle bırak diyo. Ben ne yapacağımı şaşırdım. Akrep burcu
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Terk etmiyor demişsin de paranı alıp sen ayrıl ondan bunca şeyin üstüne birde seni ortada bırakmasını mı bekliyorsun?
Yapacağım bu zaten. Bugün artık son noktama geldi, ya bak düşün ben onu bu kadar zaman idare ettim bunu kaç kız yapar? 2 aydır doğru düzgün ilgilenmiyor bi mekana gidip bişey içmiyoruz bunlar üzerine para istemese de ima etti vermeyince trip attı ayrılma noktasına geldik kötü gününde yanında değilmişim diye parayı verdim 1 hafta iyiydi yine bunalıma girdi ve hala idare etmeye çalıştım günde 5 dakika soguk bi konuşmayla yetinmeye çalıştım hala gelmiş bana egoistsin diyo
Sakın verme. Ne saçma bir durum bu. Defol git diyemedinmi?
Ya nasıl saçma hem de onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
Erkek adam sevgiliden para istermiymiş. Ne yüzsüz müş bu. utanmalı biraz. uzak dur ondan. Ne hali varsa görsün
Zaten artık konuşmuyorum. Ya benim güzel bi hayatım var, ailemle yaşıyorum borcum yok bi sıkıntım yok bu çocuk bütün gün para yüzünden psikolojik şiddet uyguluyor düşünsene ayrılmıyo bi sevgilim var ama konuşmuyo da ben onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
Doğrusunu yapmışsın. Hiç vermesen daha iyi olacakmış. Bu ucuz adamlar senin gibilerini bulup onlardan geçinmeye çalışıyorlar. Geçmiş olsun
teşekkür ederim. Yani yardım etmek istedim vicdanen, ama 1 hafta iyiydi şimdi yine bunalımda bana da yansıtıyor, günde 5 dakika konuşuyo sonra gidip kendi başına takılıyo, bi de ben aramasam öldün mü kaldın mı diyo arasam açmıyo ya da kısa konuşuyo işim var diyo ben elimden geleni yaptım sonsuza kadar ona yardım edemem yani borcu var diye böyle mutsuz oluyosa zayıf karakterli biridir zaten. Bi de benim rahatlığım da dert ona, senin g.. tün rahat konuşuyosun falan diyo
boş ver şunu. Edepsizi. Daha normal biri olsun hayatında. Hayatına sorunlu birini alma. Tebessüm etmene sebepler üretecek biri olmalı
Ben 45 bin vergi borcunu ödedim babasının gebercem kahrmdan
ben onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
Para verme o arkadaş gitmiş zaten
Nerden anladın? onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
Bbence yol ver parayıda unut
Niye unutacakmışım? Biz aynı yerde çalışıyoruz eşşekk gibi ödeyecek o parayı yoksa rezil ederim çalıştığımı yerde bi ağırlığı düşünsene bi kızdan para almış ödememiş diye adının çıktığını rezil ederim onu rezil
İstersen iddiaya fiş relim ama ayacaksın
Girelim alamayacaksın paranı
Allah korusun görücez bakalım ben zaten onu tanımak için verdim o parayı
Yakında tanırsın😃😃😃
Sıkıntı yok rezil ederim onu rezil olmak istiyorsa ödemesin bütün ağırlığını bitiririm onun kaldıramaz bunu
Sen bilirsin, ne kadar süresi var
10 gün falan
On gün sonra beni bul😄
Tamam ben de merak ettim
Ben sonucu biliyorum da gördğnmü bak demek için bul beni diyorum😃
Sakin verme knk
Verdim para kanka ödeyecek isterse ödemesin aynı yerde çalışıyoruz rezil ederim onu kıza borçlu olmayı yediremez o
Sonu okumamistim fjdjdkdkd niye verdin adam belli ki seninle dalga geciyor bence borc morc da yok. Kizdan para isteyen erkekde gurur yok parani geri versin sende ayril. Adama hem para veriyorsun hemde ilgi gostermiyor bos ver bunu parani geri versin yoksa git ailesine soyle rezil et onu
Bugun kizdan para isteyen erkek yarin evlenince ne de sana bakabilir ne de cocuklarinz. Nerde buluyorsunuz boyleleri yav
Ya bi de düşünsene benim şu an gerçekten rahat bi hayatım var borcum yok ailemle yaşıyorum bu da ona dert oluyo zaten dedi ki geçen gün sen rahatsın konuşuyosun tabi bilmem ne
Yavv bir sikxrsin gitsin borcu varsa demek ki onun suçu kim demis ona git 100,000 tl iste. Hemen ayril ama parani geri versin yokza git ailesine soyle rezil et onu
Kizdan bir kurus bile isteyen erkek gurursuzdur. Ayrica adam senin kocan bir seyin degil
Sorma ya saçmalık bunaldım bende kız düşünsene sürekli borcu var diyr mutsuz konuşmuyo 5 dakika konuşuyo kapatıyo arıyosun işim var diyo ama ayrılmıyo da bildiğin psikolojik işkence iltifat etmiyo bu kadar derdimin arasında senle mi ugrasıcam diyo içine kapanmak istiyormuş
Knk seni manipule ediyor adam resmen. Gercekten borcu var mi? Emin misin? Adam mutsuz ve onun uzuntusu ve stresi sen cekiyorsun yavv ben olsam bir dakika bile durmam
Ben de durmuyorum artık bıraktım. Nasıl manipüle ediyo beni kanka? Açıklar mısın
Yani boyle tipleri cok var ama karsilinda para isteyen ilk kez gordum😂 kiza bir gun iyi davraniyorlar, iki gun kotu davraniyorlar. Boylece kiz hem cepte kaliyor hem istedikleri yaptiriyorlar. Kizi manipule edip toksik bir illiski koruyorlar. Senin ki seni suclu gostermeye calisiyor sanki onun borcu var diye sucu senin ustunde atmaya calisiyor boylece yardim edersin ona. Hemen parani al ve ayril
Ama gercekten borcu var mi emin misin?
Ya var bence eskiden biz heppahalı mekanlara giderdik 600 lira hesap öderdi bu borçları çıktığından beri ben yemek ısmarladım ona kaç kez normalde ödetmiyordu bana çok garip hiç alma falan da demiyo kanka ben bugün çok sinirlendim artık ve üst üste aradım onu arama falan dedi şimdi benim sevdiğimi biliyo ya ondan böyle rahat vazgeçtiğimi bilmiyo ondan Bikac güne sakinleşince yazar beni cepte görüyo dimi şu an
Aynen oyle seni cepte goruyor. Ya birde adam 600 lira oduyordu restoranda bence bu adamda para sorun var parasini harcalanmasini bilmiyor, illerde buyuk bir sorun olabilir. Kalbinle degil aklinla dusun bu adamdan koca olamaz bugun 2000 tl istiyor yarin 10,000 tl isteyecek
Zaten o 2000 i niye istiyo biliyo musun maç tahmini yapıp yükseltmek için bildiğin kumar 10 bin yapacak o parayı. Bugün en son son noktama gelip yüklendim ona bi daha da aramam sanırım paramı alıp ben böyle bi ilişki görmedim ya ne bileyim ilk kez bi erkekle böyle para sorunum oluyo biz evlensek demek ki paradan dolayı anlaşamayız
Yapacağım bu zaten. Bugün artık son noktama geldi, ya bak düşün ben onu bu kadar zaman idare ettim bunu kaç kız yapar? 2 aydır doğru düzgün ilgilenmiyor bi mekana gidip bişey içmiyoruz bunlar üzerine para istemese de ima etti vermeyince trip attı ayrılma noktasına geldik kötü gününde yanında değilmişim diye parayı verdim 1 hafta iyiydi yine bunalıma girdi ve hala idare etmeye çalıştım günde 5 dakika soguk bi konuşmayla yetinmeye çalıştım hala gelmiş bana egoistsin diyo
Hic bir kiz yapmaz zaten ben birak borc morc odemeyi restoranda bile bir erkege bir su şisesi bile odemem fkdkdkdkdkd
Bir an once bir son ver buna beni de haberdar et merak ettim simdi ne olacak😂😂
İyi yontuyor seni 😂😂
Ne demek o?
Daha fazla paranı kaptırma bence
Sevgiden çok para ilişkisine dönmüş
Yok para vermem o da sırf aslında onu tanımak için para verdim ben para vermiyorum diye beni suçluyordu brn de verdim hala sorunları devam ediyo mecbur ödeyecek aynı yerde çalışıyoruz rezil ederim onu kıza borçlu olmayı yediremez o
Vallaha neler gördüm bir bilsen
Anlatmakla bitmez aklın şaşar
Ayrıl basit
ben onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
O yuzden cok kisa yazdim. Çekilmez
ayril amaci belli zaten
Ayrıl canım degilsen.
Ne yapti bu paraya
Ya bu tefeciden borç almış benden aldığı 2000 i oraya verdi işte ben onu tanımak için verdim bu parayı bakalım gerçekten ben onun yanında olmadım diye mi syrılıyo benden diye şuanda benden ayrılmıyo ama ilgi de göstermiyo çünkü bunalımda e ben ömür boyu bunun bunalımını mı çekicem sürekli yardım da edemem sürekli bunalımda zehir etti bana hayatı ya düşünsene bi sevgilin var ama senle konuşmuyo
Yok kisayken ayril
Vay enayi vay