Sevgilim bana aşık değil ve gelecek görmüyormuş ne yapmalıyım?

Gizli Üye
sevgilimle zor günler atlattık ayrıldık barıştık ama artık hiçbir şey eskisi gibi değil çünkü bana aşık olmadığını söylüyor ve benimle gelecek görmediğini söylüyor evlilik çocuk yapmak ona göre değilmiş gelecek görmeme sebebinde biraz haklı olabilir çünkü ben biraz kavgacıydım onu biraz bıktırdım ama düzelmeye çalışıyorum psikolojik destekte alacağım en kısa zamanda çünkü sinirim normal değil her neyse ben ne yapmalıyım bilmiyorum değişmeye çalıştığımı görmezden geliyor ve az önce yine gelecek görmediğini ve aşık olmadığını söyledi bende neden o zaman hala benimle berabersin dedim oda kendine zarar vermemen ve intihar etmemen için dedi (daha önce denedim hayatım biraz çalkantılı ama hatamı anladım burada bana boş yapmayın lütfen) ben kendime asla zarar vermiceğimi biliyorum artık onunda bunu bilmesi gerekiyor peki bunu anladığında benden ayrılacak mı? kafam çok dolu yazmak istedim ve benimle sadece сиsellk için mi beraber anlayamıyorum.. bu arada 10 aydır beraberiz ve o benin tek arkadaşım tek sırdaşım sizce ben ne yapmalıyım gerçekten çok kötü hissediyorum yardım eder misiniz akıl verir misiniz
Sevgilim bana aşık değil ve gelecek görmüyormuş ne yapmalıyım?
50 Cevap