''hayda hayda didayda..'' :D
#smellsmoke

Merhabalar 🎈 Herkesle samimiyetin içine pek tabi ki kadınlarda giriyor. Eli kolu ayağı doğru durdun isterim bence. Öyle herkesle samimi olmasını istemem. Belli başlı çizgileri olmalı insanın. Oldu o zaman empati yapsın; ben herkesle samimi olsam nasıl hisseder? Yok ben gelemem öyle şeylere, benden uzak olsun 🧘♀️
Samimiyet başka şey, civiklik baska. Eğer bir kişi herkesle samimi olabiliyorsa bu illa duruşunu bozmuş anlamına gelmez. İşim gereği yüzlerce insanla muhatabım ve herkesle de bir samimiyetim var. Ama asla civiklik etmem. Genelde kadınlar için kullanılsa da erkekler için de geçerli bir tabir vardır ya kuyruk sallama diye. İşte onu yapanla isim olmaz ama samimi tavırlar sıkıntı olmaz.
Herkesle samimiyet kuran biri ile ilişki yaşayamam bana ters.
Vıcık vıcık olan insanları da onların ilişkilerini sevmem de istemem de.
Mesafesini her zaman koruyan, oturup kalktığı yeri bilen biri olsun isterim.
Aksi mümkün değil.
Bu gece barda gönlüm hovarda çalsın sazlar oynasınlar kızlar. 🥳🥳🥳
Benimse o kişi zor öyle herkesle samimi olma işi🔫😎
Rica ederim bebeim 😍😘😘
Cevap
32Cevap
Herkesle samimiyet kuran biriyle bırak sevgili olmayı arkadaş bile olmam net...
Yapıştırrr helal :D ahaha
Sevmem öyle herkesle vıcık vıcık olan kişileri.
Kesinlikle altına imzamı atıyorum.. Maalesef duruşu olan insan sayısı oldukça az.. 👍🥂
☺️🙏🌹
Çok zor bir ilişki olurdu.
Herkesle "aram iyi" havasında olmak çok hoşuma giden bir davranış değildir.
Bu şekilde davranan biri bana samimi gelmez.
Çünkü herkesle birden iyi olamaz insan.
Oluyorsa da öylesinedir.
Olabilir neden olmasınAma ben artık kendimi ilişkiye kapattım genel olarak
Herkesle samimiyet kuran, zayıf bir anında herkesle ilişki de yaşayabilir. Samimiyet yakınlaşmayı, yakınlaşma şakalaşmayı, şakalaşma da malüm ilişkiye gider🤭
Bu kaçınılmaz bir durumdur.
Kıskançlığımda eklenince böyle biriyle ilişki çok zor olur, ben bunu sevmedi😵
Hayır herkesle samimi olan biri ile birlikte olmam imkansız kan çıkar 😂😂
Yok be o zaman kimin eli kimin cebinde belli olmuyor.
Derin dondurucu gibi olmasını istemem samimiyet iyidir, ayarını bildikten sonra...
Ne o öyle her daldan dala uçar gibi... Ben kızarık bu duruma ve olmaz. Herkesle samimi olan birinin aldatma olasılığı yüksek olur. Ben az öz insan severim. Beni çevremdeki insanlar bilir zaten.
Samimi davranışlar sergileyip gülüp muhabbet ettiği kendi cinsiyse çok da güzel aslında, sıcak kanlı, samimi ve hoş muhabbet kişileri severim, Ama benim cinsimden herkese mavi boncuk dağıtıyorsa durum değişir, Kadınım sadece bana ait olmalı 😎
Bu soru baslıgında gecenlerı bugun dile getırmıstım bende laf arasında hıc sevmem öyle lackalığı , herkese yetme mecburıyetı hıssedenlerı.
Taş yerınde agırdır dıyor ve gıdıyorum iyi geceler
Samimiyetin dozu önemlidir. Sıcakkanlı birisi ise elbetteki hayatıma renk katacaktır. Ancak laubali seviyesiz cıvık bir insansa hayatımda istemem.
Yaşamam. Özellikle kız çevresi çok olan ve kızlarla mıç mıç ilişkisi olan erkek çok itici geliyor bana.
Yaşanır neden yaşanmasın sonuçta sevgisinden eminseniz ve sizi kıskançlığa sürükleyecek hareketleri yoksa sıcak kanlı olması güzel bir şey
Yaşadım boyunum ölçüsünü aldım en kötü bana davranıyordu. Arkadaşlarını kıskanıyordum o derece bana it alaleme canım cicim
Herkesle samimi olması beni zorlar çünkü ben herkesle samimi olabilen bir insan değilim 🤷🏽♀️
Herkesle samimi olan biriyle ilişki yaşamam maalesef o ne öyle
Asla yasamam çünkü tabidigim öyle arkadaslarim var herkese karşı yalaka oluyolar cok itici bence
Evet duruş olmalı ama bu demek değil ki herkesle kavga edelim. Heleki iş hayatında
İlişkinin türüne ve bakış açınız önemli, bunları bilmeden vermiş olduğumuz cevap yanlış olur.
Soğuk birinden etkilenem 😄 birde sen seçemiyorsun karşına çıkıveriyor çaresiz bakıyorsun
Aşırı güler yüzlü ve herkesle samimi olan insanların bir karakteri olmaz
Herkesle samimi olunmaz. Mutlaka bir mesafe olmalı. Herkese şeker dağıtana tuz olurum zaten.
Böyle biriyle ilişki kurmuş biri olarak söyliyebilirim ki bir zamandan sonra sıkılıp terk eder hiç bir şekilde ilişki kurulmaz çunku onun herzaman bir diğer seçenegi vardır
hayır tabiki insanın bir duruşu bir karekteri olur güneş gören güneş nereye gidiyorsa oraya dönen ayçiçeği gibi olandan kimseye fayda gelmez
asla çok tehlikelidir elinden kayar gider aklın şaşar. O yüzden gerek yok.
ben sakin biriyim çok iyi anlaşamayız gibime geliyor
O ilişki yürümez
Öyle tipler benden uzak dursun
Hayır sevmıyorum öyle tipleri
Sosyal biri demekki neden olmasın ki
Ben kendi adima hayir diyorum
Hayır sevgililik yürümez onunla ben yapamam
Herkesle de samimiyet kurmasını istemem
Bu tarz insanları yapmacık ve itici buluyorum.
flörtöz kişileri mi kastediyorsunuz
Hayır tam tersi buz gibi oluyorum onlara karşı
Hayir ne oyle civik civik
Eylrnilecek insan işte ne güzel takılırız
Hayırr vıcık vıcık, karaktersiz biridir o
maalesef kurmam
Hayır
asla
Ciddi olmam
Hayır kurmam
Hayır kurmam.
Yaşamam.