Ben mi kaybettim o mu?

Ben 1.60 boyunda balık etli beyaz tenli yüz olarak küçük gösteren ve onu seven her dediğini yapan onun için ailesinden eğitim ve çalışma hayatından vazgeçebilecek kadar seven bir kızım O ise 1.85 boyunda esmer baya yetkili bir mesleği olan benden Yaşı baya büyük ses tonun çok kalın ve karizmatik bilgili 8 dil bilen anatomi bilgisi bile olan kendi kendini dikebilen yetim bir adam ve ayrıca paranoyak seviyede kıskanç şu an gurur yaptığı için dönmüyor sizce kim kaybetti
Güncellemeler
1 yıl
Hadi sizde bulsanıza bir tane 1.60 boyunda balık etli beyaz tenli büyük göğüslü çok tatlı güzel y@rramaaaaa bak ve ayrıca sizin her istediğinizi yapan her türlü nude video atan birini bulun ben kedimi balkondan atıcam yaaa y@rrak kafalılar buradaki kör topal karıları bile kendize ilah yapıyorsunuz gelip burada rüyanızda göremiyceğiniz kıza sen kaybettin diyorsunuz TÜRKİYEDE YAŞIYORUZ AQ BURASI FİNLANDİYA MI!!!
Güncellemeler
1 yıl
Sırf güzellik olarak deniyorum benim gibi seven her dediğini köle gibi yapan ya Allah Aşkına türkiyede hangi kadın benimle evlenirsen çalışmayacaksın okuyamayacaksın diyen adamı kabul eder kim hayatından bu kadar ödün verir
Ben mi kaybettim o mu?