Ay boyla alakası olsa 1.95'lik erkekler benimle ilgilenmezdi. Tamam senin kadar kısa değilim ama ben de minyon sayılırım. Eski çalıştığım yerde, toplu taşıma araçlarında, buluğum mekanlarda uzun erkeklerin radarına takıldığımı fark ediyorum :D
Açıkçası bu zamana kadar boyumu sorun eden bir erkeğe de denk gelmedim. Bence önemli olan orantılı yüz ve fizik hatları. Fındık burun, dolgun dudak, hafif kemikli yüz. Geniş omuz, ince bel, dolgun kalça ve göğüs bunlar bir kadını güzel gösterir. Ha bir de feminen olmalısın. Bana göre maskülen tarza sahip kadınları erkekler hiç çekici bulmuyor. Her yerde erkek Fatma gibi dolaşıyorlar.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılSorun sende değil asla adam gibi sevmeyi bilmeyenlerde çünkü görüyorsun çevrede falan kız güzel uzun boylu falan ya aldatılıyor ya da tecavüz ediliyor senle sevgili olmayanlar da senin onlara istediklerini vermeyeceğini düşünerekten yaklaşmıyorlardır bu da sana bir avantaj çünkü ilerde sevgilin olacaksa da seni adam gibi sevecwğine eminim
02 Yorumla
Soran+1 yılÖylede işte
- +1 yıl
Takma kafana
öyle düşünme , tabi boyundan dolayı sıkıntı olabilir. Bunun dışında farklı sebeplerde olabilir mesela. Ama boyun buna büyük bi etken olabilir. Birde sevgilinin olmasını istiyorsan birilerinin sana yazmasını beklemek dışında sende hoşlandığın birine yazabilirsin bence
02 Yorumla
Soran+1 yılOnu yapamam erkek yazsın
+1 yılMinyon daha hoş bence. Ama fiziksel özellikleri boş ver bence seni sen olduğun için seven biri olmalı. Sorunu kendinde arama karşına birileri çıkar ama doğru insanı bulmaya çalış. Erkekler rol yapar buna dikkat et. Sorun sende değil moralini sakın bozma 🙂
01 Yorumla
Soran+1 yılSagol
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
u +1 yılMerhaba, genelde erkekte boy önemsenir hatta kızlara göre bir tık daha önemlidir ama karşısındaki kızın boyuyla da ilgilenen erkekler var tabii ki. Genelde standart 1.60 cm diye kabul edilir * bazı erkekler sizin gibisini seviyor yani o yüzden endişelenmeyin ya da öz güvensizliğe kapılmayın. Daha yaşınız da çok genç yani illaki sizi olduğunuz gibi kabul edip kalbinizi sevecek biri bulursunuz. Yeter ki bu işi aceleye getirmeyin. Sizin de sevgiliniz olacak er ya da geç. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
14 Yorumla
Soran+1 yılSadece boydan olsa her şeyim minak
- +1 yıl
Olsun yani dediğim gibi hususi sizinki gibi özellikleri seven çok erkek var.
Soran+1 yılPeki canısı yorum için teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim.
- Aşk İlişkileri konusunda 13,9b cevap paylaştı.
+1 yılBoğma ilişkili olduğunu düşünmüyorum.
Boyu yerinde olup yine de ilişki yaşayamamış insanlar mevcut dünyada.
Biraz sana meselesi ve boş ve cok ilişki kurmaktan daha güzel bir durum olduğunu düşünüyorum. Kesinlikle boy gibi bir kriter sevgiye ve aşka mani olamaz. Insanlar gözlere bakar önce sonra da sözlere ve güven duygusuna. Bunlara hayran olunur ve olunmalı. Hayata olumlu bakın ve muhakkak hayatınızda birileri olacaktır.
Herşeyi gönlünüzce olması dileğiyle 😇10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
+1 yılMerhaba
Boy ile alakası yokBurada boyu yerinde güzel olanlarin sorularina denk geliyoruzDaha yaşın küçük zamanla olur acele etme hayırlısı ne ise olsun. Bunu kendine dert etme. Yemekte kimyon kadında minyon derler hiç duymadın mi 😜00 Yorumla
+1 yılBoyla ya da dış görünüşle çokta alakası olduğunu düşünmüyorum. Doğru insan denk gelmemiştir sana ondandır. Hem şu açıdan bak yanlış kişiler yüzünden üzülmemişsindir çoğu kişi gibi. Bak mesela standart erkekte illa 1.80 boy isteyenler var ben 1.82yim benimde hiç olmadı sevgilim aha yaşım olcak 20.
10 Yorumla
+1 yılbunun boyla alakası yok bence
bahsettiğin boylarda olan bir hanım arkadaşımın bolca kısmeti oluyordu
o seçememişti :)00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boyum 1.46 yani bende çok kısayım. Bazen çok takıyorum bu durumu benimde maalesef hayatımda ciddi bir ilişki olmadı teklif eden olmadı çünkü benim yaşımdakiler beni uaş olarak çok küçük sanıyor. Emin ol senin durumunu en iyi ben anlarım. Bende isterim hayatımda biri olsun ama... olmadı işte...
01 Yorumla
Soran+1 yılC
Kader arkadaşım benim
İyi ya daha ne istiyorsun iste. Haram a bulasmamissin ne güzel. Arkadaş bataklığına da dusmemissin. Hiç te olmasın zaten sen hayırlı eş işte Allah'tan sana evlenmek istedigin zaman güzel huylu ahlaklı bir eş nasip etsin insAllah.
20 Yorumla
+1 yılKürtsen demek ki 🤷♀️. Ben 1.40 boyunda olan kızları severim ama fazla kısalar. Yan yana hoş bir görüntü olmaz. Bir 1.65 boyunda bir erkekle mutlu olursunuz. Ama belkide kalbinin güzelliğini beğenmemişlerdir
05 Yorumla
Soran+1 yılKürt değilim olsaydım bile kalbi kötü biri olmazdım ayrıca beni herkes cana yakın olarak bilir
- +1 yıl
Olmaman güzel çünkü cidden kötü bir dil. O hoşlandığın kişiler demek ki dediğin gibi cana yakın olarak görmüyorlar demek ki 👍
- +1 yıl
@Xbaşukela benim şu ana kadar gördüğüm çoğu kürt esmerdi çünkü.
Soran+1 yılKürtler beyaz tenlidir bazı Araplar kürdüm diyor
+1 yılBebeğim boyla alakası yok özgüvenin varsa tamamdır ayrıca minnak Tatlış kızları daha çok beğeniyo erkekler kendinden emin ve özgüven dolu olmalısın hani bi erkeğin dikkatini çekebilmek için ya fizik boy ya özgüven lazım eminim güzelisindir kimse bu boyla bana bakmaz kafasından cikarsan görünürsün 😉😊
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağ ol
Yaşın 18-24 yazıyo yani normal değil mi , daha gençsin. Sana göre 140 cm üstü erkek çok var gelir seni bulurlar bir gün
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler yorum için
Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı. Hiçkimse mi çıkma teklifi falan etmedi bildiğimiz sıfır kişi yani?
213 Yorumla
Soran+1 yılEvet sıfır
Soran+1 yılKimseyi kabul etmedim ama düzgün gelmedi
Soran+1 yılİlginç o zaman bu kadar çok kişinin gelmesi
Soran+1 yılEvet
Soran+1 yılAtarım canısı
Soran+1 yılX per im yetmiyor Şu an
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yıldır sevgilim olmadı derken kaç yasindasın ki😂daha dur bismillah
13 Yorumla
Soran+1 yıl18 işte :)
- +1 yıl
Canım ya daha dur bismillah illa sevgilim olmak zorunda olayını size kim aşılıyor anlamıyorum ki. Seni hakeden birisi illali çıkacaktır karşına
Soran+1 yılUmarım
+1 yılBence sorun sende değil sadece şansın yaver gitmiyor olabilir daha fazla sosyalleşmeye çalış illaki kafana göre birini bulursun
00 Yorumla
+1 yılYok canim ne alakasi var? Ben 165im ben de bulamiyorum 😄 biraz belki pısırığızdır
05 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir abla
- +1 yıl
Sen yine de abla deme 😐
Soran+1 yılAma büyüksün
- +1 yıl
Sen yine de deme😂
Soran+1 yılTamam teyze
Kısa boy arayanlar var üzülme. Fantezi desen o yönden de açık fırsatlar))
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılSeninle ilgisi yok çokta takma yaşında daha çok genç yanlış kisilere aldanıp kötü kisilere bulaşma Senin için hayirlısı olsun temennim
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı.
+1 yılYa buda sorun mu. burada 50 kişi çıkar şimdi :)
Herkes yalnızlık çekiyor aslında..01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir
Sorun sende olamaz ki..
Bodur tavuk her daim piliçtir
Dememişler boşuna:)02 Yorumla
Soran+1 yılKüfür gibi o ne ya
- +1 yıl
Estağfurullah..
Demet Evgar dan alıntı yaptım sadece..
Kadın her daim kadındır.
Boy pos değil. Duruş sizi kadın yapıyor zaten.
Değerinizi bilmeyenler fark etmeyenler düşünsün.
Ve son olarak..
Belki herkese çok arkadaşca davranıyorsunuzdur.
O durumda sıkıntı olabiliyor bazen.
Biraz gizemli olun. Eğer değilseniz.
Sevgiler..
🌼
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılMinyon kızlar her zaman bana göre öndedir kendini sev sevgilin de olur zamanla
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
+1 yılKızlarda boy azaldıkça yüz aşırı güzelleşiyor nedense sende de öyledir
03 Yorumla
Soran+1 yılÖyle çok aşırı güzel olduğumla ilgili iltifatlar alıyom
- +1 yıl
Bunun kesin sewi vardır diyorlardır
Soran+1 yılBilmem artık
- Aşk İlişkileri konusunda 612 cevap paylaştı.
+1 yılKızlarda boy erkeklerdeki kadar önemli değil merak etme
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki abla
+1 yılBulursun da abazan çıkması yüksek ihtimal. Boy ile alakası da yok bu arada.
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Rica ederim
Nasip böyle şeyler denk gelmemiş daha boyla kiloyla alakası yok
00 Yorumla
+1 yılGüzelliğin harikalığın anlamını gerçekten bilene denk gelseydin şimdiye evlenirdin
00 Yorumla
+1 yılBirçok erkeğin hayali bu standartlar :) nasıl olurda sevgili bulamazsın. Minnak şey seni :)
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı. senin bikere özgüvenin bile yok baksana gizli üye olarak sormuşsun soruyu :d
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYataktan paraşütle mi iniyorsun 1.40 ne lan puhahahaha yanlışikla seni görmeyip çarpmıyorlar mi sana ehehegeh
15 Yorumla- +1 yıl
Aptallık seviyeni ölçtür hemennnn🤦♀️🤷♀️ espiri anlayışın midemi bulandırdı
Cevap sahibi+1 yılBiri bir şey diyor ama duyamıyorum cüce 🙃
- +1 yıl
Egonu bu şekilde mı tatmin ediyorsun yazıkkkk 😅 beyin nakli şart kuzum
Soran+1 yılBende boy yok belki ama beyin var maalesef sen nasiplenememişin
- +1 yıl
Kesinlikle 👍
+1 yılBoy kilo endeksi ile alakası olduğunu düşünmüyorum.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yıl18 yıldır ne demek 30 bile olsan isyanın saçma değil mi ki 18-24 yaş aralıgında birisin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 11,4b cevap paylaştı.
+1 yılSorun giyim tarzın öncelikle topuklu giyin elbise giy kendine bak aktivitelere katıl
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 999 cevap paylaştı. Çok kısasın, ama pek etki edeceğini düşünmüyorum. Bulursun, az biraz sosyalleş.
00 YorumlaSorun sende değil boyunda. 1.40 çok kısa. 160-175 arası erkeği buldun mu yazılmaya başla
00 Yorumla
+1 yılBunlar nasip işi, bekle bazen en güzel şeyler saldığında olur.
00 Yorumla
+1 yılUzun boylu bir sevgilim olacağına minyon cep telefonu gibi sevgilim olsun isterim , neden bilmiyorum her zaman ufak tefek kızlar bana daha Seksi gelmiştir ama tabi kendini salmış kilolu değil fit olmalı
03 Yorumla
Soran+1 yılCep telefonu gibi iyi benzetme
- +1 yıl
Aşağılamak olarak algılama sakın minyon küçük al kolunun altına götür tatlı tatlı minnak falan ☺️
Soran+1 yılSağol canısı
Damadansın rağbet gördüğü bu devirde sevgilin olmadı ise ya çok secicisin ya da durum gerçekten vahim
03 Yorumla
Soran+1 yılBiraz seçiciyim
Gizli Üye(25-29)+1 yıl140 mı? Şaşırdım valla ilkokulda sanmıyolar mı seni
11 Yorumla
Soran+1 yılÇüş yani
Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Aaaa ne kada da minnak sjsjsjs minyon her zaman sevilir zamanı değil bekle
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(30-35)+1 yılAbi minnak kız dururken neden uzun kızları tercih ederler ki 😀 Kadınlar zaten narin yaratılmıştır
20 Yorumla
+1 yılBoydan değilde belkide etrafına karşı sert davranıyorsundur erkekler çekiniyordur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılbenimde öyle 21 yaşındayım ulan ağlıcam psikolojim bozuluyor🥺
09 Yorumla
Soran+1 yılAy kıyamam canım benim
- +1 yıl
@Xbaşukela o kadar haklısın ki.
Cevap sahibi+1 yılya konuşabilir miyiz sende benim gibisin🥺
Soran+1 yılTabi canım
Cevap sahibi+1 yıltakip isteği at ben mesaj atarim
Cevap sahibi+1 yılaaa sende gizlisin dur çikayim
Soran+1 yılTakip attım
+1 yıliyide daha 18 yaşındasın? boyun uzayacak 1.50 lik kızlar çok var sende onlardan olacaksın : ) (benim tercihimde kısa boylu kızlar oluyor daha tatlılar çünki)
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki
- +1 yıl
Bende 18 yaşındayım boyum 1.59 uzar mıyım daha? Çok takıntı haline getiriyorumm
Gizli Üye(30-35)+1 yılBebiş dolu tarafından bakar mısın
Elmanın iyisi kasada olur şeyin iyiside kısada olurrrrr takılma01 Yorumla
Soran+1 yılNeyin iyisi
+1 yılBoyla bir alakası yok kadınsın sonuçta. Erkek olsan tek kurtuluş yolu eğlenceli ve esprili olmak.
tatlış tatlış fotolar paylas bulursun ha tercihlerim var diyosan başka.01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Gizli Üye(25-29)+1 yılNe güzel işte çıtı pıtı minnoş tipsin. Keşke benim kız arkadaşım da senin gibi olsa.
02 Yorumla
Soran+1 yılNasıl ki seninki
Cevap sahibi+1 yılUzun boylu ve benden biraz uzun
+1 yıl18 yıldır mı, mk millet 2 yaşında başlamıyor zaten sevgili olmaya
01 Yorumla
Soran+1 yılKaba olma öküz
Gizli Üye(18-24)+1 yılBenimde 19 yıldır olmadı. Benimde boyum 176 cm bu yüzden mi sence? 180 cm takıntı var çünkü genelde
04 Yorumla
Soran+1 yılBence suçu 4cm ye atma fark edilmiyor bile
Cevap sahibi+1 yılNedir suç peki? 1 cm ile reddenlerde var.
Soran+1 yılSenden kaynaklı
Cevap sahibi+1 yılMesela?
Gizli Üye(36-45)+1 yılBenim boyum 1.60 eşim 1,95.
Anlayacağın önemli olan sevmek gerisi teferruat.10 YorumlaYasin daha cok genc bu yasta abuk subuk iliskilerin olup seni zedeleyecegine bekle daha iyi, boyla alakasi yok kimi insan minyon insan sever
11 Yorumla
Soran+1 yılPeki sağ ol
- Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutlaka etkisi vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVay be o boyda biriyle sevgili olmak nasıl olur merak ettim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGel ben alırım seni para var.1.70 boyum. Boyun boyuma huyun huyuma kılodusu benim kılodumda işte
00 Yorumla
+1 yılO ses nerden geldi 🤨
Neyse sonuc olarak böyle olmak istemedin biraz daha kısa boya bakabilirsin 168 erkek falan uyar bence yani çokta sorun değil sanki00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkqdas olmakla başlayalım ama aynı şehirde isek. Burdurda
00 Yorumla
+1 yılDaha önce sevgilin olmadığı için çok değerlisin bence sırf sevgili yapmak için sakın öyle işlere kalkışma gerçekten içini ısıtan biri ile olmaya çalış
01 Yorumla
Soran+1 yılPeki
Minyon kızlar her zaman tatlı ve 1 0 önde olurlar diye biliyorum bence bu özelliklerini kullanmalısın
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet te işte güzellik yetmiyor
Soran+1 yılÖyle işte
+1 yılBöyle düşünmen saçma ya o bunun için bi sebep değil. Hem istenildiği zaman olacak bi şey değil bunlar doğru zamanda doğru yerde doğru kişiyle..
02 Yorumla
Soran+1 yılPeki teşekkürler
- +1 yıl
Sorun olmayacaksa belki özelden konuşabilirdik
Doğru kişi ile karşılaşmamışsın
Benimde 19 yıldır 1 tane bile sevgilim olmadı benimki tipten kaynaklı, çirkinim ama yapacak bir şey yok :'(07 Yorumla
Soran+1 yılSenin adına üzüldüm
Soran+1 yılher şey tip mi canım
Soran+1 yılHer şey tip değil eminim bulursun bir tane kendine
+1 yılAşırı uzun kadınlar da var yavrum bu sensin diye umutsuzlanma elbet biri olur erkeklerin çoğu minyon seviyor diye biliyorum
10 Yorumla
+1 yılŞimdi sen 1.80 erkek istersin şwlslwmföqşslqlwqlwl1öwmwm
11 Yorumla
Soran+1 yılYok canım
+1 yılBelkide çok özel birisindir diğerleri ile önüne gelenle sevgili olmuyorsundur
12 Yorumla
Soran+1 yılEvet sayılır
- +1 yıl
Aslında bu çok güzel birsey önüne gelenle sevgili olup onla bunla yatmiıyorsun seni tebrik ediyorum
- Devamını Gör (100)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat