Hep ben arayıp yazıyorum ne yapmalıyım sizce?

Bu yıl üniversiteye başladım, sınıftan biriyle bir şekilde muhabbet başlatıp tanıştım. Bizde okul salı ve cuma günü. Geri kalan günler online. Bu kızdan çok hoşlanıyorum. Kızla 7-8 kez buluştuk. En son bu pazartesi günü buluştuk ve 6-7 saat bayağı eğlendik. Kız kendisi mesaj atmıyor napıyosun diye veya aramıyor. İlk başta diyordu aslında ama sonradan hep ben çağırdığım için mi böyle oldu bilmiyorum. Ama ne zaman ararsam çoğu zaman geliyor buluşmaya. Pazar günü aradım mesela ama çalışıyormuş o yüzden yarın buluşalım istersen dedi ve dediğim gibi pazartesi buluşup 6-7 saat eğlendik. Kız güldüğü zamanlar falan bana dokunuyor sürekli. Playstation oynamaya gittik orada sürekli gülerek dokunuyordu, yaslanıyordu. Yarın ve perşmebe günü dediğim gibi online ders var. Sizce yarın arayıp buluşalım diyeyim mi yoksa 1 gün ara verip perşembe günü mü buluşmaya çağırayım? Yarın arasam işi yoksa gelir ama ben kendinin de yazmasını aramasını istiyorum. O yüzden ne yapmalıyım? Acaba biraz boşlayıp 3-4 gün yazmasam aramasam mı?
Hep ben arayıp yazıyorum ne yapmalıyım sizce?