AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
175Cevap
Hayır bu nasıl soru ya.
Senden bi cacık olmaz
İyi bir insansa bekle biraz…
daha 3 aylık mı ilişki yani
Ayrıl tabi 1 tekmede sen vur
Eğer devam ederse ayrıl
Kendin bilirsin
zor yola kolay insanlarla çıkılmaz
Onu sevdin emin mısın
Açık açık konuş sağdan soldan dolanma
Senin gibi bitini Allah kimseyin başına vermesin
Elbet is bulur yani hemen neden ayrima istegi var
Elbet çalışmaya başlar
Sen ayrıl zaten layık değilsin çocuğa net.
Sen evlenme ak senden kadın olmaz
S. git çulsuz de, o zaman ayrılırsınız işte😂
yaw bi defol git kaasim
Allah senın gıbı zihniyetlerden korusun insanları
Yarın öbür gün evlensenjz bırakacaksin yanj
Bana cariye lazim , param çok , istediğini alirim
Tipik Anadolu kadını 😂
paracı olan insanar🤢🤮
Sen çalışıyor musun kötü olmuş
Demek ki neymiş önemli olan paraymış
Bu düşüncedeysen yazık..
Zihiniyetine zokam
paran yok seni istemiyorum de yeter
İyi günde kötü günde lafı bazılarına gitmiyor
O laf onlar için paralı günlerde diye değiştirilmeli
Parası için mi evlenecektın?
Bence de ayrılmasın adam senden kurtulur.
Yazik kafana ya her sey para mi lanet olsun sana
Ask nereye gitti
cikarcisin sen birak gitsin
Troll soru sanırım
Umarım öyledir
Sanmıyorum
Böyle insanları gördükçe aklıma şefimin sözü gelir:"Parayla satın alınan hiçbir şeyi sevmem, yani issanları; özellik de kadınları".
Ananda mı parayla satın alınır
İnsanlar dedim, Melekler değil.
Senin ananı parayla alıyorlar belli ki @dişişeytan544
Herkesi öyle sandığına göre 😏
Memeli kadın kes sesini. Genelleme yapılıyor kadınlar üzerinden. O beynin anlamıyor işte
harikasın
acilen ayrıl ;)
Sacma..
Fakir erkeği hangi kız sevsin. Ayrılırsın ki zaten
Her kız aynı değil Allah aşkına her olay da cinsiyetçilik yapmayın bi yaa🤦♀️
@sudesiyahseven ya bos yapma. bu genelleme dogru
Tüm erkekler tecavüzcüdür demek ile aynı. Ben desem bunu, hoşuna gider mi? Ayrıca annen, varsa kardeşin, halan vs de kadın unutma bunu. Şimdi sen boş yapma.
@sudesiyahseven annemde parayı sever her kadın gibi bunu kabul ediyorum
Tecavüzle paragozlu olmak aynı degil
Ya bak güzel kardeşim🤦♀️ Parayı herkes sever. Kim villa dururken, gece konduyu sever ki? Ama önemli olan, para için birini terk etmemek ve her kız terk etmez. Eden yok mu? Var. Ama hepsi yapmaz, yapmıyor işte🤦♀️
@sudesiyahseven ayrıca bütün kızlar kendilerine kötü davranan serseri erkekleri sever
Bu genellemeler maalesef ki doğru. Bende yanlış olmasını isterdim değil ama
Hayır tam öyle değil. Istersen anlatabilirim kızların niye böyle olduğunu? Ama uzatmayalım dersen de uzatmayacağım.
@sudesiyahseven yo anlat dinlerim
Bak şimdi öncelikle bu durum da sadece kadınlara özgü değil. En basiti dizileri ve filmleri düşünelim olur mu? Erkek popüler, zengin ve yakışıklıdır. Kimseye değer vermeyen o erkek, farklı bir kız çevreye girince, 180 derece döner😅 Adını feriha koydum dizisini biliyorsundur, ya da after filmini. Bunun çok örneği var. Insanları farklı kişilikler çeker. Senle beni düşünelim ama dürüst cevap vermeni istiyorum. Ben çevrendeki sıradan biri mi olsam daha çok dikkatini çekerim, yoksa farklı olsam mı? Bence farklı olsam. Biz dövülmek ya da tecavüz edilmek istemiyoruz. Demem o ki, sadece herkese aynı olmayan, herkesi sevmeyen, herkese aynı olmayan, yerine göre güçlü ama bize karşı değişen birini istiyoruz. Ünlüleri düşünür müsün? Orta güzellikteki ve orta oyunculuğu olan insanları düşün. Ünlü olmadan önce kimse doğru dürüst sevmedi belki ama ünlendikten sonra insanlar ona dokunabilmek için kendini parçalıyor. Yani özetle, herkesin ulaşamadığı ve sadece sana farklı olan şey, her zaman daha çok ilgi görür. Biz de bu yüzden hafif serseri istiyoruz. Herkese aynı olmayan ve herkese sert olan birinin, bize yanaşması daha özel. Sizin bakire isteme tutkunuza benzemiyor mu? 😅
@sudesiyahseven bahsettigin kişiler karı kız düşkünü olduğu için asla ulaşılmaz falan değiller. Asil efendi erkekler karı kız düşkünü olmadığı için yalnız oldukları için ulasilmazlar.
Ne diyim yani senin gibi düşünen kızlar var olduğu sürece kadına şiddet cinayet taciz tecavüz bitmeyecek hicbir zaman
Bunca anlattığım şey boşa gitti yani🤦♀️ Hafif serseri isteyenler var diye tecavüzü hak görüyorsan, umarım dilediğini sen kendin yaşarsın.
Dediğim şeyin mantığını bile anlayamamışsın. Ama ben de aptalım ki kadın düşmanı bir odunu yontmak ile uğraştım. Kendimden özür diliyorum, hoşça kalma🤦♀️
@sudesiyahseven hak gormuyorum sadece olacaklardan bahsediyorum
Yazık benim gibilere o zaman. Senin gibi kızları gördükçe umutcan uygun gibi olasım geliyor sevilmek için. Çünkü efendi karakterliyim ve tabiki de beyinsiz kadınlar sevmiyor iyiliği nedense
Umitcan*
@sudesiyahseven hahaaa serseriler kadın düşmanı olur. Bak sevdiğim tipler ne yapıyor anlatayım. Madde kullanılar karıya kıza laf atarlar. En az 2 tane aynı anda idare ettikleri kadın vardir. Cinsellik yaşayıp kullanır atarlar kadınları. Daha çok şey ama kendisine değer sevgi verilmeyen tipleri seven bir duygusal mantığını kullanamayan cahille uğraşamam by by
Ya bir boş yapma. Siz de farklı olanı seviyorsunuz. Ve ben bad boy sevenlerden bahsetmedim bile. Bazıları mafya vs sever, onları demedim. Hafif serseri olanlardan bahsettim. Şu dünya da genelde esmerler beyazları, beyazlar esmerleri beğeniyor. Kıvırcık saçlıların da çoğu, düz olsaydı keşke diyor. Çünkü farklı olanı istemek, insanın doğasın da var. boş ver ne anlarsın ki🤦♀️
@sudesiyahseven erkekler iyi kadını sever kadınlar kötü adamı sever. Durum bu kanka anladın mı?
Sevdigin*
:Hahahahahahahahaha aynen aynen. Siz hep doğru kadınları seviyorsunuz. Beyaz skandalım şarkısını bile bir erkek yazdı, sen ne anlatıyorsun yaa? 😅
@sudesiyahseven yollunun tekisin uza hadi artik
Biz zeki varlıklarız mantığımizi kullanırız. Kadınlar hata yapmaya yönlendirmeye müsait kolay kandırılan her güzel söze inanan beyinsiz duygusal varliklardir
Yollu? Bu kadar erkek kölesiysen gey ol, @mcılık yapma orada burada. Kadınlar 9 kat fazla zevk alırken, seks yapınca kullandım zaa diye ağlayacak kadar eziksin. Kim kimi kullanıyor tartışılır. Haksız çıkınca ve örnek bulamayınca anca ağlarsın böyle bb.
@sudesiyahseven serseri değilim o yüzden uzağım gey değilim. Ben çok gördüm sevgilimle ilişkiye girdikten sonra beni terk etti diye ağlayan kullanılmislari
Evet yüzüne söylüyorum güzelsin sen
Hangi konuda haksızım ve örnek bulamadım lan?
*kasarsin*
Klavye hatası *kasarsın*. Kaşarlı tost sever misin?😂😅
İnsanın en aptalı kocaman evrende en zeki varlık biziz diye gezinenlerdir. Hadi birader çok kafa şişirdin. Git 31 ini çek de uyu hadi
Sizin gibi cinsiyetçiler yüzünden olabilir mi? Bakirliği bozulmuş bir erkek görünce "ooo kardeşiiim, erkek mi oldun?" Diyen ama kadın seviştim diyince "kaşaaar" diyen beyinsizler yüzünden psikolojileri bozuluyor. Kadınlar 9 kat fazla zevk alır aptal ördek yavrusu. Bu da son yorumum.
@Systaga123 kanka sence bu kız gibi cahiller olduğu sürece cinayetin tacizin bitmesini beklemek komik değil mi?
@sudesiyahseven namus diye bir şey var
Kullanılan kadındır kanka zevkini anlatma boşuna
Birader sen ne saçmalıyorsun? Ne dediğini gözlerin görüyor , kulakların duyuyor mu? Taciz , tecavüz olayları kızlar yüzünden değil, kendini egitememiş , geliştirememiş senin gibi cahiller yüzünden oluyor. Cidden konuşmaya bile değmezsin ama işte Sude içinde birşeylerin değişebildiğine inanmak istemiş o yüzden bu kadar konuşmuş. Yazık sana
Hala yazıyor ama apışıp kalmışsın, tek cevap bulamamışsın😂 Sen de şu an hatalısın. Bir gey otobüs de sana arkadan dayasa, hakkındır gel sok diyeceksin demekki😊 Iyi sokturmalar kanka.
@Systaga123 Baksana tacize bahane arıyor yaa😅 Taciz edilse de hakkındır buyur diyecek yüreği var mıdır acaba wlxjdmdjdmd
@sudesiyahseven cevap verme artık bırak anırsın kendi başına
@sudesiyahseven gey değilim. Serseri olmadigim için uğraşmiyom sevgili işleriyle. bakmazlar çünkü bana
@Systaga123 tamam işte kızlar serseri seviyor. Onların amacı belli zaten.
@Karşıcinslerdenuzak iyi ki kızlar sana yanaşmıyor. Potansiyel tacizci ve katilsin sen çünkü
@Systaga123 kanka kızlar serseri sever. kendilerine kötü davranani sever. Taciz tecavüze lafim yok ama şiddet cinayette kadın da suçlu işte. Efendi düzgün çocukları sevseler şiddet cinayet olur muydu sence turkiyede?
Senin gey olmana gerek yok, geyler var ve zaten taciz de rıza olmaz. Karşındakinin umurunda olmaz gey mi hetero mu olduğun. Tıpkı taciz de bize sorulmadıkları gibi. Bakalım sen ne yaşayacaksın bu laflarından sonra. Karma is for you 😊
Tamam birader en haklı sensin. Mümkünse nickine biraz saygın olsun uzak dur karşı cinsinden
@Systaga123 Neyse boşverelim. Hiç onaylanmadığı için zırlıyor arkadaş. DAHA SERSERI ILE TECAVUZCUNUN FARKINI BILMEYEN BIR YAPIM HATASIYLA UGRASMAYALIM.
@sudesiyahseven hâlâ tacizi savunduğumu zannediyon
Yav neyi savunuyorsan savun kardeş bizi alakadar etmez
:D Bye
@Systaga123 dururum sırf efendi adam gibi adamım kadına değer veriyim diye sevilmedim zaten.
Veriyorum diye*
@Systaga123 savunduğun kızın nasıl biri olduğunu biliyorsundur umarim
Senden iyi bildiğim kesin birader rahat ol sen
@sudesiyahseven serserilerin ne yaptığını öğren de gel aptal. Zeki kadınlar efendi kendine değer veren mutlu olmak isteyen erkeği ararlar. Çoğu kızdan duydum aptal olduğum için serefsizleri seviyom diyen. Sende o aptallardansın.
Tamam reddedildin diye başka yer de ağlar mısın biraz da? Her aşka küstüğün de cinsiyetçilik yapacaksan yaşama zaten. Bildirimini almaktan sıkıldım. Sus knk
Hakaret etmeyi bırak da yol al birader hadi
@Systaga123 yoo etmedim kendi kendilerine edenleri gördüm onu soyledim
@sudesiyahseven cinsiyetcilik derken? Genelleme yaptım sende haklısın serseri serefsiz it pustlari severiz dedin. Ters anladiniz beni hep.
Neyse kusura bakmayın iyi geceler
Sakın yapma
Lan yok ha manyak is bulur o aman ha aman
bütün kadınlar iyigün dostu mudur?
Hipergami gitgide açığa çıkıyor. Ona muhtaç olduğunu hissettigin an bırakır seni.
Ayrılırsanız ayrılın ama geri dönmeyin sakın😉
Tamam ayrıl
Ac karna olmZ evlilik
şakamı bu? tabiki destek olmalısın
Çok saçma.
Cidden mi çok saçma neden ki
askeri ucretle calissa razımısın
Para bitti ilişki bitti tabi ayrıl
Nisan gereksiz
Yok terbiyesiz lik olur
Devam etmelisin
aşk bukadar ucuz değil hayır tabikide