Dürüst oldum, kaybettim?

Bikaç gün önce bahsetmiştim. Gittim ve dürüst olup geçmişimi anlattım. Hatta onu kandırmadığım için bana daha çok güvenmeye başlamıştı. Onun da benden farkı yoktu eski kız arkadaşıyla aynı şeyleri yaşamıştı. Anlattığımda hiç kızmadı sarıldı sıkıca ben seni böyle kabul ediyorum Herşeyimsin sen benim 3 kuruşluk bir insan yüzünden seni kaybedemem dedi. Saflığına veriyorum senin böyle bir kız olmadığını biliyorum, anlıyorum seni çok güvenmişsin dedi. Ben defalarca emin misin bak ilerde tartışmayalım dedim. Ama o bu konu burada kapandı bir daha sormucam diyip sarıldı Sen benim kadınımsın sonsuza kadar evlenicez biz Birini bulmak değil mesele birbirini bulmak dedi. Gerçekten beni sevdiğini biliyorum. İlk defa benimle evlenmeyi düşündüğünü. Öpüştük orda öpüşürken biraz yakınlaştı bana. Eve geldik internetten konuştuk hep bana ben sana yapmam gerekeni yaptım yıllar önce de kendime söz vermiştim. Eski sevgilisyle yaşadıklarından dolayı vicdan azabı çekiyomuş ve eğer evleneceğini düşündüğü kadın ona böyle şeyler anlatırsa kabul edicem diye söz vermiş kendisine. Herşey iyidi ama bir gün sonraçok üzüldüğünü görüyordum sabaha kadar uyuyamamış kalp atışım yükseld diyordu. Bana biz ayrılmıcaz ben hep yanında olucam bunu atlatmak için herşeyi yapıcam kabul ediyorum seni diyordu. Bu lafının samimiyetine inanmak için istersen ayrılabiliriz üzülmeni istemem dedim.3-4 kere diyince bana sen benden daha fazla şeyler yaşamışsın ben istemiyorum dedi. Ben de bunu senin yanına gelince söyleseydin keşke niye beni kandırdın diye kızdım ona helallik istedi. Ben de beni kandıran hiç kimseye hakkımı helal etmem ikinizden de nefret ediyorum dedim. Ben kimseye muhtaç değilim ama sen bari kandırmasaydın ben yoluma bakarım geçmişime sahip çıkanın geleceğinde olurum herkes yoluna, yolun açık olsun dedim. Sonra onu feys whatsupp telefonumdam engelledim. feys şifremi değiştirdim. şu an üzgünüm ama güçlü hissediyorum
Dürüst oldum, kaybettim?