Beyler sizin tepkiniz ne olur bu duruma?

Sevgilime yıllardır takıntılı bir elaman var tamammı biz 2 yıldır sevgiliyiz ve böyle bazen ayrıldıkmı diye kontrol ettiği oldu çocuk takıntılı yani sevgilinde biliyor hiç yüz vermemiş konusmamıslar zaten hiç ama takıntılı belli ediyormuş çocuk konusmaya filan calısmıs herneyse konuya gelelim simdi bu cocuk bir videoya yorum atmıstı komik bir yorum işte sevgilim ss almış tiktokta dump gibi birseu yapıcam bu ss i oraya koycam çok komik diypr tamam komik olabilir ama sen onu üstüne cekiceksin dikkatini cekiceksin ya sana bulaşırsa önceki gibi ozaman bende bulaşırım dedim sen karışma diyor bana cocuk aylardır hiçbir şey yapmıyor işinde gücünde hatta sevgilide yapmıs sanırsam bu aralar ya benimki neden böyle bir şey paylaşmayı düşünür yapma çok saçma neden düşünyürosun yapma yapmak zorundamısın üstüne cekiceksin durduk yere diyorum bunaltıyorsun beni diyor ve beyler size yemin ederimki ben bir kız için böyle paylaşım yapmayı gönderme yapmayı düşünsem kıyamet kopar o da biliyor ama nolcakki diyor sizce ne yapmam lazım beni sevdiğini söylüyor hissediyorum da ama ne yapmam lazım böyle durumda
Beyler sizin tepkiniz ne olur bu duruma?