Sizce yazdığında veya aradığında ne yapmalıyım?

kızlar ben sevdiğim adamın doğum günü için hediye aldım ve içinde de isim yazdırttığım bir çakmak var çakmağın üstünde ölen babasının ismi yazıyor. babasına düşkün olduğu için aklıma böyle bir şey geldi ve yaptım. yarın da kargo ona ulaşıcak. öncelikle o beni sevmiyor yani tam bilmiyorum orasını ama

kendisi babamla aynı ortamda bulunuyor aynı alkol masasında oturmuşlukları var çoğu kez çünkü babamla onun dayısı arkadaşlar

ben onu o kadar çok seviyorum ki içinde saat tesbih çakmak bileklik olan bir set aldım kargocuyu durmadan arayıp duruyorum bir kaç gündür muhtemelen onun eline geçene kadar da bu böyle sürücek

içine de çok güzel bir not bıraktım onu bekliceğimi ve asla vazgeçmiceğime sabrediceğime dair bir not.

o bana "sevilecek biri değilim" , "eğer vazgeçmezsen ikimizde zarar görücez" gibi cümleler kuruyordu hep ama ben hiç dinlemiyorum onu her bu cümleleri kurduğunda vazgeçmem diyordum ve o da artık anladı vazgeçmiceğimi

benim demek istediğim o kadar karışık ki konular bana gerçekten yardım lazım. yardım derken taktik. hediyeyi aldığında aricak veya yazıcak ben ne kadar sürede mesajına bakımalıyım? , zaten ne tepki verir onu da bilmiyorum. veya beni sevip sevmediğini anlamak istiyorum.

Sizce yazdığında veya aradığında ne yapmalıyım?