net tavrim gorseldedir yapmacik buluyorum herkesle samimi olanları

net tavrim gorseldedir yapmacik buluyorum herkesle samimi olanları
Güzel ve düşündürücü bir soru.
Herkesle samimi olan birisi genelde ilk bakışta sıcakkanlı ve açık biri gibi algılanabilir. Ama eğer samimiyeti herkese aynı şekilde ve aynı dozda gösteriyorsa, bu durum zamanla şu duyguları uyandırabilir.
"Özel değilim" hissi Çünkü onun için herkesle kurduğu bağ aynıysa, sana olan yakınlığı da sıradan gelebilir.
Yüzeysellik şüphesi Gerçek samimiyetin derinliği vardır. Herkesle aynı yakınlığı kurmak, bu derinliği sorgulatabilir.
Güven sorunu İçini döktüğünde, acaba başkalarıyla da aynı rahatlıkta paylaşıyor mudur diye düşünmeye başlayabilirsin.
Ama şunu da unutmamak gerek. Bazı insanlar gerçekten doğaları gereği sıcak ve iletişimleri kuvvetlidir. Bu, samimiyetlerinin sahte olduğu anlamına gelmeyebilir.
Sonuç olarak, sana özel bir fark yaratabiliyorsa, yani seninle konuşurken gerçekten seni "duyduğunu" hissediyorsan, bu samimiyet seni de etkileyebilir. Ama herkesle aynıysa, bu seni soğutabilir.
Herkesle samimi olanların içlerinde derin yaralar olduğunu düşünürüm ben her zaman, o güzel yüzlerinin içi parlayan gözlerinin ardında kederli bir hayat ve yaşanmışlık vardır, gülerek ve samimi olarak kendilerini perdelemeye çalışırlar.
Herkesle samimi olan birini doğal bir şekilde samimi bulmak zor olabilir, çünkü samimiyet, genelde özel bir bağ hissettiren bir şeydir. Eğer biri herkese aynı şekilde yakınlık gösteriyorsa, bazen bu, o kişinin gerçekten duygusal bir bağ kurup kurmadığını sorgulatabilir. Ama şu da bir gerçek, bazı insanlar aşırı sosyal ve açık bir yapıya sahiptir ve bu onların doğallığını yansıtıyor olabilir. Yani, bazen kişiyi anlamadan hemen yargılamamak da önemli. 😊
Cevap
24Cevap
Hayır herkesle samimi olan biri bana samimi gelmez. rol yapıordur sadece. öyleleri de benden uzak dursunlar
Daha önce Mağazacılık yapıyordum ve herkesle iyi olan bir tane kız vardı herkes de iyiydi beni daha da fazla sevdiğini söylüyordu ama herkesle de çok samimiydi bana asla samimi gelmezdi ve yüzüne karşı söyledim kimseyle kötü olmak istemediği için herkesle iyi geçindiğini söylüyordu ama bu iyi geçinmek değil herkes iyi onun gözünde ve herkesi seviyordu
Hayır, herkesle samimi ise ve kendini şirin gösteriyor ise o kişinin kesinlikle insanlardan bi'menfati vardır. Ya da kişiliği oturmamış, kim ne derse oraya gidiyordur.
Gelmez.
Hatta öyle insanlarla işim yok..
Ben gerçek biriyim, gerçek olanla konuşurum..
Bağ kurarım.
Herkesle aynı samimiyet rahatsız eder beni. Samimiyetin seviyeleri var. Mesela en alt seviyesi soğuk yapmaktır.
Herkese olan tavrı beni ilgilendirmez bana yaklaşımı ilgilendirir sonuçta tek arkadaşı dostu ben olamam ya
Omurgasızdır. Herkesle samimi olamaz bir insan, kendine ait bir düşüncesi.. fikri yoktur yaranmaya çalışıyordur.
Samimi mi gerçekten yoksa tarzı mı o, önemli olan bu bence. Ek olarak, bana nasıl davrandığına bakarım.
Hayır herkesle anlaşamazsın. Mutlaka fikir ayrılıkları olur. İkiyüzlüdür o
Nerde çokluk orada b o k l u k herkesi tanıyabilirsin ama herkesle samimi olmak cırt ya benlik değil
Asla samimi gelmez.. uzak durulacak tipler..
kendisi samimi değildir. herkesle samimi olmak fiziğe, kimyaya, matematiğe ve akla aykırıdır. en tehlikeli insan sınıfına girer
Sadece seninle samimi olanda yalan atıyordur fazla kanma
Gelmez
Hayır değil hiç hoşlanmam
Niye senin ne ayrıcalığın var 😁
Hyr çok itici ve yapmacık
Bana samimi gelene samimiyetin kralını gösteririm
Samimi gelmez rahatsız olurum
Benden uzak olsun öyleleri..
Vıcık vıcık insanı sevmem.
85b memelerin için sadece seninle samimi olmayı tercih ederim
O tip insanları hiç samimi bulmuyorum aksine
Ben de sadece seninle olurum samimi