NİŞANLIMİN KİSKANCKİKLARİ YÜZÜNDEN AYRILDIK?

Lafı fazla uzatmayacağım okuyan arkadaşları sıkmamak adına ben 25 yaşındayım 4 yıldır sevgili 1 yıldır nişanlı ydik 2 yıldır çalıştığım yerde durduk yere kıskanmaya başladı beni nişanlım sürekli telefonumu kontrol ediyor üzerime baskı uyguluyor beni sıkıyordu herşeyden herkesten nem kapıyordu en son büyük bir kavga ettik gel yüzüğünü herşeyini al dedim ve bize geldi ailemin yanında benim için çalıştığı iş yerindeki adamlar la çok lavbali içli dışlı bana ters kızınızın gözü yükseklerde ben ona yetemem gibi kelimeler kullandı ve ben getirip yüzüklerini önüne koydum ve konuşacak bir şey yok dedim oda gidersem her şey biter dedi bitsin dedim ve gitti ama çok canım yanıyor durduk yere bittiği için ben hata ihanet asla bişey yapmadım geçen zamanıma çok üzülüyorum o kadar ceyizimi almıştım yaza evlenecektik kendime yediremiyorum bu sebepten ayrılığı ve ona yazıyorum bu kadar miydi bu sebepten miydi diye benim için öldün sen artık yaşandı bitti benim için sen yoksun dedi sürekli ona yazmak içimdeki acıyı ateşi püskürtmek istiyorum ama yazdıkça kendini dahada haklı görüyor ne yapmalıyım :(?
NİŞANLIMİN KİSKANCKİKLARİ YÜZÜNDEN AYRILDIK?