Sevgilim sürekli borcun oldugunu söylüyor cimri mi?

Herkese merhaba, sevgilimle 8 aydır birlikteyiz. Ve tanıştıgım günden beri hiç borcu bitmedi süreklide artıyor. Benim ayrı evim var tek yaşıyorum o ise ailesiyle kalıyor. Bi ara dışarıda yemek yemeğe para vermeyelim diye hep ben evde yemek yaptım. ( 1 kez evime alısveriş yapmamıstır, ne yaparsam kendim cebimden alırım yaparım) sonra baktım mutfağa ciddi meblağlar harcıyorum evde yemek yapmayı bıraktım. HBi yerlere gidelim gezelim derim ayın 15 i bi gelsin der. Gelir ama götürmez konuyu açmaz. Dışarı cıkalım derim ben termosta çay yaparım mesela borcu harcı var diye. Ya da dısarda kahve içelim deriz en ucuz yere otururz 20 tl kahve çay 5 tl. . Tatile gidelim ortaklaşa bölüşelim masrafı dedim. Suanda mümkün değil dedi. Neyse dedim tamamm. Borcu var dayan:) tüm bunlar olurkende ailesine 3-4 ay boyunca inanılmaz para gönderdi abisi evleniyor diye yardım amaçlı 10,15 atıyordu. ( ailesinin durumu iyi bu arada) onlara yok diyemiyordu. Sonra ben hep kendisine hediye alırım kıyafet alırım arabasına bir şeyler alırım. Kendisi bana bir şey almaz. En son 3 ay önce 1 çiçek almıstı. Geçenlerde dedim ki bana ne zamandır çiçek almadın ben önemsiyorum böyle seyleri hosuma gidiyor. Koparsan bi yerden bile bana olur dedim. banka hesabındaki - yi gösterdi param yook ondan almıyorum dedi. Bende koparsanda olurdu dalından dedim. Saçma önemsiz bence bunlar dedi. Geçiştirdi.
bu arada tüm bunlar olduktan sonra kendisine gidip 6 bin tlye takım elbise aldı düğün için alması gerekiyormuş :) Artık enayi gibi hissediyorum. 3 cümlesinden 1 si borcum var param yok

Sevgilim sürekli borcun oldugunu söylüyor cimri mi?