AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
117Cevap
Boşanma ya da ölüm söz konusu değilse tek erkek olmalı zaten evladım.
Evladım mi?
50 den sonra erkeklere bir sey oluyor iq bosaliyor o sebeple 50 den sonra atip yenisini almak lazim
Karşındaki erkek size bayan olduğunuzu hissettiriyorsa geçer bence
Bilmiyorum geçmez gibi ama ömür de kısa. Vaktim yok başka erkeklere
Sana kaç tane lazım bilmem ama kadın olana 1 tane yeter..
Tek erkek ve tek kadınla ömür geçer zaten. İnsan sevdiği ile geçirir ömrünü.
Geçer
O…. Olacağım diyorsun bu tek eşlilik değil canım karakter meselesi aklı şeyinde olanla zaten ömür değil saniye geçmez 😏
15-20 yıl sonra zaten ahı gider vahı kalır bi zahmet yapmasın bişey😬
Aldatilirsan da orada burada ağlamaman gerek ozaman. Gururuna dokunmamalı.
Tek kadınla ömür gecirmesini istiyorsan karşındaki erkeğin sende tek erkekle ömür geçinceye bak
Sevdiğim ile ömrümü geçirebilmek için herşeyimi veririm
Sonra erkekler neden duygusuz... Aşk, bağlılık ve sadakat basit kavramlar değil.
Evet ama kimse kabulenmiyor baskalarinida seçebilecek lerini oysa sevgi elde olmayan bir duygu dur
E hayat kadınları genelde evlenmez zaten, normaldir.
Bende tek kadınla yapamam bu yüsden birden fazla partnerim var sevgili olayı yok karşıyım
Geçmez kadın bütün şehirle kocayı aldatmadan durmaz
Gerçekten seven geçirir bazı indanlar tek eşliliğe uygun değildir
Senlik değil zaten orkide
2 3 erkek idare etmek varken değil mi ama
16 sene sonra sende emekliye çıkacaksın istediğin gibi takıl 😁
Kisiden kisiye degisir sen istemiyosan evlilik yapmaz bir sure yasar sonra baskasina gecersin
Yani beklentilerle alakalı bi konu bu tabii, saygı duyuyorum görüşüne :)
Bu soruyu sorduğuna göre sende benim gibi karşılıklı aldatmayi içine alan swinger seksi veya tek gecelik ilişkileri savunuyorsun.
İşte bu yüzden ilişkilerden monotonlasan seks hayatını canlandırmak için swinger seks (eş değişimi) yapmak gerekiyor çünkü ilişkinin heyecana ve yasak ilişkiye ihtiyacı var ki yeniden canlansin.
Hayır, alakası yok. Paylaşmak hiç haz etmediğim mide bulandırıcı bir durum.
Tek kadınla ömür geçiyorsa neden tek erkekle ömür geçmesin ki 🤔
Geçer. Sevgi, saygı, sadakat olduktan sonra ve her iki tarafta empati yapabiliyorsa çok güzel geçer. Mesela hayatındaki adamın senden başka kadınlarla da görüşmesi seni rahatsız etmeyecek mi. Kafa bu yapıdaysa ilişkiye gerek yok günü birlik yaşarsın
Tek erkekle ve tek kadınla ömür geçirmeyen birine ne denildiğini herkes bilir herkesin ne dediğinden de ziyade insanın kendi bedenine saygısı olmalı
Tutku ve heyecan çok geçici şeyler oluyor bu fikirde iseniz
Sonuna kadar haklısın. Ben de tek eş tek iş olmaz diyorum. Hayatı Multi yaşamak lazım ki hadi çıksın 😂😂😂
Geçmez aslında, kültürden dolayı böyle yaşıyor insanlar, yurtdışında her hafta biriyle sevişenler var.
Kendi düşüncelerinizi insanların düşünceleriyle uyuşmuyor diye tek doğru kabul etmeniz çok despot bir durum🤷🏻♀️ Ben geçiririm. Yeter ki değecek erkek olsun.
bır kadın o erkegı dımdık tutabılıyosa neden olmasın tabi o erkekte kadını mutlu etmesı sartıyla ama gunumuzde bunlar pek mumkun degıl kımse kımseye omrunun 1 saatını bıle harcamaz
seviyorsan geçer bence
Sevdiğin sadece onun fiziksel görünüşüyse geçmez tabi..
Sen 10 yıl dolunca kocanı değiştir. Ne de olsa eskiyor.
Tek bir kadınla geçiyorda niye tek erkekle geçmesin bu kişilerin düşüncesine bağlı
Erkekler de sadece seninle yetinmeyeceği için sorun yok. Hayatta her zaman heyecan tutku beklemek akıl işi değil. Her şeyin bir sonu vardır.
Tek kadınla geçmez ömür
Tek kadınla geçer mi s@l@k mıyım evlenecem çok kadın s. kip yollamak varken :D :D
Armut dibine düşermiş. Sizinkiler de öyle mi düşünmüş acaba bu konuda?
Erkekte tek eşe bağlı kalamıyor zaten evlenmeyin ozmn kimse evlenmesin dikkat toplamak için sorduğun bir soru tamemen
Kaç yaşına kadar seks yapabileceğini düşünüyorsun?
Ölene kadar devam keee
Şamının frenleri tutmaz bacım. 😂😂😂 kaç tane kadın gördüysem 2-3 Çocuktan sonra bir öksürükte hapşırıkta bir gülmede şarrr diye salıyorlar. Fix 52 yaşa kadar yaparsın. O da çok alevliysen sonra menepoz olursun. Aşağıda erkek penisinin her zaman dipçik gibi kaldığını söyleyen mallar var. Onların da 45-50 yaşına kadar sağlam durur. Sonra örtersin başını çekersin bir basma etek elde tespih yerde seccade namaz kılarsın torunlar gelir anneanne babaanne diye. Kocanın da s1ki dashağı sallam pülkem gözde kavanoz dibi gözlük başta takke ev hacı yağı kokuyor. Bu 0m, yaprrrrak da makine değil. Her yerimiz gibi orasında yaşalancak. Buruşuk omı yaprrrağı kim ne yapsın? 😂😂😂😂
Tutar tutar merak etme :D
Ayol zaten olgunlaşınca genç sevgili yapacak kadın dediğin napayım andropoza giren adamı bacım ya hahahah 🤣🤣
He he yaparsın sen bekle 😂😂😂😂
Bekliyorum sorun yok 😜
Benim anneannem dedeme gara dashaklı hüsen derdi aklıma o geldi a—-m—-k 😂😂😂😂😂
Hahahah🤣🤣🤣
Tek kişi ile bir ömür değil bin ömür geçer. Bırakın insanı bazı hayvanlar bile tek eşli.
Sen önce tek erkeği bul da sonra düşünürsün bu konuları 🤣
Tek erkeklede kadınlada geçmez o yüzden evliliktense birlikte yaşamak olmalı
Dediğin soru zaten günümüzde olan şeyler
Eğer 20 yıldır bir adama aşık, isen seviyorsan 20 yıl değil 100 yıl daha seversin
Evliliğe karşı duruşumuz budur net
https://www.youtube.com/embed/fE1PwhmMmmwAy bir adamla ömür mü geçer sende be gülben
Evet gerçekten sevip sadiksan gecer bir omur bir yil gibi
askmsın
olması gereken bu bence soruyu sorduğuna göre sana tek yetmez
seviyorsa değer veriyorsa sekste mutlu ediyorsa geçer
İnancımızı kaybettik biz..
En güzel cevabı annen verir bence tecrübeli sonuçta😉
Sen hiç o minik aklını yorma güzelim. Senin gibilere yakışan gecelik ilişkilerdir.
Tek elbiseyle bir mevsim geçmiyor tek erkekle bir ömür nasıl geçsin?
Doğru kişi ise bir ömür yetmez bile..
Kapak olmuş 😊
:)
Yanlış gerçekten sevip saygı gösterirse bir ömür geçer
Geçiremeyen ayran gönüllüdür
Seviyorsam geçiririm.
Gerçekten seven için tek erkek doğrusu zaten
Geçer sevdikten ve sevildikten sonra