Aşk İlişkileri Kaybetmiyim derken büsbütün kaybettim Dertleşicek var mı? Kedisever2607 Takip Et Bilge Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Aşk acısı çekiyorum tam ulaşmışken kendi arzularıma yenik düşüp kaybetmiyim derken tamamen kaybettim onu ne yapıcam nasıl telafi edicem olanları bir ihtimal var mı? Kaybetmiyim derken büsbütün kaybettim Dertleşicek var mı? Cevapla Aşk Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 261,8b cevap paylaştı. Bence zamana bırakın 0 0 Yorumla
kuralsiz_pisikopat Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 95% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Dertlesmek icin kac kisiyle konusman gerek? 0 1 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Milyonlarcaaa Yorumla
Verrirrt Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 95% +1 yıl ihanet yoksa dinleyim 0 5 Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Sevgili değildik ki ihanet olsun Yorumla Verrirrt +1 yıl yani sevgili olmayabilrisin iletişimin varsa ve karşındakide anladığım kadarıyla biliyordu ki ihanete girer Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Öyle bir şey değiş Yorumla Kedisever2607 +1 yıl Değil Yorumla Verrirrt +1 yıl anlat bir çözümü vardır Yorumla
s Taciiiii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 86% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 6,4b cevap paylaştı. Artık geri dönüşü yok maalesef 0 0 Yorumla
gaziakkaya Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Buyrun seve seve yargılamadan dinlerim 0 0 Yorumla
tehlikelibiri Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Geçmiş olsun , ayrıldın mı yoksa 0 0 Yorumla
Elenìel Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Aldattın mi? 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Bence zamana bırakın
Dertlesmek icin kac kisiyle konusman gerek?
Milyonlarcaaa
ihanet yoksa dinleyim
Sevgili değildik ki ihanet olsun
yani sevgili olmayabilrisin iletişimin varsa ve karşındakide anladığım kadarıyla biliyordu ki ihanete girer
Öyle bir şey değiş
Değil
anlat bir çözümü vardır
Artık geri dönüşü yok maalesef
Baştan kaybedeceksin işte
Buyrun seve seve yargılamadan dinlerim
Geçmiş olsun , ayrıldın mı yoksa
Aldattın mi?
Bırakman lazım artık