diyelim bi kizdan hoslandiniz. aradan 3 ay gecti ve nisanli oldugunu ögrnediniz.
bu kizin pesini ister istemez birakir misiniz? hafif hafif flörtlesmey devam mi edersiinz?
instagramdan yazma imkanininz var, takiplestiginiz icin... yazar misiniz arasira "nasilsin" gibi seyler ya da uzak durmayi mi tercih ederisniz?
bu kizin pesini ister istemez birakir misiniz? hafif hafif flörtlesmey devam mi edersiinz?
instagramdan yazma imkanininz var, takiplestiginiz icin... yazar misiniz arasira "nasilsin" gibi seyler ya da uzak durmayi mi tercih ederisniz?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
33:50 nci sahne nasıl:
Anlattığın durumla alakalı bir şey yaşadım. Ve mesajıma cevap veriyor. Şimdi evlendi ama mesaj yazsam döner sence devam edeyim mi
etme----üzülürsün
Dur üzülürsen deme zaten duygusal biriyim
Azcık şerefi haysiyeti olan insan uzak durur ama karaktersizse peşinde dolanmaya devam eder
beni düsündügünü belli eden hareketleri var bana karsi... yani moralim bozuk oldugunda kac kere sorud bana neyin var, bi tuhafsin diye.
nasilsin, nasil uyudun... iyi misin tarzi seyelr soruyo kimsenin olmadigi zamanlarda
O sorabilir mesele sende bitiyor hayatında başkası varsa başka erkeklerle bu kadar samimiyet kurman doğru değil üstelik sana ilgi duyan bir erkekle hiç doğru değil uzak dur sonra sen benle de ilgilendin bile diyebilir yerini mesafeni koru
niye sorabilir böyle seyler diyrsun?
Senin ne halt olduğun belli zaten devam et sen o sevgilini da yakında kaybedersin zaten bu gidişle KARAKTERSİZ madem hayatında biri var başka erkeklerle samimiyet kuramazsın erkekleri bilmiyor musun iki kere konuşman yeterli sonra farklı bir düşünceye girerler hemen sen sana ilgi duyan biriyle üstelik de sevgilin varken konuşursan devam edersen ilgisini bile bile senin hakkında düşüneceği tek şey ucuz bir kız benimle de konuşuyor engellemiyor beni diyecek
nişanlı olan sen isen ve başkasında gözün varsa boşuna evlenme bence...
bir şekilde nişanlısını bulurum durumu anlatırım, ilişkiyi de keserim
icten ice hoslanmaya devam eder msin peki?
yoo hayır 3 ay geçmiş 5 ay sonra adına dahi unuturum
ama yine ayni ortamda bulunuyosnuz?
sorun yok 3 ayda bir kıza ne kadar bağlanabilirim ki?
yüzüne bakiyosun, her gün nasilisn iyi uydun mu diye soruyosn... insanalr seni cok seviyo gibi altan iltifatlar edioysun... bu kizi unutmaya mi calisirsin yoksa icten ice hoslanti devam mi eder
Ben evlenmek üzere olan birine neden iyi uyudun mu diye soruyorum? neden iltifatlar ediyorum?
durumu öğrendikten sonra en fazla 1 ay daha aklımın bir yerlerinde gezer daha sonrasında unuturum
niye srmzsin
Sen nişanlı olan kızsan eğer devam ederim nedenmi?
Sende istiyorsun flortlesmeyi. Hatta kaçınıyorsun gibi😂
uzak durmalari gerek. pi. cler anca yazar
tabiki uzak durulmalı
Uzak dururum
Nişanlı ise bırakırım
Evet
instadan yazmaz misin?
Kendi yazmadan hiç bir yerden yazmam
Flörtleşir
direkt ayrilirdim
Uzak dururum
İşim olmaz hacı
Bırakırım
Hayır unutmaya çalışırım yeni kız arkadaş bulurum ben 5 yıl platonik aşk yaşadım onu bile unuttum şimdi evli sen düşün
ayni ortamdaysaniz hala?
O ortama girmem